Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sve su to rahmetlije o njima sve najbolje...sta su napravile ove zive legende osim tuzbi??Nista fuj!!Sariel je napisao/la:Rahmetli Huka je legenda Slobode.tacka.NjonjoVam je napisao/la:Huka je kralj,on nije u toj grupi legendi.davno su stadion trebali zvati njegovim imenom.Sariel je napisao/la:Ako nisi nikad cuo za rahmetli Huku **** odma s teme s takvim disrispektom i vrijedanjem ..
Ma kome pricas fukaratz??.
Sta je jedan Jusuf Hatunic?
Rahmetli Hadzija?da ne nabrajam dalje.halo baa
50% si u pravu drugo 50% nas tuzi!!I uzma kad god pozele...i danas su pojedina na grbači kluba.Te ja ne priznam i mislim im sve najgore!Nihad Mujezinović tuzio klub,Fuad Mulahasanović Lica tuzio klub,Karić tuzio klub,... nastavi niz legendi...Sariel je napisao/la:Prico si o legendama i kako nema legendi slobode.ne izvrci sad!!
Ovo su legende kluba koje su zaduzile klub i sve nas i ne zajebaji.o ovom se ne raspravlja!
Ne cijenimo nista svoje zato nam i jest tako kako jest.
I sve zaboravljamo.
Bivšoj koja je sklopila diletantski ugovor sa Piricem sto je Husarić iskoristio. Nepismeni ljudi su uvijek najglasniji i obično nisu u pravuxeksor je napisao/la:E ovo je zahvala nasoj upravi.
Obje uprave su krive. Jedni jer su potpisali da Pirija sam placa doprinose, drugi sto su dopostili da ih izlevate Pirija i Husara za 200KM. Svu cetvoricu ih nabit na tuki, jer Sloboda ispasta radi njih.xeksor je napisao/la:Ogranicen mozak i pisanje lika koji nerazimslja svojom već tuđom glavomAmelija je napisao/la:Bivšoj koja je sklopila diletantski ugovor sa Piricem sto je Husarić iskoristio. Nepismeni ljudi su uvijek najglasniji i obično nisu u pravuxeksor je napisao/la:E ovo je zahvala nasoj upravi.
Obje uprave su krive. Jedni jer su potpisali da Pirija sam placa doprinose, drugi sto su dopostili da ih izlevate Pirija i Husara za 200KM. Svu cetvoricu ih nabit na tuki, jer Sloboda ispasta radi njih.[/quote]Gifron je napisao/la:/quote]
Ogranicen mozak i pisanje lika koji nerazimslja svojom već tuđom glavom
Pirijin ugovor je predat na raskid u savez cak ni odbor za hitnost nije bio preuzeo klub, a kamo li ova uprava.Gifron je napisao/la:Obje uprave su krive. Jedni jer su potpisali da Pirija sam placa doprinose, drugi sto su dopostili da ih izlevate Pirija i Husara za 200KM. Svu cetvoricu ih nabit na tuki, jer Sloboda ispasta radi njih.xeksor je napisao/la:
Pa scenario je bio bas takav da se ne odigra utakmica protiv Metalege i kup utakmica protiv Janje kad iz busa izlazi Karic i odlazi po naputcima.ultrasstyle_tz je napisao/la:lako je biti general poslije bitke, a samo se stavite u poziciju ljudi i zamislite sta bi bilo da Sloboda nije nastupila u Travniku protiv Metalegea.
U potpunosti se slažem sa tobom. Nadam se da cu za ovog života vidjeti sposobnu upravu u klubu, a ne ove diletante koje gledamo ili koje smo gledali.[/quote]Amelija je napisao/la:Obje uprave su krive. Jedni jer su potpisali da Pirija sam placa doprinose, drugi sto su dopostili da ih izlevate Pirija i Husara za 200KM. Svu cetvoricu ih nabit na tuki, jer Sloboda ispasta radi njih.Gifron je napisao/la:/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.