Al ti mislis da si zanimljiv,ko je uopste rekao ista o Blejzeru? Kviz mi je instaliran 1 mj prije pravljenja ove lige, logicno da cu biti veci level. I Maestro isto igrao prije itdS3lva je napisao/la: Koji si level na GK a koji @Blejzer ? Pa te opet čo'jk razbio,ne laprdaj lolek.
QuizUp - Chat
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: QuizUp - Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Rekao si o nabijanju levela, a ti ga nabijaš pa opet gubišSarmelino je napisao/la:Al ti mislis da si zanimljiv,ko je uopste rekao ista o Blejzeru?S3lva je napisao/la: Koji si level na GK a koji @Blejzer ? Pa te opet čo'jk razbio,ne laprdaj lolek.

Ma gdje necu znat,kasnio nekoliko bodova zbog vremena i misclick. Posten poraz.S3lva je napisao/la: Rekao si o nabijanju levela, a ti ga nabijaš pa opet gubišBtw kako ne znaš gdje je Machu Picchu

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Eto da te obavjesitm da si ubačen, veceras nakon ponoci bi trebala poceti.coelho41 je napisao/la:Kad pocinje nova sezona?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Fala care moj, tema je življa od PL prepucavanja, ne mogu vas pofatat.Sarmelino je napisao/la:Eto da te obavjesitm da si ubačen, veceras nakon ponoci bi trebala poceti.coelho41 je napisao/la:Kad pocinje nova sezona?
vidim da me rio proziva. u petak smo poceli igrati, pa se njemu istrosila baterija (bas kao i u prosloj sezoni, uvijek se ta baterija istrosi protiv mene). u petak vece me je pitao on da nastavimo igrati, al sam ja bio u gradu pa nisam mogao. juce sam mu poslao poruku a nije mi nista odgovorio, danas mu isto slao a on opet nista. cini mi se da je bas ovdje na forumu pisao kako namjerno odugovlaci, kao neki mind games neko sranje. tek kad je bodi postavio ultimatum da se odigra do 18h, javio mi se a ja sam mu rekao eto me za 5min samo da napravim sebi kafu. tada je rio opet nestao, a ja sam mu slao poruke i na quizupu a i ovdje na forumu. na kraju mi se lik javi poslije 20h i pita da odigramo, a tad je vec bodi bio u finalu 
ovdje sam igrao protiv skoro sviju vas i ima li neko da se zalio na mene sto se tice mog ponasanja? kad pobjedim ne ponizavam protivnika, a kad izgubim cestitam mu i gotovo. nikad ni s kim nisam imao problema da dogovorim mec, osim s riom

ovdje sam igrao protiv skoro sviju vas i ima li neko da se zalio na mene sto se tice mog ponasanja? kad pobjedim ne ponizavam protivnika, a kad izgubim cestitam mu i gotovo. nikad ni s kim nisam imao problema da dogovorim mec, osim s riom

Sve je to bodi isplanirao samo da dodje do finala.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
@admin , gdje je mod ovom gospodinuBigDaddy je napisao/la:

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
BigDaddy je napisao/la:

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Hladno bracika moj, hladno ih šamaramEvolution87 je napisao/la:Pa nece valjda levat bodi uzeti kviz

Nema Blejzera izgleda, ako ne dodje za 10 minuta registrovat ću 2:0 i proglasit sebe pobjednikom lige, i otić u hall of fame, a organizaciju i ostalo prepustiti mladjim momcima

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa ja i organizujem, ti uletis kad treba sta nastimatbodi123 je napisao/la:Hladno bracika moj, hladno ih šamaramEvolution87 je napisao/la:Pa nece valjda levat bodi uzeti kviz![]()
Nema Blejzera izgleda, ako ne dodje za 10 minuta registrovat ću 2:0 i proglasit sebe pobjednikom lige, i otić u hall of fame, a organizaciju i ostalo prepustiti mladjim momcima

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la:Pa ja i organizujem, ti uletis kad treba sta nastimatbodi123 je napisao/la:Hladno bracika moj, hladno ih šamaramEvolution87 je napisao/la:Pa nece valjda levat bodi uzeti kviz![]()

Ja sam lijevi, ti si desni, kad se povučem ti postaješ glavni, baš kao što je slučaj i sa ovom dvojicom
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
sarma i bodi

Jel doslo do promjena nekih tema za sljedecu sezonu?
Games vani, CS vaniandro234 je napisao/la:Jel doslo do promjena nekih tema za sljedecu sezonu?
IN: Arts General,Biology,Physics,World Religions
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
i Tech
sto je games vani, treba izbacit ove teme koje vise svi znamo manje vise napamet. i ako moze odd one out da se ubaci, svima se svidjela ta temaSarmelino je napisao/la:Games vani, CS vaniandro234 je napisao/la:Jel doslo do promjena nekih tema za sljedecu sezonu?
IN: Arts General,Biology,Physics,World Religions
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.