Dešava se, dešava - treniraju, pomalo igraju...trpe....dusebajev je napisao/la:ima li kakvih novosti.Desava li se sta u najboljem bih klubu.Odavno nema nekih opsirnijih izvjestaja.
Sad će Doboj pa ćemo vidjeti dokle su stigli

Dešava se, dešava - treniraju, pomalo igraju...trpe....dusebajev je napisao/la:ima li kakvih novosti.Desava li se sta u najboljem bih klubu.Odavno nema nekih opsirnijih izvjestaja.
trpe "teror imperatora"dusebajev je napisao/la:i milsio sam da treniraju,ali sta trpe nejasno mi je.da u pravu si za doboj.mislim da je ovaj turnir puno jaci nego prosle godine
Pozzzz svima,evo i mene sa godišnjogTrigger je napisao/la:trpe "teror imperatora"dusebajev je napisao/la:i milsio sam da treniraju,ali sta trpe nejasno mi je.da u pravu si za doboj.mislim da je ovaj turnir puno jaci nego prosle godine
pa i imeperator izgleda da ima srce....pa ga vratijobrzi je napisao/la:Lijevi bek Risto Arnaudovski udaljen pa nakon revizije ugovora ponovo priključen momčadi
imeime je napisao/la:imperator![]()
pa ko ostavi onog nekica u bosni??? na -20 on iza ledja dodaje na pivota , risto, pazin
... da ne nabrajam dalje
![]()
u odnosu na lani, bosna otisla dva koraka nazad umjesto jedan napred
Nije fino da tako govoriš o smajlagiču ipak je on kao igrač u životu nešto napravijo...rispekt...a možda je problem u igračima možda igrači ne kontaju???Adoxin je napisao/la:Ne znam da li je neko gledao ovu bruku u Doboju:
Chekhovskie Medvedi - Bosna 40:19
Bosna u drugom poluvremenu dala 5, a primila 20 golova?!?!?!?! Pa cini mi se da bi i Igman pruzio bolju partiju! Zar je moguce da ovako igra klub koji nastoji da napravi iskorak u ligi prvaka????
Majko draga, gledao sam i crvenio se umjesto njih. Svaka cast Irfane odlican izbor igraca, sve same strucnjake si doveo u Bosnu,a otjerao "levate" (Jaskic, Melic, Sabanovic, Buljugija, Golic...). I ne samo to..."odlicna" igra..."izgradjene" akcije koje se svode na beskonacka i bezidejna dodavanja izmedju bekova, sve dok jedan ne opuca loptu u odbranu protivnika. Krila i pivot ne postoje uopste na terenu, bas kao i prosle godine. Sa ovakvom igrom i ovakvim strucnjakom na klupi, da Bog da da izborimo Sparkasse ligu.
Ima li iko da makne ovo magare sa trenerske klupe dok nam nije skroz srozao klub?
pa on je birao te igrace tako da je direktni krivac za ovo sranje od ekipeAikon je napisao/la:Nije fino da tako govoriš o smajlagiču ipak je on kao igrač u životu nešto napravijo...rispekt...a možda je problem u igračima možda igrači ne kontaju???Adoxin je napisao/la:Ne znam da li je neko gledao ovu bruku u Doboju:
Bosna u drugom poluvremenu dala 5, a primila 20 golova?!?!?!?! Pa cini mi se da bi i Igman pruzio bolju partiju! Zar je moguce da ovako igra klub koji nastoji da napravi iskorak u ligi prvaka????
Majko draga, gledao sam i crvenio se umjesto njih. Svaka cast Irfane odlican izbor igraca, sve same strucnjake si doveo u Bosnu,a otjerao "levate" (Jaskic, Melic, Sabanovic, Buljugija, Golic...). I ne samo to..."odlicna" igra..."izgradjene" akcije koje se svode na beskonacka i bezidejna dodavanja izmedju bekova, sve dok jedan ne opuca loptu u odbranu protivnika. Krila i pivot ne postoje uopste na terenu, bas kao i prosle godine. Sa ovakvom igrom i ovakvim strucnjakom na klupi, da Bog da da izborimo Sparkasse ligu.
Ima li iko da makne ovo magare sa trenerske klupe dok nam nije skroz srozao klub?I djeluju mi ne ko ekipa,ko sami soleri...bože sačuvaj...užasssssssssss....a došlo mi da se razplačem koliko puta je bijo pucelj sam samo bi dodali loptu i to je to,,,a ne oni seljaci udaraju u zid odbrane!!! a fakat i na kraju pucelju d..... pa tražijo da ga trener promjeni,jer bori se skače ko majmun u 6 metara i ne dobije loptu....a krila ko da njih nema!!!!!
Svaka cast za igacke dane...ali sto se trenerske pozicije tice, to je ipak trebao da prepusti nekome ko se bar malo razumije u to...pa ovakvu "taktiku" bi imao bilo ko da ga pokupe sa ulice i postave za treneraAikon je napisao/la:Nije fino da tako govoriš o smajlagiču ipak je on kao igrač u životu nešto napravijo...rispekt...a možda je problem u igračima možda igrači ne kontaju???Adoxin je napisao/la:Ne znam da li je neko gledao ovu bruku u Doboju:
Ima li iko da makne ovo magare sa trenerske klupe dok nam nije skroz srozao klub?I djeluju mi ne ko ekipa,ko sami soleri...bože sačuvaj...užasssssssssss....a došlo mi da se razplačem koliko puta je bijo pucelj sam samo bi dodali loptu i to je to,,,a ne oni seljaci udaraju u zid odbrane!!! a fakat i na kraju pucelju d..... pa tražijo da ga trener promjeni,jer bori se skače ko majmun u 6 metara i ne dobije loptu....a krila ko da njih nema!!!!!
Ako Žikica ima 6000 eur platu svaka mu čast!!!! da je tako prošetao rk bosnu...ali postavlja se pitanje očeli sve dobit???brzi je napisao/la:Ako je istina da Žikica ima plaću 6000 eura,onda se stvarno ima,samo što se troše na pogrešne igrače,tu je negdje i Arnaudovski sa plaćom,mislim da su njih dvojica skuplja nego cijela Sloga,a za te pare u današnje vrijeme možeš dovesti extra igrače
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 5 gostiju.