FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 02 jul 2017, 21:09

LjoZee je napisao/la:Kad prodjemo Zetu (aBd) cini mi se da je sve moguce protiv AIK-a. Oni jesu favoriti,ali uz punu Grbavicu,spremnog Ramovica i Crnova i pravog lijevog beka sve je moguce.
Možemo im parirati sigurno, pogotovo ako dodatno podignemo fizičku spremu. Tu najveće nade polažem u Slavka, u takvim utakmicama se pokazuje taktička moć jednog trenera.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 02 jul 2017, 21:11

Mislim da nismo odavno dobili prva dva pretkola ekipe s kojima mozemo ravnopravno igrati. Samo da prodjemo Zetu imamo dobre sanse za trece pretkolo.

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 02 jul 2017, 21:14

LjoZee je napisao/la:Kad prodjemo Zetu (aBd) cini mi se da je sve moguce protiv AIK-a. Oni jesu favoriti,ali uz punu Grbavicu,spremnog Ramovica i Crnova i pravog lijevog beka sve je moguce.
Trebat ce nam napadac jer ide Lendric?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jul 2017, 21:22

Morali smo Zeti uvaliti makar jos jedan gol. Oni su pali nakon 60 minute,a i atmosfera je dosta uticala na njih. Tu ostaje zal jer bi nam bilo dosta lakse. Cinilo se i meni da nam steka fizicka sprema,ali opet malo vremena su imali nasi da se odmore. Steta sto nisu nasli nekog kondicionog trenera.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 jul 2017, 21:31

LjoZee je napisao/la:Morali smo Zeti uvaliti makar jos jedan gol. Oni su pali nakon 60 minute,a i atmosfera je dosta uticala na njih. Tu ostaje zal jer bi nam bilo dosta lakse. Cinilo se i meni da nam steka fizicka sprema,ali opet malo vremena su imali nasi da se odmore. Steta sto nisu nasli nekog kondicionog trenera.
Više mislim da je onaj umor zapravo posljedica priprema, teške su noge bile, vidjelo se to u četvrtak. Vjerujem da će to biti na optimalnom nivou do tog eventualnog dvomeča sa AIK-om, odnosno početka lige.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 jul 2017, 21:48

aleksandar_veliki je napisao/la:Ponuda Telecoma bila bolja od Sportkluba i Arene, navodno mnogo bolja s tim da cu pokusati doci do cifri. Za Bandica nije tacno, pritisaka ima od trenutka kada se znalo da pada, no nista sluzbeno.
znaci bilo je ponuda, zanimljivo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 jul 2017, 22:19

Raonffa je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Morali smo Zeti uvaliti makar jos jedan gol. Oni su pali nakon 60 minute,a i atmosfera je dosta uticala na njih. Tu ostaje zal jer bi nam bilo dosta lakse. Cinilo se i meni da nam steka fizicka sprema,ali opet malo vremena su imali nasi da se odmore. Steta sto nisu nasli nekog kondicionog trenera.
Više mislim da je onaj umor zapravo posljedica priprema, teške su noge bile, vidjelo se to u četvrtak. Vjerujem da će to biti na optimalnom nivou do tog eventualnog dvomeča sa AIK-om, odnosno početka lige.
Nekako su izgledali preumorni, isto kao da su 7 dana kopali njivu. Sigurno je razlog sto nismo pobjedili s vise razlike umor i zbog umora pad koncetracije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 02 jul 2017, 22:29

Ako prodjemo djetice ... mislim da cemo strepit' do zadnje sekunde ... nazalost ... :(
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jul 2017, 22:36

Bit ce tesko u CG. Teza utakmica nego ovdje sigurno. Da je kako zavaliti gol u prvih 20 minuta i nakon toga bi bilo sve dosta lakse. Ponoviti pristup iz utakmice sa Grbavice i to bi trebalo biti dovoljno za drugo pretkolo.

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 02 jul 2017, 22:37

Ne daj Bože ako ispadnemo odmah smijeniti Petrovića nema druge... ;) Ovo se mora proci jer je Zeta prelosa. Nisam za smjene ali..

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 02 jul 2017, 22:44

Ja bi mu ponudio novi, poboljšani ugovor, ako ispadnemo.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 jul 2017, 22:47

Necemo sve okretati na šalu, treba nekad prebiti koju pametnu :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 jul 2017, 22:50

Šta je sa Jahićem, ostaje li i dalje naš igrač ili? Baš me zanima hoće li računat Slavko na Dženisa ove sezone, nekako mi više naginje da neće. Biće interesantno vidjeti da li će produžiti Stana i Siniša jer im ističe sad na zimu ugovor. I sa Vedranom je produženje pod muss naravno.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 jul 2017, 23:08

braco je napisao/la:Šta je sa Jahićem, ostaje li i dalje naš igrač ili? Baš me zanima hoće li računat Slavko na Dženisa ove sezone, nekako mi više naginje da neće. Biće interesantno vidjeti da li će produžiti Stana i Siniša jer im ističe sad na zimu ugovor. I sa Vedranom je produženje pod muss naravno.
Je li Dženis uopšte bio sa ekipom na pripremama?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 02 jul 2017, 23:09

Dženis je oćeran..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jul 2017, 23:11

Dzenis je bio na pripremama sa ekipom samo ga nisu prijavili za Evropu. Igrao je obje prijateljske utakmice.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 jul 2017, 23:14

Neandertalac je napisao/la:
braco je napisao/la:Šta je sa Jahićem, ostaje li i dalje naš igrač ili? Baš me zanima hoće li računat Slavko na Dženisa ove sezone, nekako mi više naginje da neće. Biće interesantno vidjeti da li će produžiti Stana i Siniša jer im ističe sad na zimu ugovor. I sa Vedranom je produženje pod muss naravno.
Je li Dženis uopšte bio sa ekipom na pripremama?
Pa ušao je u igru u onoj pripremnoj protiv Širokog, a trenirao je i na onom posljednjem treningu pred Zetu tako da kontam da postoji neka mogućnost da ostane iako sam skeptičan.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 jul 2017, 23:25

Bio je Dženis na pripremama i igrao je u prijateljskim utakmicama. Sad da li će ostati u Želji, to zaista ne znam.

Viđam ga stalno po Visokom u zadnje vrijeme, našao curu ovdje pa hud svaki trenutak koristi da dođe ovdje :mrgreen:

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 02 jul 2017, 23:26

Raonffa je napisao/la:Bio je Dženis na pripremama i igrao je u prijateljskim utakmicama. Sad da li će ostati u Želji, to zaista ne znam.

Viđam ga stalno po Visokom u zadnje vrijeme, našao curu ovdje pa hud svaki trenutak koristi da dođe ovdje :mrgreen:
Vidjaš li Ihtijarevića stalno je u Visokom ? :P

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 jul 2017, 23:31

Iskreno, Dženis je imao faza "rekreativca" ali i momenata kada mu se nije dala šansa na poziciji hebenog napadača a ne desnog bočnog.

Ako bi birao između njega i Nikolića, bez ikakvog razmišljanja Dženis, uz adekvatan pristup da se momku objasni kako mu ukazuju veliko povjerenje i da je samo do njega hoće li ga iskoristiti.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MrkiMedo i 27 gostiju.