FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da ne prođemo ne daj Bože. Zato proučite šta znate.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Obradović i Beširević napuštaju Radnik
Do kraja prelaznog roka ekipu Radnika mogli bi da napuste ponajbolji fudbaleri Marko Obradović i Dino Beširević, jer su za njih dvojicu zainteresovani kako domaći, tako i inostrani klubovi, potvrdio je generalni sekretar kluba Nebojša Tomić. Iako nije želio da otkrije imena klubova koji traže fudbalere Radnika, Tomić je naglasio da je situacija u vezi sa Obradovićem prilično jasna i da će sve biti poznato u idućih nekoliko dana. Najbolji strijelac ekipe ima ugovor na još godinu, pa je ovo posljednja šansa da Bijeljinci inkasiraju solidnu sumu novca. Nastojimo da izaberemo najbolju ponudu za klub, ali i za Marka. Svojim ponašanjem i kvalitetom zaslužio je da prođe što je bolje moguće. Sve manje su šanse da ga zadržimo, jer ga zovu klubovi iz Premijer lige i inostranstva, a on je izrazio želju da ide – rekao je Tomić. Slična situacija je i sa Beširevićem kojeg, prema Tomićevim riječima, nekoliko klubova prati već godinu i po. Odlični vezista svojim igrama zaslužio je i poziv selektora BiH Mehmeda Baždarevića, pa je i to otežavajuća okolnost za Bijeljince.
Prelazni rok u većini zemalja traje do 3. septembra, tako da je sve otvoreno. Imamo ponude za Beširevića i postoji mogućnost da nas i on napusti do kraja prelaznog roka – rekao je Tomić.
Do kraja prelaznog roka ekipu Radnika mogli bi da napuste ponajbolji fudbaleri Marko Obradović i Dino Beširević, jer su za njih dvojicu zainteresovani kako domaći, tako i inostrani klubovi, potvrdio je generalni sekretar kluba Nebojša Tomić. Iako nije želio da otkrije imena klubova koji traže fudbalere Radnika, Tomić je naglasio da je situacija u vezi sa Obradovićem prilično jasna i da će sve biti poznato u idućih nekoliko dana. Najbolji strijelac ekipe ima ugovor na još godinu, pa je ovo posljednja šansa da Bijeljinci inkasiraju solidnu sumu novca. Nastojimo da izaberemo najbolju ponudu za klub, ali i za Marka. Svojim ponašanjem i kvalitetom zaslužio je da prođe što je bolje moguće. Sve manje su šanse da ga zadržimo, jer ga zovu klubovi iz Premijer lige i inostranstva, a on je izrazio želju da ide – rekao je Tomić. Slična situacija je i sa Beširevićem kojeg, prema Tomićevim riječima, nekoliko klubova prati već godinu i po. Odlični vezista svojim igrama zaslužio je i poziv selektora BiH Mehmeda Baždarevića, pa je i to otežavajuća okolnost za Bijeljince.
Prelazni rok u većini zemalja traje do 3. septembra, tako da je sve otvoreno. Imamo ponude za Beširevića i postoji mogućnost da nas i on napusti do kraja prelaznog roka – rekao je Tomić.
SRETAN BROJ - 1725
Nazoveš klub kažeš koji ti je problem i valjda ti pomognu. S tim da je ovih dana u klubu špica pa sačekaj petak recimo.MCMXLVI je napisao/la:Vec duze vremena pokusavam uclaniti novih 5 clanova a medju njima je i jedan Slobodas sa ovog forumaMislim da je velika glupost sto funkcija paypal i dalje ne radi! Ne znam, mozda je i nesto do mene ali vise puta sam pisao klubu i na kraju ostao bez odgovora. Sramota!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni Obradović niti smrdi niti miriše. Zna se nafulati malo je reći, za nijansu bolji od Merse. E već bi Beširevića volio vidjeti kod nas, pravo dobar igrač, a još i mlad.pitic je napisao/la:Obradović i Beširević napuštaju Radnik
- AlfredNobel
- Kontakt:
Stojčevu odbijenica!
Miloš Stojčev je prekrižen u Atromitosu, iskusni veznjak trenutno traži klub u kojem će igrati naredne sezone.
Nije isključeno da Stojčeva ponovo gledamo na bh. fudblaskim terenima posebno nakon jučerašnjih dešavanja u Grčkoj.
Naime, Stojčev je ponuđen drugoligašu Arisu, ali je direktor kluba iz Soluna, Theodoros Karipidis, odbio ponudu pa Crnogorac mora tražiti novi angažman. Dobre su ovo vijesti za čelnike Sarajeva, međutim otežavajuća okolnost za Bordo tabor su visoka primanja Stojčeva koja su iznad crte finansijskih mogućnosti kluba iz Titove 38b.
Međutim, eventualnim prolaskom u drugo pretkolo, te odlaskom nekih igrača prije svih Saida Husejinovića budžet Sarajeva bi se rasteretio pa bi Stojčevu vrata za povratak na Koševo praktično bila otvorena.
Miloš Stojčev je prekrižen u Atromitosu, iskusni veznjak trenutno traži klub u kojem će igrati naredne sezone.
Nije isključeno da Stojčeva ponovo gledamo na bh. fudblaskim terenima posebno nakon jučerašnjih dešavanja u Grčkoj.
Naime, Stojčev je ponuđen drugoligašu Arisu, ali je direktor kluba iz Soluna, Theodoros Karipidis, odbio ponudu pa Crnogorac mora tražiti novi angažman. Dobre su ovo vijesti za čelnike Sarajeva, međutim otežavajuća okolnost za Bordo tabor su visoka primanja Stojčeva koja su iznad crte finansijskih mogućnosti kluba iz Titove 38b.
Međutim, eventualnim prolaskom u drugo pretkolo, te odlaskom nekih igrača prije svih Saida Husejinovića budžet Sarajeva bi se rasteretio pa bi Stojčevu vrata za povratak na Koševo praktično bila otvorena.
SRETAN BROJ - 1725
- Evolution87
- Kontakt:
Said nece praviti klubu probleme, raskinut ce ugovor i otici sa obrazom!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
..čim mu istekne ugovor.Evolution87 je napisao/la:Said nece praviti klubu probleme, raskinut ce ugovor i otici sa obrazom!
Sajo je fino rekao neki dan da mu je FKS na prvom mjestu! Na čudne načine to pokazuje, ali to ne daje za pravo pljuvačima da prozivaju našu legendu!SiouxLukavac je napisao/la:..čim mu istekne ugovor.Evolution87 je napisao/la:Said nece praviti klubu probleme, raskinut ce ugovor i otici sa obrazom!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
nista od togapitic je napisao/la:Stojčevu odbijenica!
Isti uvod kao za ZrinjuAlfredNobel je napisao/la:
Ekstra odrađeno!![]()
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
150 članova u zadnje tri godine samo od igrača imamo, šteta što nisu aktivni.Rahma je napisao/la:

I još pedesetak kojekakvih šejhova koji su navraćali do Šehera.BelminM23 je napisao/la:150 članova u zadnje tri godine samo od igrača imamo, šteta što nisu aktivni.Rahma je napisao/la:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Danas u klubu bas guzva, 10.000 minimalno 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
- HzHercegovac
- Kontakt:
sutra SJEVER i prolaz aBd 

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- AlfredNobel
- Kontakt:
Barem su se malo dohavizali, malo zapeli guzovima. Opasna je Anela, postrojila ihskoroalen je napisao/la:Isti uvod kao za ZrinjuAlfredNobel je napisao/la:
Ekstra odrađeno!![]()
![]()
Onda smo kritikovali svi marketing pa su napravili ovaj video i svi smo ostali bez teksta. Izgleda da će se isti kalup još furat, samo na kraju snimit drugu najavu utakmice.

Njega ni u šali ne treba nazivati legendom lik odigrao jednu sezonu za sarajevo kad se sve sabere ako je i tolikojoker90 je napisao/la:Sajo je fino rekao neki dan da mu je FKS na prvom mjestu! Na čudne načine to pokkazuje, ali to ne daje za pravo pljuvačima da prozivaju našu legendu!SiouxLukavac je napisao/la:..čim mu istekne ugovor.Evolution87 je napisao/la:Said nece praviti klubu probleme, raskinut ce ugovor i otici sa obrazom!

You are someone else I am still right here
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hebibovica ne mozes vodenim topom izbaciti iz prve postave. Vakat je da odmori. 

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko