NK Široki Brijeg

badblueboylivno
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la badblueboylivno » 22 avg 2010, 22:22

Ajde dobro pa se pobijedilo. Da nije, već bi bilo puno problema. Ovako se lakše diše. Sad u Travnik po tri boda i riješiti se domaćeg poraza iz prošlog kola.
Hayley <3

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 avg 2010, 23:57

Dzin je napisao/la: Gluposti ti pises,zadnju utakmicu su dogovorili u Gradaccu da bude 1:1,Zvijedi osigurava opstanak a SB ide u Evropu,tu ste zeznuli Sarajevo,sada ste u dobrim odnosima i igrat ce te 3 za 3,ti zivi u nekim oblacima,jos vam je SB ostao duznik,ucinili ste vecu uslugu njima,pa kada vam bude trebalo sredit ce to oni vama,ali i Sarajevo.
Sorry, al ova prica je vise postala smijesna i zao mi je onih realnih fanova datog kluba sto pate zbog raznih teorija urota i ''svi protiv nas'' likova. Sarajevo je zeznulo samo sebe realno gledajuci, imali su i oni Široki Brijeg kuci i nisu uspjeli pobijediti, imali su jos utakmica koje su trebali, a nisu pobijedili, i toliko o tome, nekome se drugom zaliti sto se toga tice, kiksali smo i mi na stotinu mjesta, mogli smo i mi prvaci biti, kamoli osigurati bar nastup u Europi da nije bilo toliko prosutih bodova. Da se razumijemo, po kvalitetu su zasluzili da igraju svake godine Europu, kao i mi, to oduvijek smatram, a to govori i ta vjecna tabela zdruzene lige hajmo reci, no broj mjesta je ogranicen, nije uvijek sve idealno, i ne moze uvijek ''onaj drugi'' biti kriv za vlastite nedostatke i neuspjehe, ponajmanje mi u cijeloj toj prici iz gore navedenih razloga.

Sto se tice danasnje utakmice, da imamo kakvog napadaca, bilo bi to uvjerljivo. Ovako igra puno bolje druga momcad sa viskom Glavine, Zakarica i ostalih na terenu. Jure danas jako dobar, ali treba nam iskociti jedan napadac u formi, ovo danas je moralo biti i uvjerljivije od ovih 3:0.
Zvijezdi cestitke za fer igru i otvoreni gard, sto rijetko tko igra na Pecari, sto je i logicno jer obicno to onda ovako nekako i zavrsi, no nema veze, to ne umanjuje dojam.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 22 avg 2010, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

saUber1996
Kontakt:

Post Postao/la saUber1996 » 22 avg 2010, 23:57

zaslužena pobjeda sad u travnik po bod(ove) i onda dočekati želju u punoj formi :)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 23 avg 2010, 17:50

Dobro je bilo,nek se igračima vrati malo samopouzdanje nakon oni poraza,da napomenem peraici je ovo 2. gol za široki,a ovo mu je 3 sezona u klubu,za napadača stvarno stvarno fascinantno,dok je nekim napadačima prosjek svaka 2. utakmica gol,peraici je to svako 2 godine gol....

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 avg 2010, 12:15

Danas u 17 h. utakmica protiv Branitelja.Mislim da se igra na Blatu ali nisam siguran. ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 avg 2010, 14:01

ŠB.TRN je napisao/la:Danas u 17 h. utakmica protiv Branitelja.Mislim da se igra na Blatu ali nisam siguran. ;)
kojim razlogom...da PErajica da još koji gol pa da uđe u formu :lol: :lol:

inace,
malo Zloma sto igra u GOŠKU, čujem lijepe vijesti..kazu da decko odskace kvalitetom davalja od ostalih..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 avg 2010, 14:40

Ma jok, nece li Varea, nema vise razloga za depresiju, te skrasio se, ozenio, ovo ono. Igraj! :lol:

Dobro druga postava opcenito funkcionira. I Jure se dize, al dobro izgleda sa Glavinom i Zakaricem u igri. To bi bio moj izbor za gostovanja, samo ubaci Silica medju njih negdje.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 avg 2010, 23:56

5-1 danas pobjeda protiv Branitelja.Poluvrijeme bilo 1-1.Varea dao da gola,Perajica jedan i mislim Roskam dva.Prvih sat vremena igrao drugi sastav,to je bilo za plakati.Ne zna se gdje ko udara.Zadnjih pola sata puno bolje,Perajica bio najbolji.Valjda ce i u Travniku zabiti gol :D ;)

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 28 avg 2010, 12:31

idemo po pobjedu :D

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 28 avg 2010, 18:35

sramota, treba ukinut klub ako ćemo od Travnika gubit 4:0 :oops:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 28 avg 2010, 18:45

Galion je napisao/la:sramota, treba ukinut klub ako ćemo od Travnika gubit 4:0 :oops:
ma dakako uložit sve pare u košarku i moreš komotno euroligu igrat,ta ova liga svakako nema veze s vezom,jedna austria nas u 2 ut ne more dobit,odeš u travnik i popušiš 4-0...

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 28 avg 2010, 18:47

Dabar je napisao/la:
Galion je napisao/la:sramota, treba ukinut klub ako ćemo od Travnika gubit 4:0 :oops:
ma dakako uložit sve pare u košarku i moreš komotno euroligu igrat,ta ova liga svakako nema veze s vezom,jedna austria nas u 2 ut ne more dobit,odeš u travnik i popušiš 4-0...
ma sta se sekirate...na Piroti i Man.Utd ne bi mogao pobijediti
1946

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 avg 2010, 18:52

Eto ovo je ono sto moze samo kod nas,Siroki igra u najmanju ruku ravnopravno u dvomecu sa Austriom Bec i onda izgubi od Travnika 4:0,a smijem se kladiti kada bi npr. taj Travnik gostovao u Becu to bi izgledao kao sraz Austrie sa poluamaterskom ekipom...i to je Bosna i Hercegovina :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 28 avg 2010, 19:05

Nije sramota izgubiti ali sa ovim rezultatom e to vec je... Ne bi bio ni problem ni sa ovim rezultatom da ne najavljuju naslov oovo ono a ona dođu ovaki rezultati... :roll:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 28 avg 2010, 19:07

samo trpaj samo trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :lol:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 avg 2010, 19:27

Da ti Sarajcic koji ima 40 godina zabije gol.Pa sta radite na treninzima vi igraci i ti treneru.Mislim da je vrijeme da Ištuk ode,jer dolazi po peti put i nikoga ne moze trenirati osim Širokog.On i Barbaric samo se mijenjaju.Predsjednice Jelicu,ne moze se biti predsjednik jednog ozbiljnog kluba i u Zagrebu provoditi po mjesec dana a da se ne dođe u Široki,pa makar utakmicu pogledati.Na tribinama se skupi dvjesto ljudi,uprave to ne zanima,pa makar 5 plakata da bude u gradu doslo bi jos sto ljudi.Proracun Travnika 8 puta manji od nasega i dobiju nas 4-0.Kao sto netko napisa sve pare preusmjeriti u kosarku(kad bi to bilo moguce) a nikad ne mozemo ispasti iz ove lige.Kuci deri sve po redu,a u goste slati juniore,kao sto radi pola momcadi u ligi.Igraci NK. Široki Brijeg sramite se a Travniku sve cestitke na pobjedi i nemojte umanjivati pobjedu Travnika,zato sto smo s Austrijom igrali egal.To je nesto drugo :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 28 avg 2010, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 28 avg 2010, 19:31

čim sam pročitao vijest da je I.I. ponovo preuzeo Široki, ja sam izrazio golemo čuđenje.
nije on više ni za Drinovaca.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 28 avg 2010, 19:35

Pasha je napisao/la:čim sam pročitao vijest da je I.I. ponovo preuzeo Široki, ja sam izrazio golemo čuđenje.
Pijanac...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 28 avg 2010, 19:38

Drug da si bio kad na tekmi u Travniku nebi to govorio. Onim mesarima je nemoguce tamo uzet bodove. Ubise ljudi

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 28 avg 2010, 19:38

Barney Stinson je napisao/la:
Pasha je napisao/la:čim sam pročitao vijest da je I.I. ponovo preuzeo Široki, ja sam izrazio golemo čuđenje.
Pijanac...
Ma nije on ni pijanac.Jedan obicni pijun preko kojeg Mijo gura svoje igrace.Tko god dođe isto ce biti.Jedino ako dođe neka faca trener kao npr. u Dinamo mozemo ocekivati boljitak,a to se nece dogoditi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74, ik0ik0, imekorisnicko, MojaMalenkost, NeSamSafetee, Paromlinac i 29 gostiju.