Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Taj tweet nema veze sa vezom, taj lik se zajebava na twitteru 
Francuski novinar koji lično za Mahreza je rekao da su klubovi medju kojima je i Arsenal zainteresovani za njega, imate na GFF na Twitteru, taj tweet je čisti bulšit.

Francuski novinar koji lično za Mahreza je rekao da su klubovi medju kojima je i Arsenal zainteresovani za njega, imate na GFF na Twitteru, taj tweet je čisti bulšit.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
lester cijeni svoje igrace zato je taj tweet cisti bulsit
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... enal-move/
Jason BurtVerified account @JBurtTelegraph 15m15 minutes ago
More
Told fee for Lacazette to move to Arsenal is now agreed at 53m euros plus 7m euros in add-ons. More on @TeleFootball
Charles WattsOvjeren akaunt @charles_watts 17 minprije 17 minuta
više.
5-year deal for Lacazette by the sound of it. Huge investment by Arsenal. Club record transfer fee smashed. Huge signing - needs to deliver.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 02 jul 2017, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Nema potrebe da se više postaljaju linkovi o kaseti.
Mašina je naša.
Mašina je naša.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Ovog francuskog macka u vreci i mogu nekako podnijet, ali ovaj alzirski mi se gadi. Pored zivog Lemara oni ce dovest ovo smece i vjerovatno ga preplatit.
Jos ako je istina da je on zamjena za Alexisa.... pa bokte.

Ovaj macak u vreci nit smrdi niti mirise,vidjet cemo kakav ce biti,ali ako nam sanchez ode to je propast ,i icekujem da sezonu zavrsimo kao 6,7 jer cemo biti smece od ekipe
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakva je ovo plava masina na slici na fb, momciluko da se nisi udo u dijasporutopnik1 je napisao/la:Ovaj macak u vreci nit smrdi niti mirise,vidjet cemo kakav ce biti,ali ako nam sanchez ode to je propast ,i icekujem da sezonu zavrsimo kao 6,7 jer cemo biti smece od ekipe

Pa ne radim ja za klikere,QUARTERBACK je napisao/la:kakva je ovo plava masina na slici na fb, momciluko da se nisi udo u dijasporutopnik1 je napisao/la:Ovaj macak u vreci nit smrdi niti mirise,vidjet cemo kakav ce biti,ali ako nam sanchez ode to je propast ,i icekujem da sezonu zavrsimo kao 6,7 jer cemo biti smece od ekipe

Rdim na tome da se udam ,navikao sam na uzivanje pa mi omrzlo raditi

Sta ima kakav si ,jel po tebi dobar ovaj macor sto.nam dolazi,vise mi vuce na tibetanskog mastifa

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahah ma najbolje kaku naci uzivati yebes zayebanciju visetopnik1 je napisao/la:Pa ne radim ja za klikere,QUARTERBACK je napisao/la:kakva je ovo plava masina na slici na fb, momciluko da se nisi udo u dijasporutopnik1 je napisao/la:Ovaj macak u vreci nit smrdi niti mirise,vidjet cemo kakav ce biti,ali ako nam sanchez ode to je propast ,i icekujem da sezonu zavrsimo kao 6,7 jer cemo biti smece od ekipe![]()
Rdim na tome da se udam ,navikao sam na uzivanje pa mi omrzlo raditi![]()
Sta ima kakav si ,jel po tebi dobar ovaj macor sto.nam dolazi,vise mi vuce na tibetanskog mastifa

hahahah ne da mi anel da pisem na ovoj temi vise, ispiso me iz gej ganera, a macak u vreci, ne znam nije los al zao mi para ne bi ja ni na manageru dao 50m za njega

Yebem mu fameliju komplet hehehe,opet ce ostaviti onu kokosku od wolcota a ox-a prodati,nije ni ovaj drugi nesto posebno ali je bar malo bolji ima fizikalije i bolji je za ove nove formacije ,ali yebes ga profesor zna
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ako nista macak u vreci ima iskustva sa zlatnim kopackama od prije, za ove sto prizeljkuju alexisov ostanak, dje njemu zlatna kopa???
Sellam alejk braćo, imam jednu svježu vijest:
Joj kad kaseta i Riki krenu šamarat nejač 

Taj sam sta te zanima,samo reci,mozes u privatne por mozes ovdje ako te nesto posebno interesuje,netrebas dalje nikoga traziti,sve sto te zanima pitaj,ja sam zivio s udatima a u zadnje tri god samo s njima se vidjamKontraa je napisao/la:Sellam alejk braćo, imam jednu svježu vijest:Joj kad kaseta i Riki krenu šamarat nejač

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Aulas :
Do 50 miliona eura je transfer znači, petogodišnji ugovor.
Dobrodošao Lakazet!
"The 67 million (including 12 million bonuses) announced by English **** and relayed, constitute an impossible and not realistic sum. The first offer transmitted by Arsenal was 45 million. And the transfer will be on a range between 45 and 50 million. Being close to 50 million is something unique, and will probably be a record for Arsenal and Olympique Lyonnais as well.
Do 50 miliona eura je transfer znači, petogodišnji ugovor.
Dobrodošao Lakazet!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kontra idi ne oklijevaj 

dabogda Alexise izgubio ovo
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
@kontra
S udatim zenama je najlakse ,nemoras biti prepametan,one znaju sta hoce,nemoras ih drzati za ruke,vodati po kafama soba i udri,naravno moras je dobro izyebati da bi bilo drugi put,jer one traze ono sto u braku nemaju jos ako si ti mladji jesno 7 8 god to je to one hoce piletinu kazem ti iz iskustva ,nemoj da bi to propustio,kada vidis kako je ogadit ce ti se ovw ufurane djevojcice koje bi da se yebu a da im ne udje
S udatim zenama je najlakse ,nemoras biti prepametan,one znaju sta hoce,nemoras ih drzati za ruke,vodati po kafama soba i udri,naravno moras je dobro izyebati da bi bilo drugi put,jer one traze ono sto u braku nemaju jos ako si ti mladji jesno 7 8 god to je to one hoce piletinu kazem ti iz iskustva ,nemoj da bi to propustio,kada vidis kako je ogadit ce ti se ovw ufurane djevojcice koje bi da se yebu a da im ne udje

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a tata zivota mi zna znanje, a gledaj ovog neznalice opet dosao idi vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.