Postavi par plantova u bush i the end

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa ima tu jos dosta faktora osim killova, npr. Farm, lvl itdtheboss_RD07 je napisao/la:Ne, vec jednostavno kupi dva amplifying tome-a i outdmga me![]()
W ne promasim nikad, samo sto mi iskontrira ultu sa W, i tu ne mogu nista
Al po pravilu, jedan talon, pogotovo onaj sto ima 8 killova vise od tebe bi trebao da te izbrise s mape bez da pomisli na ultu. Ali eto
Meč između C9-TSM, sva tri su bila odlicnaOtelo je napisao/la:Ako nekom bude dosadno nek pogleda game 2 od Roccata i Fnatica koji je odigran jučer, odličan meč, a i game 3 je dobar. Pridestalker dijelio manje damage od supportova i bio očajan i onda dva baron steala.
Momak je inače s 13 godina upao u Challenger igrajuči Rengara i kažu da je najbolji Rengar igrač na svijetu.
Nisam taj gledao, nešto baš malo gledam NA LCS, više EU. Ali sad počinje Rift Rival, zanima me šta C9 i TSM mogu protiv G2-a i Fnatica.delko je napisao/la:Meč između C9-TSM, sva tri su bila odlicnaOtelo je napisao/la:Ako nekom bude dosadno nek pogleda game 2 od Roccata i Fnatica koji je odigran jučer, odličan meč, a i game 3 je dobar. Pridestalker dijelio manje damage od supportova i bio očajan i onda dva baron steala.
Momak je inače s 13 godina upao u Challenger igrajuči Rengara i kažu da je najbolji Rengar igrač na svijetu.vrijedi pogledati
![]()
Otelo, dokle si dogurao u rankedu ?
Otelo nam zapeo u S5 izgledatheboss_RD07 je napisao/la:Brate koja je to divizija
Ma da bog da, brate. Ja sam zapeo u bronze 2 pa za neke stvari sto je nabrojao prvi put cujem ili vidimdelko je napisao/la:Otelo nam zapeo u S5 izgledatheboss_RD07 je napisao/la:Brate koja je to divizija![]()
P.S. dobar ovaj Rift Rivals, 2-2 za sadaipak uzdam se da ce evropa dobiti
Lako je to reci. Ja se npr uopste ne tiltujem ako izgubim gejm na nomalan nacin, ljudi su generalno bolji, imaju bolji team fight itd. Mene iznervira kada izgubim gejm jer neki idiot bica uhvacen iznova, jer debilu koji igra sidelane bez teleporta kazem da ostane grupisan jer ljudi imaju dobar engage, izmaskrirat ce nas pod nasim turretom, jer autisticni retardi nakon dobijenog teanfighta ne uzimaju objektive, ne pushaju lejnove vec chejsaju 0-10 sonu kroz dzunglu radi 100 golda itd itd. Dakle sve nelogicne stvari me nenormalno iritiraju i zgadile su mi ovu igru. Zaista su rijetki gejmovi u kojima mozes napisati ggwp u all chat kad su uvijek ti idioti presudni faktor da li gubis ili dobijasZed98 je napisao/la:Ne znam zašto se živciraš, igraj svoju igru i to je to, statistički, u 50% slučajeva će tvoja ekipa biti bolja od njihove iako ti se tako ne čini.
Ja sam jedino ljut kad ja nešto syebem, u chatu se samo rugam ovim glupanima kad prave neke bzvz greške.
hahah e bas takoSveti je napisao/la:Lako je to reci. Ja se npr uopste ne tiltujem ako izgubim gejm na nomalan nacin, ljudi su generalno bolji, imaju bolji team fight itd. Mene iznervira kada izgubim gejm jer neki idiot bica uhvacen iznova, jer debilu koji igra sidelane bez teleporta kazem da ostane grupisan jer ljudi imaju dobar engage, izmaskrirat ce nas pod nasim turretom, jer autisticni retardi nakon dobijenog teanfighta ne uzimaju objektive, ne pushaju lejnove vec chejsaju 0-10 sonu kroz dzunglu radi 100 golda itd itd. Dakle sve nelogicne stvari me nenormalno iritiraju i zgadile su mi ovu igru. Zaista su rijetki gejmovi u kojima mozes napisati ggwp u all chat kad su uvijek ti idioti presudni faktor da li gubis ili dobijasZed98 je napisao/la:Ne znam zašto se živciraš, igraj svoju igru i to je to, statistički, u 50% slučajeva će tvoja ekipa biti bolja od njihove iako ti se tako ne čini.
Ja sam jedino ljut kad ja nešto syebem, u chatu se samo rugam ovim glupanima kad prave neke bzvz greške.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 11 gostiju.