Sarmelino je napisao/la:Games vani, CS vaniandro234 je napisao/la:Jel doslo do promjena nekih tema za sljedecu sezonu?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sarmelino je napisao/la:Games vani, CS vaniandro234 je napisao/la:Jel doslo do promjena nekih tema za sljedecu sezonu?
Svejedno mi, nisam danas u funkciji nikako, vidite sa bodijem. Moze i Games ostati sto se mene tiče.Za Odd one out sam zaboravio, ona je sigurno INBigDaddy je napisao/la:sto je games vani, treba izbacit ove teme koje vise svi znamo manje vise napamet. i ako moze odd one out da se ubaci, svima se svidjela ta temaSarmelino je napisao/la:Games vani, CS vaniandro234 je napisao/la:Jel doslo do promjena nekih tema za sljedecu sezonu?
IN: Arts General,Biology,Physics,World Religions
De vidi sa ovim sto pisu ovo,ja odoh sad dodjem tamo oko 1,dodaj mene tamo da pisem rez. kad napravisbodi123 je napisao/la:Veliko finale je sutra ipak, pričekat ću Blejzera jer sad ne može, a ligu ću nam napravit evo uskoro, može se odmah početi igrati, čim napravim
Pa jesam ja vodio il si ti, ja sam tebi sinoc slao i nista nisi odgvorio, to za oduglovacenje i mind games je bila očita zafrkancija, al očito nisi skontao to, ta ne shvatam kviz toliko ozbiljno. A nisi mogao kafu skuhati kad završimo nego si baš morao u tom trenutku kad se ja javljamBigDaddy je napisao/la:vidim da me rio proziva. u petak smo poceli igrati, pa se njemu istrosila baterija (bas kao i u prosloj sezoni, uvijek se ta baterija istrosi protiv mene). u petak vece me je pitao on da nastavimo igrati, al sam ja bio u gradu pa nisam mogao. juce sam mu poslao poruku a nije mi nista odgovorio, danas mu isto slao a on opet nista. cini mi se da je bas ovdje na forumu pisao kako namjerno odugovlaci, kao neki mind games neko sranje. tek kad je bodi postavio ultimatum da se odigra do 18h, javio mi se a ja sam mu rekao eto me za 5min samo da napravim sebi kafu. tada je rio opet nestao, a ja sam mu slao poruke i na quizupu a i ovdje na forumu. na kraju mi se lik javi poslije 20h i pita da odigramo, a tad je vec bodi bio u finalu
ovdje sam igrao protiv skoro sviju vas i ima li neko da se zalio na mene sto se tice mog ponasanja? kad pobjedim ne ponizavam protivnika, a kad izgubim cestitam mu i gotovo. nikad ni s kim nisam imao problema da dogovorim mec, osim s riom
Važi, još mi neki nisu jasni da li igraju ili ne, šta je sa Kavajem, dobija biologiju i religije a odustaje?Sarmelino je napisao/la:De vidi sa ovim sto pisu ovo,ja odoh sad dodjem tamo oko 1,dodaj mene tamo da pisem rez. kad napravisbodi123 je napisao/la:Veliko finale je sutra ipak, pričekat ću Blejzera jer sad ne može, a ligu ću nam napravit evo uskoro, može se odmah početi igrati, čim napravim
Jel se ti barem vracasUnofficialpage je napisao/la:Uskoro možemo očekivati da u javnost izlazi neka afera s nekom starletom @ria. Liga je dobila i zanimljivosti malo.
Nemam ja živaca za ovo, mrsko mi tražiti 17-18 ljudi da igram. Kup igram, ligu ne.Sarmelino je napisao/la:Jel se ti barem vracasUnofficialpage je napisao/la:Uskoro možemo očekivati da u javnost izlazi neka afera s nekom starletom @ria. Liga je dobila i zanimljivosti malo.
Ajdi, javi se prvi.bvb je napisao/la:Nije to to.
Budi sretan sto nemam vremena da igram, znas da sam ja pencilin za tebebodi123 je napisao/la:Hladno bracika moj, hladno ih šamaramEvolution87 je napisao/la:Pa nece valjda levat bodi uzeti kviz![]()
Nema Blejzera izgleda, ako ne dodje za 10 minuta registrovat ću 2:0 i proglasit sebe pobjednikom lige, i otić u hall of fame, a organizaciju i ostalo prepustiti mladjim momcima
prebaci ovaj link lige u prvi post, i edituj vrijeme igranja RS i PO, imaš unutra linka napisano od kad do kad se mora šta odigrati, dodao sam te u administracijuSarmelino je napisao/la:
Ja ne mogu prije 1, pa eto prvo nek te bvb malo istrenira, a onda ću te ja završitisekerbay je napisao/la:Ajdi, javi se prvi.bvb je napisao/la:Nije to to.
Prvi dobija pljuvačku. A vjeruj mi, vi želite pljuvačku
stavi da prva 4 idu direktno u play-off, a mjesta 5-12 igraju razigravanje za play-off. tako ce ljudi imat vise motivacijebodi123 je napisao/la:http://challonge.com/SSba_Season3
Evo nas, svi smo zajedno, 21 čovjek + 1 slobodno mjesto za svaki slučaj, ako ovaj sećko odluči uletiti u ligu u zadnji čas..
Prvih 8 upada u PO, bit će krvavo, gužva..![]()
Igra se isto, imate format u opisu lige u linku opet, 1 + 2 + 1 + 2 GK, 6 partija, sve isto, neriješeno 1 bod, bla bla bla...
Evo i tema koje se mogu birati, novi zakon je usvojen
prebaci ovaj link lige u prvi post, i edituj vrijeme igranja RS i PO, imaš unutra linka napisano od kad do kad se mora šta odigrati, dodao sam te u administracijuSarmelino je napisao/la:
sretno
došao sam do nekih informacija, možda i procure u javnostUnofficialpage je napisao/la:Uskoro možemo očekivati da u javnost izlazi neka afera s nekom starletom @ria. Liga je dobila i zanimljivosti malo.
Dobra ideja, svidja mi se, tako sam nešto i kontao svakako, ali eto ovo je najlakše bilo za napisatiBigDaddy je napisao/la: stavi da prva 4 idu direktno u play-off, a mjesta 5-12 igraju razigravanje za play-off. tako ce ljudi imat vise motivacije
Pa usli su u PO 1. rundu kao u NFLSarmelino je napisao/la:Ne,sta sad neko bio bolji u 20 meceva, bude 5. seed i na kraju zbog loseg dana ne zavrsi uopste u PO.
Mozda za 7. i 8. pozicijiu, za 5 i 6 nema sanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.