BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ovaj Karlovic i ovaj drugi igraju cio dan vec i jos nisu zavrsili haha dobro za Dzumija
Nakon 4-5 sati igre neka dobije IVOAdnanix je napisao/la:Ovaj Karlovic i ovaj drugi igraju cio dan vec i jos nisu zavrsili haha dobro za Dzumija

Nemože igrač od 38 godina odigrati u 3 dana dva tako duga meća.

- RafaGarros9
- Kontakt:
Sto mene isprovocirati? Jel ima nesto da sam danas napisao a da je pogresno ?kobe24 je napisao/la:Naravno da je sarkazam. Uostalom, kao i sve ovo sto sam ja napisao. Mora se ovaj mali @rafa nekako isprovocirati.
Nakon uzasnih godinu dana igre sta bi zelio da se pozitivno napiseshminka je napisao/la:Ne može se ništa pozitivno pročitati ni kad lik dobije 6-2 6-0 6-1, nije više ni smiješno

Zato bi se imalo šta pročitat da je izgubio 6-2 6-0 6-1
- RafaGarros9
- Kontakt:
To bi bila realnost a ovo nije...
Nadrealnost.
Re: AW: RE: Re: BiH tenis
Jos bolje bi bilo da sutra nastave ovaj 5. set pa cio dan da igraju ne vjerujem da niko nije brejk uzeo danasEsport je napisao/la:Nakon 4-5 sati igre neka dobije IVOAdnanix je napisao/la:Ovaj Karlovic i ovaj drugi igraju cio dan vec i jos nisu zavrsili haha dobro za Dzumija, kao što sam ranije rekao, Damir ga može uzeti na svježinu.
Nemože igrač od 38 godina odigrati u 3 dana dva tako duga meća.
Bravo Damire, idemo dalje, samo jako. Nisam gledao mec cim sam vidio da izgubi svoj servis gem u prvom setu, eto napravio sam veliku gresku. 

Zadnja izmjena: taremuha, dana/u 03 jul 2017, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
- hule_barca
- Kontakt:
Bravo Damire. Tako se igra. Ivo ovo ne može dobiti, nikad taj neće break uzeti. Bedene ovo uzima kad Ivo crkne, jedino ako odvuče u mrak pa nastave sutra.
Mes Que Un Club
Ne znam za vas, ali meni je ovo u spoileru nešto najjače što sam ikad pročitao 
On topic: mogao bi Damir nekoliko dana sačekati da odigra svoj meč kako su ovi krenuli
edit:samo što rekoh, doktor izdahnu

On topic: mogao bi Damir nekoliko dana sačekati da odigra svoj meč kako su ovi krenuli

edit:samo što rekoh, doktor izdahnu
Zadnja izmjena: S-Y-L-A-R, dana/u 03 jul 2017, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Dzumhur-Bedene
moze, moze.

Tata provokacije. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ništa od napuštanja prvih 100 do kraja godine, a tako je blizu bio 

Drago mi što je Bedene odigrao "maratonski" meč sa Ivom i izmoren je dok je naš glat prošao.COYS je napisao/la:Dzumhur-Bedenemoze, moze.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Bedene ima vremena da se odmori. Je to 4 i po sata ali nije tu bilo neke igre, kao da dosad niste gledali Karlovićeve mečeve. Max 3 izmjene su bile, nije to neki umor a ima se vremena za odmor do srijede
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobra igra Damira, nisam očekivao ovako laganu pobjedu. Može kad hoće i kad se uozbilji i krene raditi kako treba. Drago mi je što je Bedene prošao, koliko god Bedene igrački bio kompletniji od Ive lakše će biti protiv njega igrači, ako ništa imat će ritam i neće servis baš sve odlučivati. Lijepa šansa za 3. kolo, 50-50 je meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Evo sada bio intervju Damira za SK. Biće večeras ili sutra na njihovom yt kanalu. Kaže da je u odnosu na prethodne godine sporija podloga nego ranije.
Rekao je danas komentator (ne znam koji) u toku nekog od prenosa na jednom od SK kanala, da su mnogi igrači rekli da ima mnogo bržih podloga na hardu nego što je WB ove godine.arelinho je napisao/la:Evo sada bio intervju Damira za SK. Biće večeras ili sutra na njihovom yt kanalu. Kaže da je u odnosu na prethodne godine sporija podloga nego ranije.
Edit: Jel' mu ovo prvi put da prođe prvo kolo na WB, nešto se ne sjećam da je prije išao dalje od prvog kola? Prošle godine ga je izbacio čini mi se Herbert, pretprošle Federer, a ono prije se i ne sjećam sa kim je igrao.
Odnosno dobio je Kudlu prošle godine u prvom kolu, od Herberta je ispao u drugom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- hule_barca
- Kontakt:
Što se tiče Bedenea, biće to jedan zanimljiv meč. Umor neće biti presudan faktor. Tek je početak turnira, tako da se to ne osjeti previše. Najbitnije od svega je da se Damir osjeća dobro. U pobjedničkom je ritmu sa osvojenim challengerom i pobjedom protiv Oliva, a on kad je u nebesima sa samopouzdanjem svako može da nastrada ako ga krene, ali ako sebi utuvi u glavu preveliki pritisak da je on favorit i ako po običaju kod jedne crne rupe koja će se sigurno desiti, počne da se nervira, kola bi vrlo lahko mogla krenuti niz brdo pa čak i u provaliju. Sjećam se da je sa Bedeneom igrao neku egzibiciju prošle ili pretprošle godine i mislim da je Damir slavio tijesno, tako da mu Aljaž nije nepoznanica.
Mes Que Un Club
Danas je izgledao kao top 20 igrac! Moze on to! Kakva smirenost i rutina jbt.
'ta ce Bedene

'ta ce Bedene

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.