Futama spanske krvi uzvratiti na isti nacin ko vas ****

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Mokes je napisao/la:Lillard je napisao/la:Neuer brate, vrijeme ti je za mirovinu![]()
![]()
![]()
Sreca njegova pa onaj kloc promasi prazan gol, inace bi bio tragicar.
Ne sramoti se!The #BUDMOTM in the #ConfedCup final is @mterstegen1!
Ma ne samo nogometna, ljudi su pojam uspijeha.Captain4 je napisao/la:Najveća nogometna sila na svijetu!
Ko je najbolji golman turnira ?Lillard je napisao/la:Mokes je napisao/la:Lillard je napisao/la:Neuer brate, vrijeme ti je za mirovinu![]()
![]()
![]()
Sreca njegova pa onaj kloc promasi prazan gol, inace bi bio tragicar.Ne sramoti se!The #BUDMOTM in the #ConfedCup final is @mterstegen1!
Gdje kada bi mi bili Austrija?FoSte95 je napisao/la:eto da Princip ne ubi Ferdinada sada bismo i mi proslavljali ovu titulu
Slavimo mi i ovakoFoSte95 je napisao/la:eto da Princip ne ubi Ferdinada sada bismo i mi proslavljali ovu titulu
jest bila austro-ugarska al njemci su kolo vodiliGunner4 je napisao/la:Gdje kada bi mi bili Austrija?FoSte95 je napisao/la:eto da Princip ne ubi Ferdinada sada bismo i mi proslavljali ovu titulu
? са GT-I9300 уз - &
Daleko od toga brate...ovo je po meni najbolja stvar koja se mogla desit fudbalu. Sve je sr.anje dok ti krađu ne osjetis i u tom trenutku bi dao sve da ima snimak da ga pogleda sudija...Omerbavarac je napisao/la:Ovaj video asistent je obicno sra*e.
Potpis. Ovako je prekomplikovano, a ovo bi mislim odlicno bilo.invincible1921 je napisao/la:Daleko od toga brate...ovo je po meni najbolja stvar koja se mogla desit fudbalu. Sve je sr.anje dok ti krađu ne osjetis i u tom trenutku bi dao sve da ima snimak da ga pogleda sudija...Omerbavarac je napisao/la:Ovaj video asistent je obicno sra*e.
Samo treab malo bolje odredit pravila. Tipa da neki peti sudija gleda snimak i odma javi glavnom da ovaj ne ide tamo vamo i gubi vrijeme. Onda da se skonta ko moze trazit i kad a ne za svaku glupost zvat snimak da se gleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.