Danas sam gledao Mladost protiv Veleža i moram reći da sam se oduševio. Ni Velež ni Bosna nisu mjerilo, rano je i treba još vremena ali već sad sam siguran da ćemo imati jednu od najborbenijih ekipa u PL. Mulalić pravi životinje od ovih igrača, možda nikad nisam vidio rastrcaniju Mladost kad su bez lopte, vrlo agresivno presingom vraćaju loptu u posjed, možda i grubo ali jbg to je to. S loptom veoma brz protok, prva-druga nema soliranja. Jedini koji smije da misli je Arežina koji je rasterećen Zahirovicem koji pokriva sve za njega. Ako je bio neki plan da se dovedu njih dvojica u tandem onda je to sjajno, ako i nije izgleda odlično. Formacijski igramo isto kao i kod Husrefa i Ibre, 4-2-3-1, s loptom bekovi vrlo ofanzivni pa je to 4-3-3 bez nje krila se vraćaju i pomažu odbranu i to bi bilo 4-5-1. Mulalić odlično kontrolise ekipu, malo je reći da su disciplinovani, ali prvo u oko pada puno, puno trke. Za sada mi se ovo veoma sviđa. Vidjet ćemo poslije a naši najavljuju još 3 pojačanja. Možda i izguramo tu ligu za prvaka...