FK Mladost DK

Wolffire
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Wolffire » 03 jul 2017, 11:54

FKMLADOSTDK je napisao/la:Ode nam i Husić.

Kakav nam je trenutno sastav prvog tima?

Velić
Isaković ???
Rizvanović Jurkić
Zahirović, Šečerović, Arežina ???
Aganspahić ????

Kakva je klupa?
slika

Ovako nekako...
Tanki smo na bekovima. Nisam siguran koliko je ovaj Jurkić dobar a rizva prošle godine više loš nego dobar.
Sredina nam je super :D
Krila Solidna.
Napadać samo Dzeko morat cemo tu dovesti jos nekog...

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 03 jul 2017, 12:03

Wolffire je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la:Ode nam i Husić.

Kakav nam je trenutno sastav prvog tima?

Velić
Isaković ???
Rizvanović Jurkić
Zahirović, Šečerović, Arežina ???
Aganspahić ????

Kakva je klupa?
slika

Ovako nekako...
Tanki smo na bekovima. Nisam siguran koliko je ovaj Jurkić dobar a rizva prošle godine više loš nego dobar.
Sredina nam je super :D
Krila Solidna.
Napadać samo Dzeko morat cemo tu dovesti jos nekog...
Čujem da su u toku pregovori sa dvojcem iz Novog pazara, jedan od njih je napadač.
Wolffire, ti ovu postavku pravo profesionalno uradi, svaka čast :clap: :clap:
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 03 jul 2017, 12:10

Je li Jurkić išta igrao tijekom prošle polusezone?
Hayley <3

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 jul 2017, 12:11

FKMLADOSTDK je napisao/la:
Čujem da su u toku pregovori sa dvojcem iz Novog pazara, jedan od njih je napadač.
Wolffire, ti ovu postavku pravo profesionalno uradi, svaka čast :clap: :clap:
Mislim da je jedan Admir Kecap, drugi?!
Vidjet cemo dugo do kraja transfer roka :D

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 jul 2017, 12:15

badblueboylivno je napisao/la:Je li Jurkić išta igrao tijekom prošle polusezone?
Nije, kako ja znam nisu papire zavrsili na vrijeme pa zbog toga.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 03 jul 2017, 12:20

Wolffire je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Je li Jurkić išta igrao tijekom prošle polusezone?
Nije, kako ja znam nisu se papire zavrsili na vrijeme pa zbog toga.
:thumbup:

Bilo mi je čudno jer sam upratio par prvih kola, nema ga nikako, a nekidan se spominje kao pojačanje pa mi ništa nije bilo jasno.
Hayley <3

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 03 jul 2017, 12:26

badblueboylivno je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:
Nije, kako ja znam nisu se papire zavrsili na vrijeme pa zbog toga.
:thumbup:

Bilo mi je čudno jer sam upratio par prvih kola, nema ga nikako, a nekidan se spominje kao pojačanje pa mi ništa nije bilo jasno.
Igrao je prošle sedmice, prvo poluvrijeme u prijateljskoj protiv visočke Bosne. Jak igrač, tehnički nije loš, dosta je ofanzivan i mislim da će opravdati očekivanja.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jul 2017, 18:53

Vidim doveli ste Arežinu, mislim da vam je taj transfer pun pogodak, momak je prije par godina bio ponajbolji veznjak lige, kasnije nije htio potpisati ugovor sa Zrinjskim pa su ga ovi poslali na tribine, i to ga je dosta dosta unazadilo u karijeri.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 jul 2017, 18:57

Raonffa je napisao/la:Vidim doveli ste Arežinu, mislim da vam je taj transfer pun pogodak, momak je prije par godina bio ponajbolji veznjak lige, kasnije nije htio potpisati ugovor sa Zrinjskim pa su ga ovi poslali na tribine, i to ga je dosta dosta unazadilo u karijeri.
Po ovome do sad sto je pokazao momak je strasno pojacanje a uz njeg Secerovic je dobio vise slobode dok Zaihrovic treba da defanzivno to sve isprati. Potpisao je na dvije godine tako da imamo kapitalca kako stvari stoje :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jul 2017, 19:00

Wolffire je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Vidim doveli ste Arežinu, mislim da vam je taj transfer pun pogodak, momak je prije par godina bio ponajbolji veznjak lige, kasnije nije htio potpisati ugovor sa Zrinjskim pa su ga ovi poslali na tribine, i to ga je dosta dosta unazadilo u karijeri.
Po ovome do sad sto je pokazao momak je strasno pojacanje a uz njeg Secerovic je dobio vise slobode dok Zaihrovic treba da defanzivno to sve isprati. Potpisao je na dvije godine tako da imamo kapitalca kako stvari stoje :D
Kažem vam, odličan potez :D

Nego vidim postajete Željo B, pola tima i trener vam bivši Željovci :P
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 jul 2017, 19:04

Raonffa je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:
Kažem vam, odličan potez :D

Nego vidim postajete Željo B, pola tima i trener vam bivši Željovci :P
Ahahahah nova garnitura dresova nam je plava pa ti vidi :P

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 03 jul 2017, 19:05

Jedini,ali ogroman problem kod Filipa Arezine je taj sto je covjeku disciplina strana rijec. Gledao sam par treninga dok je bio tu,covjek nosi mobitel u ruci dok se trci regeneracija i prati rezultate. Volja za radom=0,cak je par puta poslan da trenira s juniorima.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jul 2017, 19:05

Wolffire je napisao/la:
Ahahahah nova garnitura dresova nam je plava pa ti vidi :P
Sablja efekat :kafa: :mrgreen:

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 jul 2017, 19:12

4040deuce je napisao/la:Jedini,ali ogroman problem kod Filipa Arezine je taj sto je covjeku disciplina strana rijec. Gledao sam par treninga dok je bio tu,covjek nosi mobitel u ruci dok se trci regeneracija i prati rezultate. Volja za radom=0,cak je par puta poslan da trenira s juniorima.
Za nadat se da se je dozvao pameti. Ima 24 godine tako da ako misli da napravi neku karijeru vrijeme je da se uozbilji.
A opet i Sablja je tu valjda on izvuce maksimum iz njeg :D

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 03 jul 2017, 19:14

Wolffire je napisao/la:
4040deuce je napisao/la:Jedini,ali ogroman problem kod Filipa Arezine je taj sto je covjeku disciplina strana rijec. Gledao sam par treninga dok je bio tu,covjek nosi mobitel u ruci dok se trci regeneracija i prati rezultate. Volja za radom=0,cak je par puta poslan da trenira s juniorima.
Za nadat se da se je dozvao pameti. Ima 24 godine tako da ako misli da napravi neku karijeru vrijeme je da se uozbilji.
A opet i Sablja je tu valjda on izvuce maksimum iz njeg :D
Ja se iskreno nadam,steta bi bila da onakav talent propadne. Decko ima dodir koji rjesava utakmicu.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 03 jul 2017, 23:55

Danas sam gledao Mladost protiv Veleža i moram reći da sam se oduševio. Ni Velež ni Bosna nisu mjerilo, rano je i treba još vremena ali već sad sam siguran da ćemo imati jednu od najborbenijih ekipa u PL. Mulalić pravi životinje od ovih igrača, možda nikad nisam vidio rastrcaniju Mladost kad su bez lopte, vrlo agresivno presingom vraćaju loptu u posjed, možda i grubo ali jbg to je to. S loptom veoma brz protok, prva-druga nema soliranja. Jedini koji smije da misli je Arežina koji je rasterećen Zahirovicem koji pokriva sve za njega. Ako je bio neki plan da se dovedu njih dvojica u tandem onda je to sjajno, ako i nije izgleda odlično. Formacijski igramo isto kao i kod Husrefa i Ibre, 4-2-3-1, s loptom bekovi vrlo ofanzivni pa je to 4-3-3 bez nje krila se vraćaju i pomažu odbranu i to bi bilo 4-5-1. Mulalić odlično kontrolise ekipu, malo je reći da su disciplinovani, ali prvo u oko pada puno, puno trke. Za sada mi se ovo veoma sviđa. Vidjet ćemo poslije a naši najavljuju još 3 pojačanja. Možda i izguramo tu ligu za prvaka...

emir123
Kontakt:

Post Postao/la emir123 » 13 jul 2017, 19:29

Komšije jel prva postava igra u subotu ili će Edis kombinirati??
A svakako vam treba to biti generalka i to kakva protiv fk.begeda :rol:
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 13 jul 2017, 23:54

emir123 je napisao/la:Komšije jel prva postava igra u subotu ili će Edis kombinirati??
Vjerojatno će početi jedna a završiti skroz druga ekipa. Ne zna se još prva, možda nekih 7-8 igrača a ostalo je tu negdje. Edis ih goni ko Bog maglu, kod njega vise ginu na treningu nego kod Husrefa na prvenstvenoj. Naši će ići sigurno maksimalno jako barem prvih 45 minuta, svi se bore za mjesto u ekipi.

amar009
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la amar009 » 15 jul 2017, 10:35

Addict je napisao/la:
emir123 je napisao/la:Komšije jel prva postava igra u subotu ili će Edis kombinirati??
Vjerojatno će početi jedna a završiti skroz druga ekipa. Ne zna se još prva, možda nekih 7-8 igrača a ostalo je tu negdje. Edis ih goni ko Bog maglu, kod njega vise ginu na treningu nego kod Husrefa na prvenstvenoj. Naši će ići sigurno maksimalno jako barem prvih 45 minuta, svi se bore za mjesto u ekipi.
mladost danas sa juniorima...

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 15 jul 2017, 20:53

Čuo sam, vjerovatno umor od priprema a prvenstvo za 7 dana... koliko završi?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.