U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

giannini
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la giannini » 03 jul 2017, 18:34

DrFilgud je napisao/la:
giannini je napisao/la:nazalost jelisic ce se vjerovatno izgubiti ko i brat a danilovic ce biti a reprezentativac, i ne igra vise u prvoj ligi rs, vrlo je tezak put od kadeta i juniora do prvotimca i samo rijetki to uspiju, a ovaj mali je vec prvotimac sa 17, to je velika stvar
Pa dobro, to je sada u sferi gledanja u kasike, moze biti i ne mora. Decka treba pozvati, kao i sve talente, ali je iritantno vidjeti fatlisticki tekst u kom nam neko otima nekog nekog mega talenta, a veci talenti su sapatom padali. Ne znam, mozda sam ja nepovjerljiv i skeptican prema bh sportskoj javnosti.
jest, ali da niko ne reaguje i ovaj ode za srbiju i negdje u bundesligu bilo bi sta su radili novinari i savez

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 03 jul 2017, 18:36

giannini je napisao/la: jest, ali da niko ne reaguje i ovaj ode za srbiju i negdje u bundesligu bilo bi sta su radili novinari i savez
Ma znasi i ti kad je u pitanju FSS , necemo mi ni znati, niti ce nas Vladan bendati 2% , ako su oni bacili oko na njega.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 03 jul 2017, 18:40

DrFilgud je napisao/la:Cinjenica je da je vise igraca iz Bayernove skole napravilo ozbiljne karijere, nego iz Prve RS. Gore napisah, treba ga pozvati , ali ovo dizanje frke, kao eto "otimaju nam ga, ne dajte ga " mi je malo deplasirano
evo recimo a junioren jos bolje od u17 iz 2011. recimo, sad imaju po 23 24 godine, trenutno nema niko da igra ozbiljan fudbal, niko cak ne igra ni u prvoj bundesligi
https://www.transfermarkt.de/fc-bayern- ... on_id=2011

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 03 jul 2017, 18:48

giannini je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:Cinjenica je da je vise igraca iz Bayernove skole napravilo ozbiljne karijere, nego iz Prve RS. Gore napisah, treba ga pozvati , ali ovo dizanje frke, kao eto "otimaju nam ga, ne dajte ga " mi je malo deplasirano
evo recimo a junioren jos bolje od u17 iz 2011. recimo, sad imaju po 23 24 godine, trenutno nema niko da igra ozbiljan fudbal, niko cak ne igra ni u prvoj bundesligi
https://www.transfermarkt.de/fc-bayern- ... on_id=2011
Mislim da nema smisla voditi diskusiju o ovome, da je Bayernova skola izbacila samo jednog prosjecnog BL igraca u zadnjih 20 godina, to je vise od skole Borca BL. ;)

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 jul 2017, 18:50

Kako cemo 'izgubiti' ono sto nismo nikad ni imali? I da, to je Ratko Mladic ;)

slika

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 03 jul 2017, 19:00

O tim stvarima,koliko je oml skola bajerna a koliko borac ili neki drugi klub izbacio igraca je smijesno i za pricati.
Kao sto neko napisa,treba ga drzati na oku i vidjeti.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 03 jul 2017, 19:06

Ma da ne odlutamo predaleko, meni je sumnjivo jer da ga Srbija hoce, mi bi to saznali kada izadje spisak Srbije U19, kao i dosad. Ovako mi sve lici na menadzerske igrice.

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 03 jul 2017, 19:19

i meni ovo lici na probni balon menadzera vezano za ovog danilovica ali je ovo inace super tema za nojeve tipa vahidina alihodzica i slicne koji zive u nekom paralelnom svijetu. ostalima je nadam se jasno da ovdje ne moze niko nista ukrasti i da ce on sam otici ako ga pozovu. okrenimo se onima koji vole nasu zemlju a ostale ko ****.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 03 jul 2017, 19:23

hercegovina je napisao/la:i meni ovo lici na probni balon menadzera vezano za ovog danilovica ali je ovo inace super tema za nojeve tipa vahidina alihodzica i slicne koji zive u nekom paralelnom svijetu. ostalima je nadam se jasno da ovdje ne moze niko nista ukrasti i da ce on sam otici ako ga pozovu. okrenimo se onima koji vole nasu zemlju a ostale ko ****.
To i meni ide na zivce, kao sada panika da se zove. Vjerovatno je nase drzao na stand by i cekao Srbe , ovi ga ne zovu i sada baca udicu (evo da i ja malo pogledam u kasike :D ).

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 03 jul 2017, 23:14

Vucevich je napisao/la:Kako cemo 'izgubiti' ono sto nismo nikad ni imali? I da, to je Ratko Mladic ;)
slika
pa nije ovaj djecak crtao grafit :nene:
ili je problem sto je mozda simpatizer fk cz? svako ima pravo da simpatise klub koji god hoce...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 jul 2017, 23:21

vlakanje je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Kako cemo 'izgubiti' ono sto nismo nikad ni imali? I da, to je Ratko Mladic ;)
slika
ili je problem sto je mozda simpatizer fk cz? svako ima pravo da simpatise klub koji god hoce...
Jao odgovora. Ne vjerujem. :tokralju:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 jul 2017, 19:52

vlakanje je napisao/la:
slika
slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 04 jul 2017, 20:30

vlakanje je napisao/la:
slika
:rol:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 jul 2017, 20:57

Bas je dobro vidjeti da se raja vise ne lozi na ove provokacije :thumbup:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jul 2017, 22:36

slika

Samo da kažem, sa ovim dečkićem u bijeloj majici sam igrao termine, dovodio ga otac. Mali sabija. :thumbup: :salut:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 04 jul 2017, 22:46

I vi vodite bezveznu raspravu kakav Danilovic :crazy: :crazy:
Srbi evo vam sve selekcije Borca od pionira do seniora samo ne dirajte Stefana Kovaca.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 jul 2017, 01:28

Ovi odlasci Hadžića i Burnića u Stuttgart su prekretnica u njihovim karijerama. Sad trebaju dokazati i potvrditi taj epitet talenata u mnogo slabijoj konkurenciji igrača nego što su imali u Bayernu i Dortmundu.

Dosta talenata u Njemačkoj ovako odu iz jačeg kluba u neki slabiji bundesligaški, na posudbu ili transfer nije ni bitno, i pokažu da li su samo 'talenti' ili tu ima materijala za ozbiljnu karijeru.

Kako god, neka im je sa srećom obojici!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 jul 2017, 13:47

Bosanac Dino Mušija na pripremama West Bromvič Albiona

Bh. dragulj Dino Mušija na pripremama je kultnog engleskog kluba West Bromvič Albiona! Informacija je našem portalu servirana sa “zida” super talentiranog nogometaša.

Vijest je potvrđena.

– Tačno je da se Mušija nalazi na pripremama WBA. Trebao je krenuti s U 18, ali su ga pozvali za U 23. To je neka vrsta adaptiranja na engleski način nogometa, a slože li se sve strane, moguće je sklapanje ugovora- javljeno je našem portalu, uz molbu za anonimnost.

Iz razumljivih razloga, jer nije sve definirano, a na nogometnoj sceni je puno mešetara.

– Saznat ćete sve ako dođe do ugovora- poručeno je našem novinaru.

Mušija je, premda svestran, upotrebljiv na više pozicija, promakao i selektorima mlađih selekcija. Omer Boškailo, skaut NSBiH, jedini je vjerovao u njega i jedini svaki put debelo podvlačio njegovo ime nakon kampova u Lincu i Minhenu. Za pet dana Mušija će napuniti osamnaest godina. Ima austrijski pasoš i veliku želju da uspije. Bez ičije pomoći, bez lobiranja, bez poziva iz NSBiH. Sam poziv na pripreme velika je stvar, a tek eventualni potpis, značio bi da se s dijasporom neko mora ozbiljno pozabaviti.

Dijaspora je neiscrpni nogometni majdan. Muhamed Konjić, Asmir Begović, Edin Džeko, Sead Kolašinac, Bosanci su i Hercegovci koji su kao gotovi igrači stigli na Otok. Da se nešto mijenja kada su u pitanju bh. dragulji, potvrđuju Dal Varešanović, nada Liverpola i Dino Mušija.

https://www.transfermarkt.com/dino-musi ... ler/369570

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 jul 2017, 14:05

Mijo Miletic, 19, sada vec bivsi igrac omladinski selekcija Zeljeznicara i Sarajeva prelazi u austrijski SV Ried.

Branko Bajic, 19, karijeru ce nastaviti u slovenackom klubu Dunajska Streda.

Petar Bojo, 19, takodjer nastavlja karijeru u Slovackoj, tacnije receno u juniorima Vysocina Jihlave.

Alan Delic, 19, napustio je Karlsruhe i vratio se u rodjeni grad i tamo potpisao dvogodisnji ugovor sa Pforzheimom koji se takmici u petoj ligi.

Nikola Vuletic, 18, dugogodisnji igrac Hajduka potpisao je ovog mjeseca trogodisnji ugovor sa ekipom Intera iz Zapresica.

Nikola Gavric, 18, prekomendovan je iz juniora u drugi tim Augsburga.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 jul 2017, 14:31

sajo10 je napisao/la:Mijo Miletic, 19, sada vec bivsi igrac omladinski selekcija Zeljeznicara i Sarajeva prelazi u austrijski SV Ried.

Branko Bajic, 19, karijeru ce nastaviti u slovenackom klubu Dunajska Streda.

Petar Bojo, 19, takodjer nastavlja karijeru u Slovackoj, tacnije receno u juniorima Vysocina Jihlave.

Alan Delic, 19, napustio je Karlsruhe i vratio se u rodjeni grad i tamo potpisao dvogodisnji ugovor sa Pforzheimom koji se takmici u petoj ligi.

Nikola Vuletic, 18, dugogodisnji igrac Hajduka potpisao je ovog mjeseca trogodisnji ugovor sa ekipom Intera iz Zapresica.

Nikola Gavric, 18, prekomendovan je iz juniora u drugi tim Augsburga.
Vysocina Jihlava je klub u Ceskoj.

Dunajska Streda je u Slovackoj, ne u Sloveniji.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, perun i 38 gostiju.