FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lelić: Kao neko ko je rođen u Sarajevu, oduvijek sam želio nositi bordo dres
Ne znam sto naša uprava ga ne pokuša dovesti, mlad, brz, perspektivan igrač, nije skup, igra krilo, a mi nemamo dovoljno igraca koji igraju krilo..
Ne znam sto naša uprava ga ne pokuša dovesti, mlad, brz, perspektivan igrač, nije skup, igra krilo, a mi nemamo dovoljno igraca koji igraju krilo..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Jel moguce da ce Cala docekati jos jednu tekmu kao trener FKS? Kostati ce nas prolaza.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Drugovi kad mislite da pogurate klub, odnosno isti da zaradi? Zar nije idealna prilika kad je Evropa?
- PitarBordo
- Kontakt:
A proći će se ovi levati valjda. Problem je što nakon njih dolazi sezona u PL, a tu će nas već Čala koštati.pasica je napisao/la:Jel moguce da ce Cala docekati jos jednu tekmu kao trener FKS? Kostati ce nas prolaza.
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
U sridu svi na aparate
Tesko da ce on i ove proci. Idem na tekmu, ocekujem najgore. Yebo me ba vise i jos jedna sezona PL ako cu u Evropi ispadati od levata koje znas da mozes uzeti bez problema.PitarBordo je napisao/la:A proći će se ovi levati valjda. Problem je što nakon njih dolazi sezona u PL, a tu će nas već Čala koštati.pasica je napisao/la:Jel moguce da ce Cala docekati jos jednu tekmu kao trener FKS? Kostati ce nas prolaza.
- PitarBordo
- Kontakt:
100% si u pravu. Bojim se da kada prođe ove levate to će mu dati dovoljno kredibiliteta do oktobra barem, a to nam je pola sezone bukvalno uništeno.pasica je napisao/la:Tesko da ce on i ove proci. Idem na tekmu, ocekujem najgore. Yebo me ba vise i jos jedna sezona PL ako cu u Evropi ispadati od levata koje znas da mozes uzeti bez problema.PitarBordo je napisao/la:A proći će se ovi levati valjda. Problem je što nakon njih dolazi sezona u PL, a tu će nas već Čala koštati.pasica je napisao/la:Jel moguce da ce Cala docekati jos jednu tekmu kao trener FKS? Kostati ce nas prolaza.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Cala majstore horde su uz tebe !!!
Ma prosao ili ne, ako ostane na klupi tacno ne znam kako se vise tjerati na tekme.
bordobijeli je napisao/la:Cala majstore horde su uz tebe !!!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja još nisam člansku produžio. Ne da mi se dok se nešto ne promjeni.pasica je napisao/la:Ma prosao ili ne, ako ostane na klupi tacno ne znam kako se vise tjerati na tekme.

Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Rahat smo dok tebe imamo na našoj strani.joker90 je napisao/la:MEHMED JANJOŠ!!

Samo Saraj'vo.
Zovu li te na telPitarBordo je napisao/la:Ja još nisam člansku produžio. Ne da mi se dok se nešto ne promjeni.pasica je napisao/la:Ma prosao ili ne, ako ostane na klupi tacno ne znam kako se vise tjerati na tekme.

- PitarBordo
- Kontakt:
A izgubio sam bh telecom karticu dok sam bio vani... Sad kad se vratim uzimam novi broj jer nemam pojma gdje mi je certifikat... Tako da mogu zvati do jučer. 

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
On voli Sarajvo pravi je hordas Mehmed Janjos jedan je od nas 

Ja sam uvijek na strani FK Sarajeva! Počeli su evo inat boys! Mehmed Janjoš!!PitarBordo je napisao/la:Rahat smo dok tebe imamo na našoj strani.joker90 je napisao/la:MEHMED JANJOŠ!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ljudi kako je moguce da ''najbolji'' igrac PL Duljevic ode besplatno iz kluba ove sezone? Za ovo neko treba odgovarati, ne bi me cudilo da se ovo desilo nekim manjim klubovima ali Sarajevu...
A sprdali smo se kad su nam kone poslale ponudu od 400.000 eura za doticnog...
A sprdali smo se kad su nam kone poslale ponudu od 400.000 eura za doticnog...
Jel' to nesto znas?SiouxLukavac je napisao/la:Sutra lijep dan za pojačanje kao uvertira za najavu revanša, još kad bi doveli kakvog kvalitetnog veznog, vjerujem da bi raspoloženje kod velike većine bila na nivou, pozitiva bi bila i to znači vjetar u leđa igračima ka pohodu na drugo pretkolo i dodatne euriće, upravo, na vas je red!!!

Ne treba ti certifikat, potpises izjavu da broj tvoj i napravice ti novu. Ne mogu garantovat, provjeri.PitarBordo je napisao/la:A izgubio sam bh telecom karticu dok sam bio vani... Sad kad se vratim uzimam novi broj jer nemam pojma gdje mi je certifikat... Tako da mogu zvati do jučer.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 45 gostiju.