NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 04 jul 2017, 12:42

Dzenis huseinspahic novi zmaj
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

DevilsAdvocate
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la DevilsAdvocate » 04 jul 2017, 17:00

fender13 je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Ko je sad sve ostao od prosle godine, kako sam upratio Prljaca, Dario, Cvijanovic od mladih Devedzic,Osmic,Hevesevic i to je to ?
I ko je dosao jos osim Kurbasica,Adzema,Djekica,Delica,Civica ? Nije valjda da nam 10 igraca trenira na pripremama xD
Sutra prijateljska utakmica možeš na licu mjesta vidjeti sastav
Rado bih da sam u gradu
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 04 jul 2017, 21:08

Ko je dao golove?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jul 2017, 21:18

Cvija 2-3,osmic himzo 2-3 nisam ni upratio.

Ove utakmice nemaju smisla al et.u petak je prava provjera igramo u etno selu sa mladost doboj kakanj.

Trenutno malo turbulentno oko igrackog kadra valjda izade na dobro
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 04 jul 2017, 21:55

Sutra bi trebali potpisati Guzina i Purić

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 04 jul 2017, 22:04

Brckalic,se vratio,faca poceo trenirat,izgleda ozdravio...

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 04 jul 2017, 22:23

crvenobijeli je napisao/la:Brckalic,se vratio,faca poceo trenirat,izgleda ozdravio...
E ako mi je nesto popravilo dan to je ovo, momak je sigurno prosao kroz veoma tezak period zivota i nadam se da ce sad moci trenirati uspjesno i vratiti se onome cemu najvise voli.. sretno facicu

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 jul 2017, 23:00

Ovo je odlicna informacija za Facu(meni je uvijek bio drag zbog svoje borbenosti) s njim dobijamo dimenziju vise u sredini terena.Super mi je ova provjera s Mladosti(jako dobra ekipa)i ako se ne ostvari neki pozitivan rezultat,ipak smo puno mijenjali u ovom prelaznom roku.Nemam bas vremena da upratim sve ove dolaske i odlaske iz kluba ako nekome nije mrsko da napise trenutnih 11 igraca koji bi trebali da budu okosnica tima i sta nam jos nedostaje?

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 05 jul 2017, 07:03

Odbrana je prilicno dobra imamo dva beka odlicna, mada prema naprijed smo tanki tanji nego prosle godine 3 puta. Dobro se radi na treninzima, radna grupa obezbjedila uslove tj. novce ali slaba transfer politika sa ovim budzetom koji se raspolaze moralo je biti par kapitalaca. Prva postava sinocnje utakmice i nekako moze se nositi ali drugo poluvrijeme ti dodje jedna ekipa bez treninga i napraviti par ozbiljnih sansi. Konrukrencija na golu je isto opasna, nadam se da ce radna grupa angazovati 2-3 zvucna imena kako bi bili jaci u prvenstvu.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 jul 2017, 08:45

Da ne bude da samo kritikujem mislim da je radna grupa uradila vise nego solidan posao sto se tice finansijskog aspekta. Jer vidimo kako su prosle neke ekipe koje su se radi borbe za ulazak ili opstanak vremenom finansijski istrosile i na kraju raspale(Travnik,Jajce, Jedinstvo).
Ali mislim da se u sportskom smislu zakazalo. Da ne uzimamo za
zlo polovnjake iz Srbije i Makedonije koji su dovedeni(jer to je macak u vreci, mozes pogodit a i ne moras).
Ali je problem sa ostatkom ekipe. Po meni skroz ne ozbiljno.
-dovedes Hasanhodzica stopera kada si pored njega imao jos 3(Dugi,Anis i Adzem). Civjek te izlevati ode. Ode i Dugi. Sad kad imas dva ti nedovodis novog.
-dovedes Djekica koji ce takode mozda ic jer se nije sa njim zadovoljno. Pa zasto se potpisao ugovor. Onda si ga trebao dovest na probu.
-Brckalic te napusti pa se opet vrati. Pomalo ne ozbiljno.
-kreativnog veznjaka nema ni na mapi a 3 zadnja vezna. Krila takode. Ne mogu Cvija i Himzo iznijeti sezonu. Purica tu ne racunam jer on skoro dvije godine ne igra ozbiljan fudbal radi povreda.
-napadac je prica za sebe njega nemamo jer Guzina jos nije potpisao. A i ako potpise sta ce sam. Doduse i Cvetkovic je napadac. Ali ipak mislim da smo tu puno losiji nego proslu sezonu.
-i sada ono najvaznije sta je sa Darijom. Juce u Sibovcu gleda sa ograde. Par dana ne trenira. Doslo je do nekog problema samo niko nece javno da kaze.
Za Facu mi je drago ako se uspije vratiti na nivo koji je bio prije nego sto ce prec u Radnik bio bi top pojacanje.
Hiljadu pitanja a malo odgovora. Mogao bi neko iz kluba i izvjestavati na stranici jer fudbal se igra radi gledalaca. Ono sto saznamo na treningu ocigledno nije dovoljno.
Po meni uprava mora jos poraditi na sportskom aspektu jer liga je duplo jaca nego proslu sezonu a mi po meni za sad duplo slabiji nego proslu.
Znaci trebaju jos 3-4 pojacanja al pojacanja(a ne kurcevi palcevi) na pozicijama koje skripe.
Sa ovom trenutnom ekipom ako ne dovedemo prava pojacanja mi ne mozemo biti iznad 10 mjesta.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 05 jul 2017, 08:51

Adzem, Devedzic, Huseinspahic na stoperu a jos ga mogu igrat Djekic, Damjanovic i po potrebi Civic.
vezni Civic i Damjanovic. Krilo ti je Delic i Cvijanovic, napad Guzina i Cvetkovic.
Ne znam sta makedonac igra. Bekovi nam jedino fale ostalo je sve solidno pokriveno

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 jul 2017, 09:00

Huseinspahic ti je bek i krilo. Realno na stoperu imas Anisa i Adzema moze i Dario(ako ostane jer niko nece da kaze koji je problem sa njim). I Djekic ce takode mozda ic.
Vezna linija sem zadnjeg veznog(takode ako Dario ostane) tanka.
Uz duzno postovanje prema tebi ovo je daleko od dobro popunjenog.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 05 jul 2017, 09:11

Ja mislio da nije povreda sa Darijom njega moramo zadržati tu se nesmije zezati, treba nam stoper dobar jos jedan vezni jedno krilo definitivno Guzina jučer protiv amaterske ekipe nista nije pokazao a hoce fino para na ruke i platu bolji nam napadač treba

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 05 jul 2017, 11:34

crvenobijeli je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:Kad god počinje zelje su mi velike bez obzira koju ligu igramo,po skromnom mišljenju ekipa po meni koja bi pregazila ligu kao plitak potok bila bi ova
1.prljaca -Kurbašić
2.brckalic, Doljancic, Popović iz čelika
3.mujagic,
4.adzem, Devedzic Mujcic
5.regoje iz čelik Damjanovic, Islamagic
6.petric, Masic iz čelika, osmic
7.cvijanovic,Isanovic,
8.aletic, Arapovic, Faruk kuduzovic
9.glisic, Muratović, guzina borac Banja Luka
10.huseinbasic , Kenan iz Orašje
11.mirnes Lukavac
SAMO SU ZELJE ALI SAMPIONSKE
Potpis
dobar spisak ..koliko ste uspjeli dovesti igrača sa spiska

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 jul 2017, 12:13

Mirnes je igrac za Slavena ili Radnickog gdje je on klasa uz mlade igrace.
U Buducnosti je bio tek ok igrac, vise da uradi nesto s klupe ili da igra nesto kao second strikera a ne kao neko ko ce biti prvi strijelac lige.
U Zvijezdi takodje nebi puno vise ucinio.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 05 jul 2017, 12:37

SPASIOC je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:Kad god počinje zelje su mi velike bez obzira koju ligu igramo,po skromnom mišljenju ekipa po meni koja bi pregazila ligu kao plitak potok bila bi ova
1.prljaca -Kurbašić
2.brckalic, Doljancic, Popović iz čelika
3.mujagic,
4.adzem, Devedzic Mujcic
5.regoje iz čelik Damjanovic, Islamagic
6.petric, Masic iz čelika, osmic
7.cvijanovic,Isanovic,
8.aletic, Arapovic, Faruk kuduzovic
9.glisic, Muratović, guzina borac Banja Luka
10.huseinbasic , Kenan iz Orašje
11.mirnes Lukavac
SAMO SU ZELJE ALI SAMPIONSKE
Potpis
dobar spisak ..koliko ste uspjeli dovesti igrača sa spiska
Vidi ovog sto se pjeni. Čovjek je iznio svoje mišljenje, a ne mišljenje kluba. Nego ti se pobrini za svoje, prestoje vam derbi utakmice sa Prokosovićima, Poljicama. Napisao bi i Bosna Mionica al su ljudi trenutno za vas Barcelona i po ekipi i infrastrukturi.

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 05 jul 2017, 14:33

ja sam se samo složio s tipom da je probrao dobre momke. nisam rekao da je stav kluba . i nisam provocirao. pitao sam jeli doveden neko od ovih igrača , jer ako je bar 7-8 njih u klubu možete biti u vrhu tabele.
za tvoj odgovor o radničkom ..pa vratićemo se mi. ne boj se

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 05 jul 2017, 15:24

Civic jee za sada jedino pojacanje,guzina isti hadzija **** sliku svoju,a adzem panj kao i mujcic sto je bio,...emrah je trebao ostat,tek sad vidimo da smo pogrijesili

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 05 jul 2017, 16:52

Valjda nas radna grupa obraduje kakvim igracima, da se ne lazemo ali zimus smo imali jači sastav nego sada.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 05 jul 2017, 17:13

Hocemo za kraj dva tri kapitalca

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.