Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
uglavnom, mislim da je makar jedan igrac naknadno pozvan (i da se nalazi tu na slici hehe)
Sta se ceka sa u16 jos nema ni spiska
-
- Kontakt:
Ili ja nisam našao ili se nešto pobrkalo, ali zna li iko od vas imaju li opet one stranice FIBA Europa sa linkovima na omladinska takmičenja. Meni izbaci samo ono ranije, tj. od prošle godine.
Ima li igdje za ovu godinu ??
Ima li igdje za ovu godinu ??
-
- Kontakt:
i ja se sa tim duze borim, ima fiba.com ALI tu nas kao drzava uopste nema...
Kakve su nam sanse ovdje bez Muse, Sikirasa, Campare, Jankovica i slicno? Mislim da mozemo proci grupu sa malo srece... 

Sanse su da cemo 95% ispasti iz A divizije.Vucevich je napisao/la:Kakve su nam sanse ovdje bez Muse, Sikirasa, Campare, Jankovica i slicno? Mislim da mozemo proci grupu sa malo srece...
Onda ce nam sve 3 ekipe biti u B diziviji?Chstal je napisao/la:Sanse su da cemo 95% ispasti iz A divizije.Vucevich je napisao/la:Kakve su nam sanse ovdje bez Muse, Sikirasa, Campare, Jankovica i slicno? Mislim da mozemo proci grupu sa malo srece...

Nece sve tri jer nemamo U20Vucevich je napisao/la:Onda ce nam sve 3 ekipe biti u B diziviji?Chstal je napisao/la:Sanse su da cemo 95% ispasti iz A divizije.Vucevich je napisao/la:Kakve su nam sanse ovdje bez Muse, Sikirasa, Campare, Jankovica i slicno? Mislim da mozemo proci grupu sa malo srece...![]()

-
- Kontakt:
ako se selektor pokaze kao dobar trener onda ova ekipa moze aBd makar sacuvati opstanak u A diviziji
Alikadic - Adzic - Cerkezovic - Barukcija - Kamenjasedinjo-bih je napisao/la:ako se selektor pokaze kao dobar trener onda ova ekipa moze aBd makar sacuvati opstanak u A diviziji
Po meni je to prva petorka, jedino ako ne planira koristiti Emira na PF, mada ima Mirkovic da mijenja Barukciju. Ne znam kakav je dvojac iz Igokee, nisam ih iskreno nikad gledao. Realno, tanko je ovo poprilicno i treba se udarati nogom u guzicu ako osiguraju opstanak. Najgore je sto nemamo vodje u ekipi. Cerkezovic nije taj kalibar.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
dvojac iz igokee je solidan (nakon ilica i jankovica najbolji tamo), onda je tu omerovic, pa onda da vidimo ovog hrstica (sad je sloveniji), tu je i soldo pa jos koji solidni igrac, mozda se i uspije ostati u A diviziji aBd 

Eto, onda bi to trebalo ovako izgledati: Alikadic, Hrstic, Soldo, Adzic, Ilic, Omerovic, Cerkezovic, Barukcija, Mirkovic, Radosavljevic, Savic i Kamenjas.edinjo-bih je napisao/la:dvojac iz igokee je solidan (nakon ilica i jankovica najbolji tamo), onda je tu omerovic, pa onda da vidimo ovog hrstica (sad je sloveniji), tu je i soldo pa jos koji solidni igrac, mozda se i uspije ostati u A diviziji aBd
Ne znam doduse ni kakav je ovaj Slovenac Tabak, ni da li se odazvao uopste.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
mislim da je on onaj malac u sredini sto sjedi
Imao sam priliku da upoznam ovog malog Nedima Omerovića. (Mama mu je glavna med.sestra na urologiji koga zanima
)
Prijatan dečko.

Prijatan dečko.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sani Čampara će ipak igrati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Proradila savjest kad vidi kako masa reaguje. A bgm i njegovi drugari Musa i Njegoš, drago mi je da je uvidio i da će doći, sa njom smo mnogo jači.Unofficialpage je napisao/la:Sani Čampara će ipak igrati.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Kakva savjest? Decko ima ogroman privatan problem.Tracy3McGrady je napisao/la:Proradila savjest kad vidi kako masa reaguje. A bgm i njegovi drugari Musa i Njegoš, drago mi je da je uvidio i da će doći, sa njom smo mnogo jači.Unofficialpage je napisao/la:Sani Čampara će ipak igrati.
Penny Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Do sad su svi otkazivali zbog privatnih problema, kod nekih je istina a kod nekih ne. Njemu želim da to što prije riješi, ali ako je stvarno imao nije trebao dolaziti. Ovako samo stavlja sumnju jbg. Da je otkazao zato što nema Muse i NjegošaChstal je napisao/la:Kakva savjest? Decko ima ogroman privatan problem.Tracy3McGrady je napisao/la:Proradila savjest kad vidi kako masa reaguje. A bgm i njegovi drugari Musa i Njegoš, drago mi je da je uvidio i da će doći, sa njom smo mnogo jači.Unofficialpage je napisao/la:Sani Čampara će ipak igrati.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1