FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 03 jul 2017, 17:54

Manuel je napisao/la:
escobarpablo je napisao/la:Uspostavili smo bratske veze sa još jednim klubom. Radi se o njemačkom FC Vereinsloss. Uskoro više...
Jesi ozbiljan fakat ?
I ja sam isto cuo, pa sad...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Manuel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Manuel » 03 jul 2017, 17:55

Nikad cuo za taj klub iskreno
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 jul 2017, 17:55

Esport je napisao/la: Dam realan telefon ne ultru, pošaljite poruku čovjek potvrdi da je on.
Mi imamo realan prioblem sa činjenicom, ja kao navijač bi trebao imati pravo da kupim(platim) više godišnjih ulaznica, pa da ih poklonim, kome hoću(prijateljima, poslovnim partnerima....).
Sada kažu ako hoćeš godišnju moraš biti član(to nije isto).

:kafa:
To je uobičajeno u realnom svijetu. :zviz:
To mene isto nervira tuzno je da neki ne kupe kartu sezonsku sa kojom bi vjerovatno cesce dosli na tekme zbog clanske .... neznam nije ni clanska puno al nema raja para jbg .... to bi trebalo prodavat odvojeno od clanske tj da clanska nije uslov ... neznam ... nadam se da ce se poradit nesto na tome ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 jul 2017, 17:59

Manuel je napisao/la:Nikad cuo za taj klub iskreno
:rol: :rol: :rol: :rol:
To ti je odjeljak na TM-u gdje su igraci bez ugovora. Unatached (tako nesto na engleskom :) )
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jul 2017, 18:01

Evolution87 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
escobarpablo je napisao/la:Uspostavili smo bratske veze sa još jednim klubom. Radi se o njemačkom FC Vereinsloss. Uskoro više...
Jesi ozbiljan fakat ?
I ja sam isto cuo, pa sad...
Da da tacno je, ihtijarevic ima rodjaka koji je tamo igrao prije 15-ak godina pa je sad u rukovodstvu tog kluba, valjda planiraju nekakve posudbe tamo i ovamo. dobra ideja, braca švabe.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jul 2017, 18:01

Rustem odleprsao sa web stranice :wave:
Nadam se da ce ova saradnja sa ovim njemackim klubom biti uspjesna - ocekujem bar jednog tip top igraca :urnebes:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 03 jul 2017, 18:06

FrancescoTotti je napisao/la: Da da tacno je, ihtijarevic ima rodjaka koji je tamo igrao prije 15-ak godina pa je sad u rukovodstvu tog kluba, valjda planiraju nekakve posudbe tamo i ovamo. dobra ideja, braca švabe.
Prava bi stvar bila ako bi se ovo ispostavilo tacnim, ali sacekajmo da zvanicna objavi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

heat
Kontakt:

Post Postao/la heat » 03 jul 2017, 18:08

:kafa: Ja sam tad nudio Ibrakovicu i Kantadzicu licno i Ordagica,Mesanovica,Pirica,Husica i sve im dao na papiru,uslove igraca i detalje!Rekli su da ce javit mi nikad se nisu javili da imas info!Nakon toga jedini koji me zvao iz kluba je Hurtic i trazio malog Nermina Hajdarevica i Dinu Hodzica da vidi kako da bi ih mogli dovesti!I care kad se osvoji TITULA,nema tu price vise kolko se i sta potrosilo,cilj je ostvaren,i te sezone FKS je kroz Evropu sve vratilo!Samo je ucesce u LP predkolu 500.000e da ne govorim sponzorski ugovori,TV prava,to ti je biznis!Sa Dinom se je titula osvojila a sa ovima znas sta cemo osvojit?!Ni Bajramski turnir snjima necemo uzet!Sad Selam i eto malo sam ti pojasnio sve!

Izjava Husarića na Facebooku da nam je davao u paketu igrače a Kantardžić i Ibraković nisu htjeli Ordagića, Pirića itd. :kafa:

haris004
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 03 jul 2017, 18:10

Evolution87 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la: Da da tacno je, ihtijarevic ima rodjaka koji je tamo igrao prije 15-ak godina pa je sad u rukovodstvu tog kluba, valjda planiraju nekakve posudbe tamo i ovamo. dobra ideja, braca švabe.
Prava bi stvar bila ako bi se ovo ispostavilo tacnim, ali sacekajmo da zvanicna objavi.
Čak je i Duljević trenutno kod njih, posudba neka šta li je :rol: :rol:

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 03 jul 2017, 18:14

e cuj fc vereinsloss :clap: :urnebes:

heat
Kontakt:

Post Postao/la heat » 03 jul 2017, 18:15

E sad me zanima ako je istina ovo što priča Husarić kako je moguće da je u klubu ostao Kantardžić!?

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 03 jul 2017, 18:18

heat je napisao/la::kafa: Ja sam tad nudio Ibrakovicu i Kantadzicu licno i Ordagica,Mesanovica,Pirica,Husica i sve im dao na papiru,uslove igraca i detalje!Rekli su da ce javit mi nikad se nisu javili da imas info!Nakon toga jedini koji me zvao iz kluba je Hurtic i trazio malog Nermina Hajdarevica i Dinu Hodzica da vidi kako da bi ih mogli dovesti!I care kad se osvoji TITULA,nema tu price vise kolko se i sta potrosilo,cilj je ostvaren,i te sezone FKS je kroz Evropu sve vratilo!Samo je ucesce u LP predkolu 500.000e da ne govorim sponzorski ugovori,TV prava,to ti je biznis!Sa Dinom se je titula osvojila a sa ovima znas sta cemo osvojit?!Ni Bajramski turnir snjima necemo uzet!Sad Selam i eto malo sam ti pojasnio sve!

Izjava Husarića na Facebooku da nam je davao u paketu igrače a Kantardžić i Ibraković nisu htjeli Ordagića, Pirića itd. :kafa:
Ohladi malo vrući(heat), daleko nam kuća, ako Husarić pravi Sarajevo jakim klubom :urnebes: :urnebes:

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 03 jul 2017, 18:30

heat je napisao/la:E sad me zanima ako je istina ovo što priča Husarić kako je moguće da je u klubu ostao Kantardžić!?
Ma ovaj laze kad zine...on veze nema sa Ordagicem niti ga moze nekome ponuditi. A Ordagica smo htjeli iz Zvijezde ali nismo valjda htjeli platiti obestecenje pa Husic uletio i platio. Kasnije nije bilo varijanti za njega. Kad je Pirica nudio Ibrakovica vise nije bilo u klubu a Kantardzic nema veze s tim segmentom vise.
Ovo sto pise da se s ovim sad nece nista osvojiti vjerovatno ga jos boli ovo sa Hodzicem pa bljuje vatru. To ce trajati dok ne bude imao igraca za ponuditi pa ce biti dobri i Sabrina i Valentin.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 03 jul 2017, 18:41

giannini je napisao/la:e cuj fc vereinsloss :clap: :urnebes:
JOJ
slika
+Pridružili mu se Dulja i Kovačević
valjda ćemo dobiti naknadu za nerviranje(ops treniranje)
:mrgreen: :mrgreen:

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 03 jul 2017, 19:02

Daj nam Ibru nije stranac :P
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 03 jul 2017, 19:07

znal neko kolko se placa da se postane clan fks

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 03 jul 2017, 19:08

muamer_15 je napisao/la:znal neko kolko se placa da se postane clan fks
20 KM
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

heat
Kontakt:

Post Postao/la heat » 03 jul 2017, 19:14

Esport je napisao/la:
heat je napisao/la::kafa: Ja sam tad nudio Ibrakovicu i Kantadzicu licno i Ordagica,Mesanovica,Pirica,Husica i sve im dao na papiru,uslove igraca i detalje!Rekli su da ce javit mi nikad se nisu javili da imas info!Nakon toga jedini koji me zvao iz kluba je Hurtic i trazio malog Nermina Hajdarevica i Dinu Hodzica da vidi kako da bi ih mogli dovesti!I care kad se osvoji TITULA,nema tu price vise kolko se i sta potrosilo,cilj je ostvaren,i te sezone FKS je kroz Evropu sve vratilo!Samo je ucesce u LP predkolu 500.000e da ne govorim sponzorski ugovori,TV prava,to ti je biznis!Sa Dinom se je titula osvojila a sa ovima znas sta cemo osvojit?!Ni Bajramski turnir snjima necemo uzet!Sad Selam i eto malo sam ti pojasnio sve!

Ohladi malo vrući(heat), daleko nam kuća, ako Husarić pravi Sarajevo jakim klubom :urnebes: :urnebes:
Nije mi to bio cilj da kažem da ćemo sa husarićem praviti jako Sarajevo. Htio sam reći pukla tikva pa se polako neke stvari otkrivaju pa i ovo sa Kantardžićem i Ibrakovićem, očigledno su i oni pravili "jako Sarajevo".
Danas se beru plodovi djelovanja bratije.

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 03 jul 2017, 19:23

skoroalen je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
HordasIstok je napisao/la:cuj slabija liga a prije smo sa koseva ispracali sviju po 2 3 u hendikepu pa cak i 4 5 a sada su svi favoriti protiv nas cak i izjednaceni, nda je bio pojam uzet bod u gostima A sada je pojam uzet bod kuci, a 2017ta pretplaceni igraci misle bosna ko engleska i italija pa se traze plate desetine milja maraka pa nagore cim mu das platu zna se sta biva i sad kazu nekvalitetna liga a radnuku 5 celiku 6 melji 3 ili 4 svinjskom 3 idt a sad havarija a neke ekipe iz federalke mi haraju ligom a sta prije ekspresnan povratak u cvajtu
Koliko ti "svi favoriti" imaju u sezoni pobjeda protiv nas sta sve procitat necu
Al ispraćali nekad. Nekad je i Mančester ispraćao neke Stouke i Sanderlende sa 3 razlike a sad se muče na Old Trafordu sa svima. Vremena se mijenjaju, sve više ambicioznih klubova se javlja, mnogi mali klubovi imaju jake ljude i uprave iza sebe, i teže da budu veliki. Prije svega Radnik, Krupa, Mladost, pa i Sloboda kad ih je Sisoje gurao. Sad je to ova Sloga. Nema više "malih i velikih", a naša je greška što smo na istom nivou na kojem smo bili prije 10 godina, kad smo stvarno bili veliki u odnosu na ostale. Mi smo prvi u ligi dobili neke pare, da smo mogli postat Real Madrid lige, uz pametna ulaganja. Ovako smo u levelu te Mladosti ili Krupe.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

nadovezo sam se samo na post o pl a to o krivcima nema potrebe sad pisati jer lose mi bude odmah kako god iz godine u godinu liga ce sve jaca biti a jel bitno koliko imaju pobjeda ili skor protiv nas kad te potope u najbitnijim tekmama? Koliko je ekipa doslo skinutih gaca u ove zadnje 2 3 sezone? nama se cini da nam je liga slaba i klubovi ali nisu samo nam je problem infrastruktura kakav bi se nogomet igrao da svi imaju teren kao na hasetu pecari zenici sugavici idt evo mladosti ode kuzmanovic brkic ljudi dovedu arezinu idt

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 03 jul 2017, 19:35

mikimaus je napisao/la:
muamer_15 je napisao/la:znal neko kolko se placa da se postane clan fks
20 KM
U tu cijenu uključena tabla apaurina od 10mg, taman da prebrodiš prvih mjesec dana :kafa:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.