FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 02 jul 2017, 15:58

Meni bi bilo svejedno islo na SK ili mojatv samo da klub ima bolje uslove, ali sigurno nema na mojojtv, prvo sto ti je trziste ograniceno na kanton sarajevo i ponegdje zenica, tuzla i tako to, a zeljo ima navijace sirom drzave pa i u regiji, dobili smo vise eksponiranosti medijske jednom utakmicom na sportklubu nego kroz tri godine na bh telecomu.
Sponzori ce dolaziti sami kad vide da si ti na na sportklubu svake sedmice skoro, da te gledaju od srbije do slovenije,a vamo ti daju 30 hiljadu ko gosku kofa ti plate kotizaciju za sudije, dobijes jedno 5 hiljada za utakmicu, nema veze jel derbi ili igras sa metalhegeom i ko te yebe, sponzori tvoji dobiju dvije tri reklame na poluvremenu na mojoj tv koje pogleda jedno 5 hiljada ljudi mozda i to je to
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 jul 2017, 16:35

Katana je napisao/la:Ja sam zadovoljan s Mojom Tv, najvise sam je uzeo zbog Premijer Lige. Neki sto nece da uzmu Moju Tv njima logicno nece valjati nego vise vole davati pare Telemahu koji iznose pare iz drzave. Bh Telekom je isto u lopovluku al je bar nase, drzavno. Jedino bi trebali da daju malo vise para.. ;)
Sa čim si tačno zadovoljan?
Kvalitetom slike iz kamenog doba, retardiranim komentatorima ili cinjenicom da niko van BiH nije u mogućnosti gledati Želju?
Spektakl protiv Slobode je mjesto na areni da vidi cio balkan prenosen u par mjesnih zajednica u fbih.
FUJ bagro lopovska.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 jul 2017, 16:40

bhsport je napisao/la:
Katana je napisao/la:Ja sam zadovoljan s Mojom Tv, najvise sam je uzeo zbog Premijer Lige. Neki sto nece da uzmu Moju Tv njima logicno nece valjati nego vise vole davati pare Telemahu koji iznose pare iz drzave. Bh Telekom je isto u lopovluku al je bar nase, drzavno. Jedino bi trebali da daju malo vise para.. ;)
Sa čim si tačno zadovoljan?
Kvalitetom slike iz kamenog doba, retardiranim komentatorima ili cinjenicom da niko van BiH nije u mogućnosti gledati Želju?
Spektakl protiv Slobode je mjesto na areni da vidi cio balkan prenosen u par mjesnih zajednica u fbih.
FUJ bagro lopovska.
:thumbup:
Bh Telekom je isto u lopovluku al je bar nase
Al ova recenica mi je najjaca i jedan od izvora problema ove drzave, cuj jeste lopovsko al je nase
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 02 jul 2017, 18:45

Dado dobio poziv iz fc Maribor Slovenia.Kontakt uspostastavljen u toku je dogovor a i prelazni rok.Svaka cast za nasu djecu ,ipak Maribor je za jedan nivo jaci od Olimpije Ljubljane i nas Zelje

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jul 2017, 18:46

Kad ce Projic doci u Sarajevo i potpisati ugovor ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 02 jul 2017, 18:47

Sutra u 11 00 sati

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 02 jul 2017, 18:54

Dobar ljevak .Da je bogdo mladi 4-5 god mogao bi se i tusnuti za pristojnu lovu a uz njega bi stasali nasi mladi bekovi

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 jul 2017, 19:07

Sema64 je napisao/la:Dado dobio poziv iz fc Maribor Slovenia.Kontakt uspostastavljen u toku je dogovor a i prelazni rok.Svaka cast za nasu djecu ,ipak Maribor je za jedan nivo jaci od Olimpije Ljubljane i nas Zelje
Čuj Maribor. Imaš li info za koju poziciju ga traže, veznjak ili stoper?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 02 jul 2017, 19:10

maldini3 je napisao/la:Ne prica niko o tome koje sponzor nego je stvar raspodjele novca. Mora se naci neki drugi model a ne ovako da svi dobiju isto. O tome se radi. Jednostavno nije uredu da Zeljo i Mladost DK dobiju isto novca za tv prenose
Mislim da bi posteno bilo da se napravi raspored ukupnog novca prema tabeli iz prethodne sezone. To bi bio jos jedan dodatni motiv ekipama za sto bolji plasman a nekako mi logicno. E sada tu je i pitanje broja prenosa utakmica, domacih i gostujucih. Mislim da barem tu ove jace ekipe mi, pitati, zrinjski, siroki, sloboda mogli napraviti pritisak za ovakvim ili slicnim modelom ako vec moramo pristati na monopolisticki status BHTelecoma.
Ili konacno formirati udruzenje premijerligasa i onda sami odlucuju o sistemu takmicenja, sponzorima i sl..

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 02 jul 2017, 19:19

Dok se ne napravi udruženje premierligasa koje će voditi ligu i timovi sami o svemu odlucivati ovako će biti, sada što nije timovima u cilju to napraviti je misterija ;)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jul 2017, 19:24

Prije ce se desiti smak svijeta nego sto ce se sedam klubova iz nase lige nesto dogovoriti.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 jul 2017, 19:52

Projic je odlican igrac. Takvog lijevog beka vec odavno nismo imali. Gledao sam ga par puta, malo je reci odlican za nase prilike! Dobro dosao. Jos 2 dobra pojacanja i mogli bi reci da smo uradili dobar posao..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 jul 2017, 19:54

Nadam se da će Projić debitovati već protiv AIK-a, da ga odmah na djelu vidimo. Mada ni to nije neka garancija, sjećam se Mladenovića da je bio sasvim pristojan protiv Standarda, kasnije odron u ligi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 02 jul 2017, 19:55

:bih: Gospodin Damir Sadikovic je za tvoju info reprezentativac BiH, i zasto nisi ponosan na To i na sve uspjehe nasih mladih Zeljovaca.Kad bude Damir kupio 10 .godisnju za JUG , biti ce ti godra ali bi se ti gospodine trebao stidjeti sebe

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 jul 2017, 19:59

Sema64 je napisao/la::bih: Gospodin Damir Sadikovic je za tvoju info reprezentativac BiH, i zasto nisi ponosan na To i na sve uspjehe nasih mladih Zeljovaca.Kad bude Damir kupio 10 .godisnju za JUG , biti ce ti godra ali bi se ti gospodine trebao stidjeti sebe
S kim se to ti raspravljaš? :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 02 jul 2017, 20:01

Nije izgleda ironija svima shvatljiva ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 jul 2017, 20:02

Sada bez zahebancije, jesu "dobri u glavu" ti njihovi scouti? Od Dade nikad igrača, da će valjati igrao bi kod Kostića ili Slavke.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 02 jul 2017, 20:48

Hahahahah gasi forum.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 jul 2017, 21:02

Traženo da se pomiluje sudija koji je svirao penal Zrinjskom u Bijeljini

Na sjednici Izvršnog odbora FS BiH u Čitluku zaključeno je da se Antoni Bandić neće vraćati na listu sudija.

Sudija iz Gruda je bio kažnjen nedelegiranjem u sljedećoj sezoni zbog grešaka na meču Radnik-Zrinjski koja je okončana rezultatom 1:2, a koja je bila ključna za novu titulu "Plemića".

Bandić je u sudijskom vremenu svirao penal za Mostarce, a po ocjeni nadležnih u Savezu najstrožije kazne nije bilo. Tim golom Zrinjski je stigao do tri boda, prestigavši Željezničar na tabeli, te je na kraju stigao do titule.

Kako su sa sudijske liste ispadala tri predstavnika hrvatske komponente FS BiH oni su predlagali da se Bandiću progleda kroz prste i vrati, ali na to nisu pristali predstavnici iz FS RS i Bošnjaci. Bandića neće biti na listi, ali će tu biti Tomislav Čuić koji je zbog godina trebao prestati suditi, ali kako ima pravo do januara odlučeno je da dijeli pravdu u šampionatu i ove godine, piše ****.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jul 2017, 21:02

Kad prodjemo Zetu (aBd) cini mi se da je sve moguce protiv AIK-a. Oni jesu favoriti,ali uz punu Grbavicu,spremnog Ramovica i Crnova i pravog lijevog beka sve je moguce.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 27 gostiju.