Cetvrto boli me briga.samocelik je napisao/la: Prvo nisam Bošnjo drugo više sam PDVa ovoj državi platio nego što će on ikad i treće, nisam za računarom,sjedim u bašti drmam hladano pivo i blatim Damirovo ponašanje u zadovoljavajucoj karijeri
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
alex1991 je napisao/la:Cetvrto boli me briga.samocelik je napisao/la: Prvo nisam Bošnjo drugo više sam PDVa ovoj državi platio nego što će on ikad i treće, nisam za računarom,sjedim u bašti drmam hladano pivo i blatim Damirovo ponašanje u zadovoljavajucoj karijeri

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Damir je kompletniji igrač od Bedena, što se baš fino efektuje na travi, Bedene je klasični jednodimenzionalac kakvih na touru ima na stotine, hajde doktore po set
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa nisi ti Bošnjo ti si debil. Smeta ti što je Damir iz Sarajeva, puca vas zeničane kompleks još od 84.samocelik je napisao/la:Prvo nisam Bošnjo drugo više sam PDVa ovoj državi platio nego što će on ikad i treće, nisam za računarom,sjedim u bašti drmam hladano pivo i blatim Damirovo ponašanje u zadovoljavajucoj karijerialex1991 je napisao/la:Covjek je u svojoj karijeri zaradio 1mil i 500k $ svojim trudom, radom, odricanjem, a ti sjedis za racunarom i blatis tudju sasvim zadovoljavajucu i uspjesnu karijeru, a vjerovatno ti je najveci uspjeh nastup na skolskom takmicenju. Tipicni Bosnjo.samocelik je napisao/la:Frajer je mašio zanimanje. Advokat majstore da budeš do godine
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey
Samo ovaj komentator me iznenadjuje prijatno sve vise i vise svojim prenosom. Nasi komentatori ne prenose nase sportase na ovakav nacin kao ovaj. Da dodam da nemam pojma kako se zove ni ko je on
ne vidim neku potrebu da znam takve stvari, ali svaka mu cast uzitak ga je slusati. 

Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nećemo o tome koje ko, ovdje se diskusija završava, slobodno na pp nastavite.
Bravo Damire, dosta bolji 2. set od 1., može se ovo dobiti.
Stream, ekstra kvaliteta: http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-12
Bravo Damire, dosta bolji 2. set od 1., može se ovo dobiti.
Stream, ekstra kvaliteta: http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-12
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Neko stream za sport klub?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iznad link, samo treba registracija.atribut je napisao/la:Neko stream za sport klub?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
dobar mali, trebalo bi se ovo dobiti
eno i Rosol vodi 5-4 u posljednjem setu

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Bravoo majstoreee, kako se razigrao, drzi mec na svom reketu, samo da zadrzi ovaj momentum. 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ovakve ekspresne rebrejkove može ponuditi samo Damke.

Yebo majku, oznojiš zicagu da osvojiš brejk, dočekaš tu priliku i onda hladno za manje od minutu ti lik vrati brejk.

Yebo majku, oznojiš zicagu da osvojiš brejk, dočekaš tu priliku i onda hladno za manje od minutu ti lik vrati brejk.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Rosol propustio meč lopte 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
- Kontakt:
eto sam je sebi kriv Dzumi sto je izgubio ovaj set... ajde sad izjednaci na 2-2 

Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 05 jul 2017, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
upotpunosti preslikan 1 set, gubitak gejma na novim lopticama pri 40:30 na 4:3 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke Bedene na pobjedu, 4. set će biti čista formalnost. Bravo Damire, genije si za prodati meč.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Pustite vi Rosola, treba ovo Damir pobijediti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Dzumhur standardno,ne mora protivnik ni igrat bolji tenis kad ce on neke odlucujuce poene jednostavno pokloniti,.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko nema ovakve padove ko ovaj nas pulen.On treba biti prezadovoljan svojom dosadasnjom karijerom.Savladao je sve prepreke i usao medju 100 najboljih na svijetu.To je bio plafon i svaka mu cast na tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.