Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Meni je i dan-danas krivo što tamo, u Sloveniji, nisu imali bolju podršku.save je napisao/la:Gledam najbolje trenutke sa EP2013 protiv Litvanaca i tuga me hvata. Bojim se da zadugo nećemo imati takvo što
-
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:Meni je dan danas krivo sto nismo dobili latviju umjesto ovih suteva sa parkinga koji su na momenat donjeli, ali na kraju i odnijeli

nerminh74 je napisao/la:Meni je dan danas krivo sto nismo dobili latviju umjesto ovih suteva sa parkinga koji su na momenat donjeli, ali na kraju i odnijeli
Meni je dan danas krivo sto ja ovu svu budalastinu jos uvjek intenzivno pratim i nakon 20 i kusur godina umjesto da se samo 'ukljucim' na dan utakmice ... ili jos bolje samo pogledam rezultat poslije ...

Nije poenta u tome jesmo li izgubili ili dobili, radi se o energiji i kvaliteti koju smo imali, ali nažalost mi smo izgleda nacija koja baš i nije miljenik sreće.boomerang5 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Meni je dan danas krivo sto nismo dobili latviju umjesto ovih suteva sa parkinga koji su na momenat donjeli, ali na kraju i odnijelitako je, raja neminovono stavlja ovo, a fakticki ''izgubili'' u tom mecu. Meni je jako drago sto nece doci ''stara garda''. I bez Gordica, Minje, Kikana i ostalih koji jesu (možda) bolji od ovih, ali ovako makar znaš na čemu si i na koga možeš računati. Stalno se ista ekipa provlači zadnjih 10 godina, nikad ništa s istom nismo napravili. Ovako, nikad više novajlija nismo imali, nikad nisam nestrpljiviji bio da vidim kako će to sve izgledati. Od onih si znao, nikad provaljivanje, ali nikad ništa ni extra (govorim kad svi dođu). Ovako, makar se može silom prilikom ( koja mislim da je dobro došla) da si vidi kakav je materijal za podmlađivanje i smjenu generacija.
- ElCartel11
- Kontakt:

Musa, Sikiras, Campara i ta generacija trebaju biti nosioci u buducnosti nase repke. Sa Nurkicem ozbiljno popricati, niko nije veci od repke, ako ces igrati igraj, ako neces reci to jasno i kraj. Od tih ''starijih'' bi meni samo Kikan bio u rosteru (koji i nije tako star 28god).
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ma samo tako, pa ne moraju nikad više zaigrati.filip13 je napisao/la:http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 40355.html
Penny Hardaway #1

I ovoj nadolazećoj generaciji će to za koju godinu biti svejedno.
Naš problem je što mi od izuzetno nadarenih sportista projiciramo nekakve ljudine i idole nacije i sl. Nema od toga ništa. Mahom su to kvarnjaci i to žešći i to skoro bez iznimke..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
adzutant je napisao/la:zna li iko razloge nejavljanja gordica, karahodzica polutka?
Karahodzic igra samo za Bih da bi se prodao,nema tu ljubavi prema drzavi(Nista me ne cudi kod njega)

Gordić je mnogo dao našoj reprezentaciji od njega me iskreno čudi ovakav čin..
Sto se mene tice svi su dobrodosli nazad cim budu imali motiva i zdravlja da pruze 100% svojih mogucnosti bolje nego da igraju preko neke stvari.
A za ovu sadasnju situaciju su jednako krivi oni koji su mulaomerovica nesposobnog doveli za selektora jer damir je najveci doprinos dao ovom stanju u kakvom se sad nalazi reprezentacija.
Evo musa mali ostavlja neke komentare bocka starije igrače a za sezonu dvije ce on biti taj koji nije u mogućnosti doći pa ce onda da mu se sve odbije od glavu. Umjesto da bude sretan sto mu se ukazala prilika ovako mlad da bude lider reprezentacije...
Mislim da cim vise ne bude simpatični klinac musa ce biti jedan od omraženijih igraca mene vec nervira ovaj njegov ego i dug jezik... mozda i od nurkica gori bude,
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Prvi put da momak propusti reprezentativno okupljanje a na zadnjem se ozbiljno povrijedio...Mene stid jbt

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Alucard, ANamelessGhoul, atomac123, BarbareZeljin, Benko123, BlackRiver1987, bordobijeli, Confiance, Cwirek, Faraon iz Visokog, Grk1234, guillermo, Hrammm1921, Iniesta12, invincible1921, J1897, Jakobsen91, kakarut, KarlMarx, Kaunas, lakilone, Lavcina, leo1946, lumani, maho_sa, MElloo, mexy_whites, MokraKifla, Muumii, N3R3D, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, Pensioner26, Quartararo, RaZuti, riki46, rishovski, sarajevskiMarlboro, Serha, Shategabri, soxx, StevieG8, Taree, TripleThreat, VensanKasel, VivaLaLiberta, Yucca i 671 gost.