Mladost iz Podgorice, ne ova iz Doboja.miky_hz je napisao/la:Cetkovic kod Sablje u DK
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Mladost iz Podgorice, ne ova iz Doboja.miky_hz je napisao/la:Cetkovic kod Sablje u DK
Bravo ja

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedan je napisao gramofon za megafon.miky_hz je napisao/la:High je napisao/la:Mladost iz Podgorice, ne ova iz Doboja.miky_hz je napisao/la:Cetkovic kod Sablje u DK
Bravo ja![]()
Mogu pod ruku s onim sto rece na Malti da igramo

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Interesantno je da je protura neki "novopridošli" član foruma. Što nešto imam osjećaj da se neće dugo zadržati ovdje.zagorski je napisao/la:Izgleda da se pocela proturati prica da ce Duljevic kod vasinih.
Da je kako u prvih 15 minuta uvaliti jedan, kasnije bi sve bilo lakše.
Ako mislis na mene varas sehilmo je napisao/la:Interesantno je da je protura neki "novopridošli" član foruma. Što nešto imam osjećaj da se neće dugo zadržati ovdje.zagorski je napisao/la:Izgleda da se pocela proturati prica da ce Duljevic kod vasinih.
Da je kako u prvih 15 minuta uvaliti jedan, kasnije bi sve bilo lakše.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
- AlfredNobel
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Moze li mocna Zaria past. Kad je pressica da cujemo Calu velicanstvenog sta planira napraviti 

1946~
Meni ovo sve previše liči na Kukesi, daj Bože da griješim 
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vala ako ne uspiju proći Zariu na svom terenu, uz podršku navijača, nek se kolektivno poubijaju. Ono su amateri obični, samo se napravila greška što se hodalo prvo poluvrijeme, umjesto da se vršio presing i odmah išlo na to da se zabije barem jedan gore, ali nema veze. Imaju jako dobre šanse, sve je do njih sad. Podrške neće nedostajati!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ni greskom, tada smo bili milion posto favoriti. Ovdje, kad oni postave bunker na Kosevu sa svih 11, nece biti lako uopste. Jos ako im upali jedna kontra, bice za infarkta. Ne smiju se ni najmanje potcijeniti jer je nasa ekipa nije sila nikakva - Almir, Ahmet,..skoroalen je napisao/la:Meni ovo sve previše liči na Kukesi, daj Bože da griješim![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Amer Dupovac se povezivao sa povratkom na Koševo, međutim to su nezvanične informacije, te je vrlo mala vjerovatnoća da se iste obistine.
Ovaj defanzivac će definitivno što pirje morati pronaći angažman jer su skoro sve ekipe u većini liga u Europi duboko ušle u pripreme za narednu sezonu.
Alem Merajić je bio član Olimpicove generacije koja je osvojila Kup BiH, a sada kao slobodan igrač vjerovanto neće imati problema naći novi angažman, a kao i Dupovac to bi trebao učiniti što prije, da bi se što bolje pripremio za narednu sezonu.
http://****.ba/nakon-ispadanja-split ... ni-igraci/ - Sport Centar
Ovaj defanzivac će definitivno što pirje morati pronaći angažman jer su skoro sve ekipe u većini liga u Europi duboko ušle u pripreme za narednu sezonu.
Alem Merajić je bio član Olimpicove generacije koja je osvojila Kup BiH, a sada kao slobodan igrač vjerovanto neće imati problema naći novi angažman, a kao i Dupovac to bi trebao učiniti što prije, da bi se što bolje pripremio za narednu sezonu.
http://****.ba/nakon-ispadanja-split ... ni-igraci/ - Sport Centar
Ovaj Merajić na bekaAlfredNobel je napisao/la:Amer Dupovac se povezivao sa povratkom na Koševo, međutim to su nezvanične informacije, te je vrlo mala vjerovatnoća da se iste obistine.
http://****.ba/nakon-ispadanja-splita-u-trecu-ligu-dupovac-i-merajic-postali-slobodni-igraci/ - Sport Centar

A oni nama Dulju, ako imaju para.AlfredNobel je napisao/la:Mlatnut im Stevu, kakav bi to šuk bio..

Mislim da bi mi bolje prošli sa tim.

miky_hz je napisao/la:High je napisao/la:Mladost iz Podgorice, ne ova iz Doboja.miky_hz je napisao/la:Cetkovic kod Sablje u DK
Bravo ja![]()
Mogu pod ruku s onim sto rece na Malti da igramo
Zajebo se

-
- Kontakt:
Ne bi da pametujem oko cifri,nedavno sam pisao za Dupovca par postova unazad da se nisu dogovorili oko plate trazio 6000km,iznio sam samo cinjenice za Dulju i Saida sta se desavaBosnianKingdom je napisao/la:Sta napisa i osta živ, poče nam dijeliti informacije nekakve i cifre, a tu priču smo završili prije godinu dana.

Ne tipkam puno al kad napise onda je info pouzdana

Samo da Rahmanović i Kuzmanović budu starteri, za prolazak se onda ne brinem 

Ne zamaram se više time, od utakmice do utakmice idem.
Samo da prođemo ove hude, pa da malo sreće si donesem.
Samo da prođemo ove hude, pa da malo sreće si donesem.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne vjerujem da imaju. Ponuditi Stevanoviću, Hebib je vala loš pravo.BelminM23 je napisao/la:A oni nama Dulju, ako imaju para.AlfredNobel je napisao/la:Mlatnut im Stevu, kakav bi to šuk bio..![]()
Mislim da bi mi bolje prošli sa tim.
Clanstvo je jako vazna stvar za svaki klub i ova nova uprava konstantno pokusava taj broj da podigne .... to je po meni jedna od vaznih stavki da bi sutra neko ulagao pare u stadion da imash crno na bijelo preko 10k clanova ! UPRAVA KAPA DOLE SAMO NASTAVITE !
Fudbalski klub Sarajevo pokrenuo je akciju za nove članove kluba uoči predstojeće evropske utakmice protiv FC Zaria.
Bordo klub na Koševu dočekuje moldavskog predstavnika u četvrtak, 6.7.2017. godine, sa početkom u 20 sati, a Sarajevo će svima onima, koji se učlane u klub ili obnove svoju članarinu do utakmice, uručiti besplatnu ulaznicu za tribinu po njihovoj želji.
Članstvo u FK Sarajevo je snaga našeg kluba. Više od 8.300 članova broji Bordo klub, a svakodnevno taj broj raste. Budite i vi dio naše velike porodice i postanite član Fudbalskog kluba Sarajevo, a ako to učinite do predstojećeg susreta, dobit ćete besplatnu ulaznicu za Evropsku utakmicu na Koševu.
Odjel za članstvo i ulaznice Fudbalskog kluba Sarajevo, u prostorijama kluba, ul. Maršala Tita 38/b otvoren je u ovoj sedmici od 08.00 do 18.00h i očekuje sve navijače i simpatizere Bordo kluba, koji žele postati članovi ili produžiti svoju člansku karticu.

Fudbalski klub Sarajevo pokrenuo je akciju za nove članove kluba uoči predstojeće evropske utakmice protiv FC Zaria.
Bordo klub na Koševu dočekuje moldavskog predstavnika u četvrtak, 6.7.2017. godine, sa početkom u 20 sati, a Sarajevo će svima onima, koji se učlane u klub ili obnove svoju članarinu do utakmice, uručiti besplatnu ulaznicu za tribinu po njihovoj želji.
Članstvo u FK Sarajevo je snaga našeg kluba. Više od 8.300 članova broji Bordo klub, a svakodnevno taj broj raste. Budite i vi dio naše velike porodice i postanite član Fudbalskog kluba Sarajevo, a ako to učinite do predstojećeg susreta, dobit ćete besplatnu ulaznicu za Evropsku utakmicu na Koševu.
Odjel za članstvo i ulaznice Fudbalskog kluba Sarajevo, u prostorijama kluba, ul. Maršala Tita 38/b otvoren je u ovoj sedmici od 08.00 do 18.00h i očekuje sve navijače i simpatizere Bordo kluba, koji žele postati članovi ili produžiti svoju člansku karticu.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Ne sluti nam Dupovca ziv bio. LPCejepajkone je napisao/la:Ne bi da pametujem oko cifri,nedavno sam pisao za Dupovca par postova unazad da se nisu dogovorili oko plate trazio 6000km,iznio sam samo cinjenice za Dulju i Saida sta se desavaBosnianKingdom je napisao/la:Sta napisa i osta živ, poče nam dijeliti informacije nekakve i cifre, a tu priču smo završili prije godinu dana.Pojedini igraci na osnovu igara pristali su na smanjenje plate...treba li info za Stojceva?
Ne tipkam puno al kad napise onda je info pouzdana
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Fouzi1, Hamagara, Hrasno15, johntravolta123, KarlMarx, Kaunas, Lecler, ledesma, maho_sa, MaroonWhite1946, MokraKifla, moreno123, Napapijri, OsmanhodzicBuco, perodeformero, Pitar6785, r3m1, riki46, ristagrad, Sanchez87hz, tenpenny, USB, UtdBiH21, Velaxsa, zgembo89 i 278 gostiju.