Nek nas stave na gornju tribinu sve i gotovo, je da se slabije vidi, al stas.skripar96 je napisao/la:Nije mi nikad bilo jasno zasto mi nikad nismo mogli dobit odvojen dio tribine u Mostaru,uvijek se pomiješamo s Mostarcima pa ne mozes ni gol proslavit bez da dobijes nesto u glavu.
A onaj nas kavez Bogu iza nogu je tek posebna prica.
Oni kod nas dobiju citavu tribinu,jos im jug dali kad je kisa bila
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
A jesmo usli u monotoniju. Daj te nam vise tog brzanca, ili cekaju hocemo li proci ove astronaute
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ne bi oni nas pustili gore,sigurnost bla bla..LoveSB96 je napisao/la:Nek nas stave na gornju tribinu sve i gotovo, je da se slabije vidi, al stas.skripar96 je napisao/la:Nije mi nikad bilo jasno zasto mi nikad nismo mogli dobit odvojen dio tribine u Mostaru,uvijek se pomiješamo s Mostarcima pa ne mozes ni gol proslavit bez da dobijes nesto u glavu.
A onaj nas kavez Bogu iza nogu je tek posebna prica.
Oni kod nas dobiju citavu tribinu,jos im jug dali kad je kisa bila
EKONNP
Auuuu,Zrinjski pravi mega ekipu...borba za naslov u herc.derbiju[emoji4] [emoji1]
EKONNP
Ma kakva mega ekipaskripar96 je napisao/la:Auuuu,Zrinjski pravi mega ekipu...borba za naslov u herc.derbiju[emoji4] [emoji1]

Ako je istina ono tamo na transferima onda je mega ekipa. Krpic,Stevanovic,Ordaga.4040deuce je napisao/la:Ma kakva mega ekipaskripar96 je napisao/la:Auuuu,Zrinjski pravi mega ekipu...borba za naslov u herc.derbiju[emoji4] [emoji1]Nadamo se jednom kvalitetnom veznjaku i napadacu i to je to. Vi ako dovedete jos 2 kvalitetna igraca bit cete ozbiljni pretendenti za naslov. Ono protiv Ordabasyja je bila perverzija,Menalo ce eksplodirati ove sezone.
To su najbolji igraci lige proslih godina. A mi ako dovedemo napadaca i stopera kvalitetnog pucamo visoko. Al rano je jos ista za pricati. Za sada idemo po onoj po jutru se dan poznajr[emoji6]
EKONNP
Ako u Upravi budu pametni i strpljivi, mi cemo na transferima Loncara i Menala zaraditi kao nikad dosad. Kako igra Luka to je strasno. Bude li u kontinuitetu onako samo mu je nebo granica. Stipe takodjer. Ima dobra pluca, odlican pas u prostor. Ovo je zlatna generacija. Loncar, Menalo i Juric Ce donijeti klubu penjanje na stepenicu vise u financijskom smislu. A ove Europske utakmice su im najbolja pozornica za to. Nadam se takodjer da su potpisali sa Grubisicem visegodisnji ugovor. Mislim da Ce to biti na korist i njemu i nama. Nikad nisam bio optimisticniji.
Nije lose. Da je i duze dobro bi bilo.penke je napisao/la:Grubisic potpisao do 2020.
Ispravak, do 15.07.2019. godine.
Sad nisam zadovoljan.
Sad nisam zadovoljan.
Odakle lete naši sutra za Kinu
?

- Evolve
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odlican potez uprave!
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Samo jedno ime Široki!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ovo je najbolje čišćenje ekipe u zadnjih 10ak godina, svi oni koji nisu zaslužili nositi plavi dres napustili su klub! Ostatak koji se ponekad "šlepa" sad može vidjeti kako će se klub postaviti u budućnosti! Bravo za upravu!!

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Slazem se....Odavno bolji potezi nisu napravljeni kao ovoga ljetaUstanikSBII je napisao/la:Ovo je najbolje čišćenje ekipe u zadnjih 10ak godina, svi oni koji nisu zaslužili nositi plavi dres napustili su klub! Ostatak koji se ponekad "šlepa" sad može vidjeti kako će se klub postaviti u budućnosti! Bravo za upravu!![emoji106]
Samo jedno ime Široki!
- Evolve
- Kontakt:
4 sata je vremenska razlika izmedju nas i Almaty,Kazahstan. Znači u 21h po njihovom vremenu bi trebala biti utakmica. Gledam malo prognozu, temperature su im isto dosta visoke, 30+, i to se drži dosta dugo, tek iza ponoći osjetnije da opada... Za četvrtak najavljuju oko 33C, vedro i bez padalina uz blago jugo ...
Zadnja izmjena: Evolve, dana/u 03 jul 2017, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
NK Široki Brijeg
Navikli su nasi,nista posebnoEvolve je napisao/la:4 sata je vremenska razlika izmedju nas i Almaty,Kazahstan. Znači u 21h po njihovom vremenu bi trebala biti utakmica. Gledam malo prognozu, temperature su im isto dosta visoke, 30+, i to se drži dosta dugo, tek iza ponoći osjetnije da opada... Za četvrtak najavljuju oko 33C...
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Imaš 10% popusta na člansku96BadBoy je napisao/la:Hahah majke mi,ko da su Adidas,ali bit ce sigurno popust u Fan shopu.Android je napisao/la:Jbt kao da Adidas pravi, ne Legea [emoji1]
Te majice su one sto su treneri nosili?
Je,iste ko u trenera majice.
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.