Sad smo rekli da su Maltezani napredovali,ne pikaj mi njih[emoji23] [emoji23] [emoji23]Raonffa je napisao/la:Zar se mi ikome možemo rugati, naši klubovi su ispadali od maltežanskih, luksemburških, crnogorskih, makedonskih, albanskih...FoSte95 je napisao/la:jest da je ovo bruka rangersa al hajde da sačekamo četvrtak naveče, da svi naši prođu pa da im se onda izrugamo![]()
![]()
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
EKONNP
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Kod nas kad cuju Malta u fudbalu, prva asocijacija konobar ili kuvar...Raonffa je napisao/la:O tome baš govorim, Željo je njih prije dvije godine rutinski odradio, na Koševu nisu prilike napravili, baš izgledali kao pravi amateri.skripar96 je napisao/la:Bome Maltezani su dobri pravo,rugajte se vi kolko hocete. Evo Balzan upravo odigrao 3-3 s Videotonom...
Napredovali ljudi
Danas odigraše x sa Videotonom, i to u Videotona igraju igrači tipa Asmir Suljić, Anel Hadžić, Marko Šćepović, Danko Lazović, onaj stoper Mađar im je reprezentativac Mađarske (igrao prošle godine za Mađarsku na Euru), sve su to igrači koji su level iznad naše lige recimo. Još im trener Marko Nikolić, osovjio duplu krunu sa Partizanom prošle sezone.
Jest da se vidjelo da je Videoton kvalitetniji tim, al' ta razlika zaista nije velika, vjeruj mi da sam danas vidio više kombinatorike u timu Balzana, nego na bilo kojoj Željinoj utakmici u ovom proljetnom dijelu prvenstva.
Medjutim, ljudi dosta napreduju i ulazu! Evo ovi sto sada igraju s nama, u ekipi imaju po 4 Argentinca i Italijana, 3 Brazilca i jos par stranaca...Sve su to mahom igraci koji su igrali Seriu B i C.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa i Luksemburžani su, očiglednoskripar96 je napisao/la:Sad smo rekli da su Maltezani napredovali,ne pikaj mi njih[emoji23] [emoji23] [emoji23]Raonffa je napisao/la:Zar se mi ikome možemo rugati, naši klubovi su ispadali od maltežanskih, luksemburških, crnogorskih, makedonskih, albanskih...FoSte95 je napisao/la:jest da je ovo bruka rangersa al hajde da sačekamo četvrtak naveče, da svi naši prođu pa da im se onda izrugamo![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tamo je vrlo posteno igrati, njihovo solidno pojacanje zaradi godisnje od 60-80 000 $, to je izvrsna zarada. Isplati se igrati na Malti, to je kljuc uspjeha.marconato je napisao/la:Kod nas kad cuju Malta u fudbalu, prva asocijacija konobar ili kuvar...Raonffa je napisao/la:O tome baš govorim, Željo je njih prije dvije godine rutinski odradio, na Koševu nisu prilike napravili, baš izgledali kao pravi amateri.skripar96 je napisao/la:Bome Maltezani su dobri pravo,rugajte se vi kolko hocete. Evo Balzan upravo odigrao 3-3 s Videotonom...
Napredovali ljudi
Danas odigraše x sa Videotonom, i to u Videotona igraju igrači tipa Asmir Suljić, Anel Hadžić, Marko Šćepović, Danko Lazović, onaj stoper Mađar im je reprezentativac Mađarske (igrao prošle godine za Mađarsku na Euru), sve su to igrači koji su level iznad naše lige recimo. Još im trener Marko Nikolić, osovjio duplu krunu sa Partizanom prošle sezone.
Jest da se vidjelo da je Videoton kvalitetniji tim, al' ta razlika zaista nije velika, vjeruj mi da sam danas vidio više kombinatorike u timu Balzana, nego na bilo kojoj Željinoj utakmici u ovom proljetnom dijelu prvenstva.
Medjutim, ljudi dosta napreduju i ulazu! Evo ovi sto sada igraju s nama, u ekipi imaju po 4 Argentinca i Italijana, 3 Brazilca i jos par stranaca...Sve su to mahom igraci koji su igrali Seriu B i C.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Naravno, još će se prije probiti preko tih klubova, nego iz klubova iz talijanske treće lige. A plate su im sigurno ogromne, vjerujem veće nego u svim klubovima bivše ex-yu izuzev možda Dinama, te eventualno Zvezde, Partizana i Rijeke.marconato je napisao/la:
Kod nas kad cuju Malta u fudbalu, prva asocijacija konobar ili kuvar...
Gledam kod ovih Luksemburžana pola prve postave su neki Francuzi, prije će ih prodati ovaj dvomeč protiv Rangersa negdje u jači klub, nego pet sezona provedenih po francuskim niželigašima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Skenderbeg je bas imao ogromnu nafaku do grupne faze, istina bili su uzastopni prvaci svoje zemlje i to im je itekako pomoglo jer dizes koeficijent bez obzira sto ispadas redovno u drugom pretkolu ali sve do jednom, i bas te godine bili nosioci, ne sjecam se koga su dobili u drugom pretkolu, cini mi se prvaka Sjeverne Irske i lagano prosli, a u trecem pretkolu dobiju par Ludogorets-Milsami gdje su Gruzijci napravili senzaciju i izbacili Bugare sto je u mnogome olaksalo Albancima, jbg do grupne faze se mora imati i srece jer budzet recimo Skenderbega je tad bio manji nego sto imaju neki klubovi nase ligeRaonffa je napisao/la:
Pa i Luksemburžani su, očiglednoČak je i onaj Skenderbeu iz Albanije igrao grupnu fazu EL, čini mi se pretprošle sezone.
ps. grupne faze EL sam mislio jer su Albanci u play offu LP ispali od Dinama
Pyro is not a crime !
Pa nije bas kao u ta 4 kluba, doduse za Rijeku ne znam, ali u Dinamu pojedinci imaju i do milion evra, u CZ i Partizanu po 300-500 k..Raonffa je napisao/la:
Naravno, još će se prije probiti preko tih klubova, nego iz klubova iz talijanske treće lige. A plate su im sigurno ogromne, vjerujem veće nego u svim klubovima bivše ex-yu izuzev možda Dinama, te eventualno Zvezde, Partizana i Rijeke.
Gledam kod ovih Luksemburžana pola prve postave su neki Francuzi, prije će ih prodati ovaj dvomeč protiv Rangersa negdje u jači klub, nego pet sezona provedenih po francuskim niželigašima.
Medjutim, kao sto @crozla rece, to su uredjeni klubovi, nema govora da ti kasni plata i te stvari!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma znam al' eto kontinuirano su bili dobri, pa barem u svom domaćem prvenstvu. A bili su blizu u i Sarajevo i Željo neke godine tom statusu nositelja u drugom pretkolu, potrebo je bilo samo da budu prvaci. Mislim da je to kod vas bio slučaj prošle sezone, dok je kod Želje bio slučaj sezonu prije kada ste vi osvojili titulu.THEC je napisao/la:Skenderbeg je bas imao ogromnu nafaku do grupne faze, istina bili su uzastopni prvaci svoje zemlje i to im je itekako pomoglo jer dizes koeficijent bez obzira sto ispadas redovno u drugom pretkolu ali sve do jednom, i bas te godine bili nosioci, ne sjecam se koga su dobili u drugom pretkolu, cini mi se prvaka Sjeverne Irske i lagano prosli, a u trecem pretkolu dobiju par Ludogorets-Milsami gdje su Gruzijci napravili senzaciju i izbacili Bugare sto je u mnogome olaksalo Albancima, jbg do grupne faze se mora imati i srece jer budzet recimo Skenderbega je tad bio manji nego sto imaju neki klubovi nase ligeRaonffa je napisao/la:
Pa i Luksemburžani su, očiglednoČak je i onaj Skenderbeu iz Albanije igrao grupnu fazu EL, čini mi se pretprošle sezone.
ps. grupne faze EL sam mislio jer su Albanci u play offu LP ispali od Dinama
Sumnjam da i kod njih stranci igraju ispod 50k eura godišnje, što je opet plata koja je misaona imenica za 70% klubova iz ex-yu.marconato je napisao/la:Pa nije bas kao u ta 4 kluba, doduse za Rijeku ne znam, ali u Dinamu pojedinci imaju i do milion evra, u CZ i Partizanu po 300-500 k..Raonffa je napisao/la:
Naravno, još će se prije probiti preko tih klubova, nego iz klubova iz talijanske treće lige. A plate su im sigurno ogromne, vjerujem veće nego u svim klubovima bivše ex-yu izuzev možda Dinama, te eventualno Zvezde, Partizana i Rijeke.
Medjutim, kao sto @crozla rece, to su uredjeni klubovi, nema govora da ti kasni plata i te stvari!
A prečkotres?Raonffa je napisao/la:Sumnjam da i kod njih stranci igraju ispod 50k eura godišnje, što je opet plata koja je misaona imenica za 70% klubova iz ex-yu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To naravno, jos mislim da je to neki minimalac za te njihove strance..Raonffa je napisao/la: Sumnjam da i kod njih stranci igraju ispod 50k eura godišnje, što je opet plata koja je misaona imenica za 70% klubova iz ex-yu.
On je prije Šef kuhinje FK Sarajevo, nego što je fudbalerVirtu4l je napisao/la:A prečkotres?Raonffa je napisao/la:Sumnjam da i kod njih stranci igraju ispod 50k eura godišnje, što je opet plata koja je misaona imenica za 70% klubova iz ex-yu.

@Marconato
Razumijemo se

Kod Videotona i Balzana 12 jugovića: po četvorica na terenu, po jedan na klupi te na trenerskim pozicijama. Može se skoro skuckati ekipa... i opet bi anelka bio najslabija karika.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ma vec duze vrijeme kad cujem rijec 'Dudelange' sjetim se onog cirkusa u Salzburgu kad nisu mogli hodat po terenu, al utrpali tri komada Red Bullu i prosli ihPiazzaGrande je napisao/la:Samo nek još jednom Signore spomene Dudelange!

Ovaj Rangers je zalostan. Ja sam pisao na temi HNL-a da bih volio da ih Hajduk izvuce u drugom pretkolu, jer bi to ipak bio vrhunski spektakl, a Hajduk je kvalitetnija ekipa koja bi ih prosla. Imali bi dvostruku korist od njih. Ovako su se okoristili Luksemburzani koje mnogi podcjenjuju, a vec par godina oni znaju opasno zaprijetiti. Ima vec dugo kako su izbacili Zrinjskog, a isti taj Dudelange je izbacio Red Bull Salzburga, momcad koja je tad vrijedila oko 40 milijuna eura. Fola je prije dvije godine pola sata na Maksimiru igrala s igracom manje i bilo 1-1, a prosle su dobili 1-0 tog velicanstvenog Aberdeena koji ih je izbacio ukupnim rezultatom 3-2. Sad su pobjedili predstavnika Moldavije, klub koji je bio ispred Zarije koja je dobila Sarajeva. Po meni su oni dobro odmakli od totalnom amaterizma i mislim da ce kroz par godina presisati jos par liga koje su trenutno ispred njih, a vrlo moguce i vec ove da ce napredovati i za nekoliko mjesta.
Mozemo se smijat drugim dok ih oni razbijaju, al kad (opet) netko nas naleti na njih, smijat ce se nama (opet)

Meni zao ove Europe sto ispade

Ni protiv Balzana naš dobri Anelka nije mogao napraviti razliku na terenuMakanaky je napisao/la:Kod Videotona i Balzana 12 jugovića: po četvorica na terenu, po jedan na klupi te na trenerskim pozicijama. Može se skoro skuckati ekipa... i opet bi anelka bio najslabija karika.

Da li će biti neki stream za Široki u četvrtak?
Kultura odlaska na stadione, pa mislimo da su veliki klub.
BHFK Zrinjski bi rasuo njemačkog niželigaša, pred njihovih 30.000 navijača.
BHFK Zrinjski bi rasuo njemačkog niželigaša, pred njihovih 30.000 navijača.
Da.Raonffa je napisao/la:Ni protiv Balzana naš dobri Anelka nije mogao napraviti razliku na terenuMakanaky je napisao/la:Kod Videotona i Balzana 12 jugovića: po četvorica na terenu, po jedan na klupi te na trenerskim pozicijama. Može se skoro skuckati ekipa... i opet bi anelka bio najslabija karika.![]()
Na sluzbenoj stranici kluba.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Vašoj ili njihovoj stranici?PERO1234 je napisao/la:Da.Raonffa je napisao/la:Ni protiv Balzana naš dobri Anelka nije mogao napraviti razliku na terenuMakanaky je napisao/la:Kod Videotona i Balzana 12 jugovića: po četvorica na terenu, po jedan na klupi te na trenerskim pozicijama. Može se skoro skuckati ekipa... i opet bi anelka bio najslabija karika.![]()
Na sluzbenoj stranici kluba.
Nasoj
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
PERO1234 je napisao/la:Nasoj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.