Ocekujen bar 3 bana do sutra.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Sinoc te spominjemotopnik1 je napisao/la:Ovaj macak u vreci nit smrdi niti mirise,vidjet cemo kakav ce biti,ali ako nam sanchez ode to je propast ,i icekujem da sezonu zavrsimo kao 6,7 jer cemo biti smece od ekipe
Marsal je napisao/la:Sinoc te spominjemotopnik1 je napisao/la:Ovaj macak u vreci nit smrdi niti mirise,vidjet cemo kakav ce biti,ali ako nam sanchez ode to je propast ,i icekujem da sezonu zavrsimo kao 6,7 jer cemo biti smece od ekipe![]()
Nalili se ko majke i krenuli u Ten![]()
Odustali na po puta nije Erva mog'o, prepio
Ziva istina, ošino se haos. Doduse castio ga ja sa par jabuka, to ga je i kostalo.topnik1 je napisao/la:![]()
cuj erva prepio,iznenadio me sada,jesil se ti stoicki drzao
![]()
Jel bilo picke zanimljive
Kada se vratim idemo se obliti kao deve,
Ma bilo dobro ko i svaki put,Marsal je napisao/la:Ziva istina, ošino se haos. Doduse castio ga ja sa par jabuka, to ga je i kostalo.topnik1 je napisao/la:![]()
cuj erva prepio,iznenadio me sada,jesil se ti stoicki drzao
![]()
Jel bilo picke zanimljive
Kada se vratim idemo se obliti kao deve,
Ja dobar pravo, ma ni da me dirne.
Zene - one standardne
Hoće. Onaj Ahmedinedžadov vanbračni sin će dobiti 11-ku.anell je napisao/la:Šta misliš hoće li uzeti sedmicu ?
Sedmica je rezervisana za najboljeg igraca lige koji ostaje u najvecem Londonskom klubu dok 10ku ne moze dobiti niko na planeti Zemlji i sl...anell je napisao/la:Šta misliš hoće li uzeti sedmicu ?
Mustafi, Xhaka, Alexis?Seaman je napisao/la:
voajer