uhefa kaze da svi kao moraju platiti ulazEvander je napisao/la:Ako nije naputak UEFE takav, ovo je skandalozna odluka da djeca od 4 godine placaju bilo kakvu kartu.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako je tako, onda ok.TobeYarabi je napisao/la:uhefa kaze da svi kao moraju platiti ulazEvander je napisao/la:Ako nije naputak UEFE takav, ovo je skandalozna odluka da djeca od 4 godine placaju bilo kakvu kartu.
Mada, nema mi logike. Zar upravo nas protivnik prije par dana nije besplatno pustao sve navijace na stadion?
- TobeYarabi
- Kontakt:
nasi portali su pisali tako.. ni meni nije jasno..mogli su nasi staviti simbolicnu cijenu od 1KM, ali ne znam jbg..nisam dovoljno pametanEvander je napisao/la: Ako je tako, onda ok.
Mada, nema mi logike. Zar upravo nas protivnik prije par dana nije besplatno pustao sve navijace na stadion?
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nije fakat stvar para, hebo tri marke. Ali, valjda je cilj populizovati klub kod najmladjih uzrasta. Vecina ljudi onako usput povede djecu jer je dzaba. Pola ih nece povesti sad, jer se placa nesto. Da mi imamo mali stadion ogranicenog kapaciteta, onda ok. Ali ovako, samo ce biti vise praznih zelenih stolica.TobeYarabi je napisao/la:nasi portali su pisali tako.. ni meni nije jasno..mogli su nasi staviti simbolicnu cijenu od 1KM, ali ne znam jbg..nisam dovoljno pametanEvander je napisao/la: Ako je tako, onda ok.
A i onako tu se ne radi o nekom vecem broju. Max 200 djece. To je pisljivih 600KM.
Veci je dobitak da ta djeca dodju i da im se prenese ljubav prema klubu od malih nogu.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
potpuno se slazemo brate evandere..nema se tu nista dodati ni oduzetiEvander je napisao/la:Nije fakat stvar para, hebo tri marke. Ali, valjda je cilj populizovati klub kod najmladjih uzrasta. Vecina ljudi onako usput povede djecu jer je dzaba. Pola ih nece povesti sad, jer se placa nesto. Da mi imamo mali stadion ogranicenog kapaciteta, onda ok. Ali ovako, samo ce biti vise praznih zelenih stolica.TobeYarabi je napisao/la:nasi portali su pisali tako.. ni meni nije jasno..mogli su nasi staviti simbolicnu cijenu od 1KM, ali ne znam jbg..nisam dovoljno pametanEvander je napisao/la: Ako je tako, onda ok.
A i onako tu se ne radi o nekom vecem broju. Max 200 djece. To je pisljivih 600KM.
Veci je dobitak da ta djeca dodju i da im se prenese ljubav prema klubu od malih nogu.
Vec ce sad biti frka oko toga,80 % ljudi ce doci sa djecom vodeci se ranijim iskustvima,niko kartu uzeti ranije nece i bit ce "frka" po ulazima.
Nesto slicno kao sad sa kartama za derbi kad se nije moglo kupiti kod stadiona pa se morao na kraju morao otvoriti onaj kontenjer,jel masu ljudi nije znalo za glupu odluku.
U globalu glupa jako stvar ovo za ulaznicu od 3 marke.
Nesto slicno kao sad sa kartama za derbi kad se nije moglo kupiti kod stadiona pa se morao na kraju morao otvoriti onaj kontenjer,jel masu ljudi nije znalo za glupu odluku.
U globalu glupa jako stvar ovo za ulaznicu od 3 marke.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Amer Osmanagicf0rest1946 je napisao/la:A.OTobeYarabi je napisao/la:strasan igrac nam dolazi, ali ne smijem pominjati ime zbog rizika da ne propadne transfer

Ja ne znam da je prije za evropu i za nasu ligu bila karta za djecu.
Ja sam par puta vodio djecu i za njihovu kartu sam placao regularnu cjenu kao i za odrasle.
Ne znam zasto je problem sto se konacno razdvojila djecija karta. I ne razumiajemmogu kakva je razlika između 1KM i 3 KM osim razlike od 2KM
Al dobro, to su vasa misljenja i ja ih postujem kao sto postujem ovu odluku uprave
Ja sam par puta vodio djecu i za njihovu kartu sam placao regularnu cjenu kao i za odrasle.
Ne znam zasto je problem sto se konacno razdvojila djecija karta. I ne razumiajemmogu kakva je razlika između 1KM i 3 KM osim razlike od 2KM
Al dobro, to su vasa misljenja i ja ih postujem kao sto postujem ovu odluku uprave
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Kako ne bi? Promijenilo bi se prvih 11.skoroalen je napisao/la:Ništa se ne bi postiglo da se sad Čala promijeni. Ne znam, kasno je nekako.
Sretan rođendan čovjeku o kome razmišlja 75% foruma kad se dotaknemo teme "trener".![]()
Šefe, nek je hairli.![]()
HM!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
E fakat sam razocaran pojedincima al eto ....
Prva stvar uprava je uradila fantasticnu stvar ... uclanis se dobijes kartu za utakmicu djaba ... ljudi se trude podic broj clanova i daje ti kartu na kojoj najvise profitiraju tj evropsku .... sta hocete ? jedinstvena prilika da se uhljupi zapada docepaju i opet seru ...
Druga stvar kako kod bilo makar su razdvojili tu "djeciju" kartu od ove normalne .... vidi se da stvari idu na bolje .... jbg malo po malo al i to je nesto ...
Neznam cemu negativa tolka meni su ovo potezi vrh ja sam odusevljen ovim da je neko poceo radit svoj posao i da se neko trudi vratit navijace na tribine ....
Al eto valjda se mora srati uvijek i pljuvat ... a kad je tekma na Hasetu strim se trazi ... SRAMOTA !
Prva stvar uprava je uradila fantasticnu stvar ... uclanis se dobijes kartu za utakmicu djaba ... ljudi se trude podic broj clanova i daje ti kartu na kojoj najvise profitiraju tj evropsku .... sta hocete ? jedinstvena prilika da se uhljupi zapada docepaju i opet seru ...
Druga stvar kako kod bilo makar su razdvojili tu "djeciju" kartu od ove normalne .... vidi se da stvari idu na bolje .... jbg malo po malo al i to je nesto ...
Neznam cemu negativa tolka meni su ovo potezi vrh ja sam odusevljen ovim da je neko poceo radit svoj posao i da se neko trudi vratit navijace na tribine ....
Al eto valjda se mora srati uvijek i pljuvat ... a kad je tekma na Hasetu strim se trazi ... SRAMOTA !
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 04 jul 2017, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
A sta cemo sa ljudima sa strane?DBR1987 je napisao/la:E fakat sam razocaran pojedincima al eto ....
Kako da oni dodju do clanske i povlastene cijene ulaznica?
Ovo isto pitam vec par godina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Djecu si uvijek mogao dzaba uvesti, ovo sada je pozitivna promjena na bolje jer treba klub i nesto da zaradi a i 3 KM nije puno za dijete a jos mozes birati koju hoces tribinu.ShofaII je napisao/la:Ja ne znam da je prije za evropu i za nasu ligu bila karta za djecu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Drug ja tebe razumijem 100000% i u pravu si isto toliko .... al govorim da je i ovo NESTO za pocetak ... mozda neznaju bolje al se trude ....Evander je napisao/la:A sta cemo sa ljudima sa strane?DBR1987 je napisao/la:E fakat sam razocaran pojedincima al eto ....
Kako da oni dodju do clanske i povlastene cijene ulaznica?
Ovo isto pitam vec par godina.
Ima xy apsurda npr sto ne salju clanse postom ... sto morash otich u klub ....
I tp je opet za Sarajevo ....a mi imamo navijaca u citavoj bih koji bi mozda ucestvovali u nekim akcijama
Nemozes uzet sezonsku morash clansku ... umjesto da bude kad kihnes sezonsku da clanska gratis bude itd .... tako se dize posjecenost ...makar bi ja tako uradio ....
Opet ce bit frka na hasetu sto se tice djecijih ko za derbi .... ima tu bruka stvari al se NESTO radi i drago mi je radi toga samo sto vidim da se pocelo razmisljat glavom ... o tome pricam

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Treba razdvojiti dobro od loseg.
Za ovo sa clanskom i gratis kartom je top,i za to sve pohvale.
Ovo za djecu je losa stvar.Bila je uvijek prije prica,pa i radilo se,idemo po osnovnim skolama djeci dijeliti karte da dodju,pravis novu bazu bla bla.Sad im kao pucas tri marke kartu,nidze veze.Na njima nema nikakve zarade,nema hiljade djece po tribinama.To je nekih 4-5 stoja po utakmici,do hiljadu kad je ova Evropska tekma.To je smjesna zarada.
Bezveze skroz.Djeca do 10 godina ulaz gratis,treba da bude,docice vrijeme aBd odrast ce pa ce doci na punu cijenu.
Pusti ih bolan,neka ih,neka ih tu,nek zavole klub.J.eble.te tri marke.
Za ovo sa clanskom i gratis kartom je top,i za to sve pohvale.

Ovo za djecu je losa stvar.Bila je uvijek prije prica,pa i radilo se,idemo po osnovnim skolama djeci dijeliti karte da dodju,pravis novu bazu bla bla.Sad im kao pucas tri marke kartu,nidze veze.Na njima nema nikakve zarade,nema hiljade djece po tribinama.To je nekih 4-5 stoja po utakmici,do hiljadu kad je ova Evropska tekma.To je smjesna zarada.
Bezveze skroz.Djeca do 10 godina ulaz gratis,treba da bude,docice vrijeme aBd odrast ce pa ce doci na punu cijenu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bojim se da je cilj tog "nesto", zaraditi bilo sta. Ako je to razlog, onda je to katastrofa. Sto vise djece na tribini, to bolje. Hiljadu, dvije maraka nista ne znaci.
A sto se toce sezonskih i clanskih, to svakako treba ici jedno sa drugim. Logicno ko dolazi svaku utakmicu da je i clan.
A sto se toce sezonskih i clanskih, to svakako treba ici jedno sa drugim. Logicno ko dolazi svaku utakmicu da je i clan.
E ovo je plan na duge stazemiky_hz je napisao/la:Treba razdvojiti dobro od loseg.
Za ovo sa clanskom i gratis kartom je top,i za to sve pohvale.![]()

Leon Benko
Leon Benko
Hocel se moci kupit karta ispred stadiona?
Za ovaj potez obnova clanske=karta gratis svaka cast!
Ovo za djecu,ako vec ne mogu zbog uefa pravila davati besplatan ulaz,trebali su onda staviti cijenu 1KM. Sto rekoste nije to svakako neka zarada,a moze znaciti u popularizaciji kluba.
Mada sumnjam da uefa insistira da se ne moze dati besplatan ulaz,oni vjerovatno samo traze da se ne moze uci bez ulaznice da bi se znao tacan broj gledalaca,a do kluba je hoce li ta karta biti 0 ili 50 KM.
Ovo za djecu,ako vec ne mogu zbog uefa pravila davati besplatan ulaz,trebali su onda staviti cijenu 1KM. Sto rekoste nije to svakako neka zarada,a moze znaciti u popularizaciji kluba.
Mada sumnjam da uefa insistira da se ne moze dati besplatan ulaz,oni vjerovatno samo traze da se ne moze uci bez ulaznice da bi se znao tacan broj gledalaca,a do kluba je hoce li ta karta biti 0 ili 50 KM.
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, DzemoSmjecanin, Fouzi1, HordasFks, mire971, r3m1, riki46, SamoDaKazeem, sekac, Tatamata1946 i 101 gost.