Otkacili managere, borimo se da se kutarisemo `ugovora`, dobij koliko zaradis, jedini je nacin placanja. Kome idu 3000 od kolacaheat je napisao/la:Nije mi to bio cilj da kažem da ćemo sa husarićem praviti jako Sarajevo. Htio sam reći pukla tikva pa se polako neke stvari otkrivaju pa i ovo sa Kantardžićem i Ibrakovićem, očigledno su i oni pravili "jako Sarajevo".Esport je napisao/la:Ohladi malo vrući(heat), daleko nam kuća, ako Husarić pravi Sarajevo jakim klubomheat je napisao/la:Ja sam tad nudio Ibrakovicu i Kantadzicu licno i Ordagica,Mesanovica,Pirica,Husica i sve im dao na papiru,uslove igraca i detalje!Rekli su da ce javit mi nikad se nisu javili da imas info!Nakon toga jedini koji me zvao iz kluba je Hurtic i trazio malog Nermina Hajdarevica i Dinu Hodzica da vidi kako da bi ih mogli dovesti!I care kad se osvoji TITULA,nema tu price vise kolko se i sta potrosilo,cilj je ostvaren,i te sezone FKS je kroz Evropu sve vratilo!Samo je ucesce u LP predkolu 500.000e da ne govorim sponzorski ugovori,TV prava,to ti je biznis!Sa Dinom se je titula osvojila a sa ovima znas sta cemo osvojit?!Ni Bajramski turnir snjima necemo uzet!Sad Selam i eto malo sam ti pojasnio sve!
Izjava Husarića na Facebooku da nam je davao u paketu igrače a Kantardžić i Ibraković nisu htjeli Ordagića, Pirića itd.![]()
Danas se beru plodovi djelovanja bratije.