rio_Ferdy88 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa imaš pogrešne informacije, očito, ili si odlučio vjerovati jednoj strani bez da provjeriš istinitost tih navoda (a ne bih rekao da si me pitao je li to istina prije nego što si donio odluku), ne znam zašto bih ga izbjegavao, kažem ti vodio sam 1-0 u tekmama i 1-1 bilo u drugoj, ugasi mi se mob tad i poslije kad sam došao kući slao sam mu, on nije mogao, rekao mu da šalje kad bude mogao, sinoć ništa nije odgovarao, jutros isto ništa, i onda danas šaljem kaže za 5 min, nije mogao odmah, poslije šalje kad ja nisam mogao jer sam imao goste.
Al najlakše na mene skriviti

Odigrajte eto sada, to jest završite, ako izgubiš ništa nikome, ako pobjediš igraj sa bvb, nema druge opcije
PO traje 3 dana, ja vas dvojicu čekam da igrate meč **** prvog kola, a finale se treba igrati 2 sata nakon toga, svejedno je ispao i on, ko što bi i ti, ali eto ako hoćeš da se okušaš sa bvb, odigraj ovo što prije.
Ma nema veze sad, čovjek odigrao čtavu ligu, nije frka, možemo mi odigrati onako jedan prijeteljski, da ono okončamo, nevezano za ligu, al jbg trebao si pitati kad si odlučivao, mislim ionako bi ispao od bvb-a, al malo je ugrožena je regularnost lige

Ma nema problema, i bvb je tu mislim, Daddy ima neke goste uskoro je tu, pa odigrajte vas 3 to, i ako slučajno dobiješ oba ta meča, odigrat ćeš i sa mnom, nije mi fkt cilj bilo da te namjerno izbacim ili nešto, ali piše mi ovamo čovjek danima da te traži, zove po 10 puta, a ti mu i ne odgovaraš, vidim i na forumu nisi ništa pisao, halali ako sam te zajebao, a sad završi ovo do 11, dogovori se sa Daddyem i ako prođeš sa bvb, da možemo riješiti sve do 12, eventualno 1

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase