FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da se on moze dogovoriti s klubom da ide ako to je istina. Ne vidim to kao razlog osim nezadovoljstva sto ga mijenja.. 
-
narodniheroj
- Kontakt:
Potpisujem, samim tim ojačali bismo barem 20% kao ekipa a usput bi to bio početak podmlađivanja tima, što je opet poseban prioritet.LjoZee je napisao/la:Ako ima dobru ponudu onda mu klub ne treba praviti problem oko odlaska. Imamo na njegovoj poziciji Zeru i Ramovica.
EDIT @Virtu gađa ko Jasna Šekarić
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne bi me cudilo da mu je on fakat ponudio ugovor. Velika je to ljubav bila.[emoji38]Virtu4l je napisao/la:Njemu samo Hazmir moze poslati ponudu. Nekideee...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Palite se bezveze neko nesto lupi odmah vjerujete. Klub je napokon shvatio da nema nista od stalnog mijenjanja igraca. Ici ce oni sto se mogu prodati i svi su u izlogu. Ko da pare mogu ici. Ne palite se na sve raja 
Ima on ponudu od Sise kad hoće.
Btw. sinoć Ćenan i Zeba na kafi pred ekonomijom ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
shvatate li vi kakav horor nastaje odlaskom zebe tj. ko postaje kapiten 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mozda bi i bilo najbolje da on ode. Moze on pomoci,ali doveli smo igraca koji je mladji i koji ima odlicnu sezonu iza sebe. Tu je jos i Zeric. Slavko je rekao da ce on dobijati vecu minutazu.
Veca kapiten ako Bog da.
Veca kapiten ako Bog da.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako prodjemo Zetu gdje prvu igramo s Svedima jel se zna?
O tom vidiš nisam razmišljao, sad se fkt isfurah ...irfo je napisao/la:shvatate li vi kakav horor nastaje odlaskom zebe tj. ko postaje kapiten
@Katana Na Grbavici prva, ako prođemo Zetu.
Bekric je dva puta bolji od Zebe ,jednom sportski a drugi put ljudski, pa su ga ipak Petrovicevci bukvalno otjerali ponizili na celu sa Zebom.Zato Zeba fiderzenn,vozdraa.A realno je da su svi vezni bolji od njega a Zera bi pusio ako ovaj mangup ostane
Mogo se Dado Sadikovic vratiti al bolje da Zajko **** mater svima, mahalas ostaje mahalas samo par godina stariji, nikad mi neće biti jasno zašto se i dovodiio iz SlobodeSema64 je napisao/la:Bekric je dva puta bolji od Zebe ,jednom sportski a drugi put ljudski, pa su ga ipak Petrovicevci bukvalno otjerali ponizili na celu sa Zebom.Zato Zeba fiderzenn,vozdraa.A realno je da su svi vezni bolji od njega a Zera bi pusio ako ovaj mangup ostane
Smrt Kanetu, sloboda Libertyu ! (sloboda SlobodiQwerty90 je napisao/la:Ima on ponudu od Sise kad hoće.
Neka Zajke bar dok je onaj skot stoper, draze mi je haman nase dijete gledati kao kapitena nego njega, opet se umalo ne ispovracah preksinoc i tih ce scena izgleda biti jos desetak sigurno
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MocMahale444
Istog sam misljenja.
Samo tu je vec i moramo postovati, neka ga samo nek se malo smiri i prestane raspravljati za svaku sitnicu s sudijama.
Samo tu je vec i moramo postovati, neka ga samo nek se malo smiri i prestane raspravljati za svaku sitnicu s sudijama.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mogla bi ovo na kraju biti solidna ekipica. Mislim da je već sad jasno da će Graovac biti najveće pojačanje i da će i Bogićević pored njega izgledati solidno, da ne kažem dobro. Kad se sve sabere i oduzme, Kerla je ipak bio mnogo lošiji a Bogićević je bio pod lupom zbog svih sranja koja su se dešavala sa njim. Mnogo je bitno da pored njih i Kemo dobije minutažu jer ako ga sad ne izbacimo u prvi plan kad ćemo? Onda ga je bolje pustiti, neka ide negdje gdje će igrati. Momci njegovih godina u Zeti imaju preko 100 prvoligaških nastupa.
Bekovi su solidno popunjeni, naravno ako dođe Projić. Imamo Sinišu, Stanu i Projića, Stana može igrati sve, a tu je i mali Šehić koji opet mora dobiti minutažu, posebno jer će Siniša minimalno pet utakmica biti pod suspenzijom i Slavko se nekad mora prelomiti i dati djetetu šansu.
Vezni red na papiru djeluje najbolje, ali na terenu imaju najviše oscilacija. Stvarno je teško naći dobitnu kombinaciju u vezi i igrače koji se odlično nadopunjuju. Najbolje bi bilo kad bi Uglješa nastavio sa dobrim partijama, pa oko njega sastavljati vezni red. Za Žerića važi isto što i za Kemu, jednostavno mora igrati. Čak bi nekad mogli protiv slabijih na Grbavici krenuti sa njim i sa Zebom i jedan osigurač iza njih, a ima ih trojica. Ne sviđa mi se ova situacija kada su Zajko i Jovan sigurni u prvih 11 a nerijetko su među lošijim pojedincima. Realnost je da niti jedan od njih ne odskače od ostalih, svi su tu negdje, Zeba, Blagojević, Radinović, Marković, ko god da igra, mrljavi smo. Tu su još Hasanović, Šabanadžović i Ramović, i ako od ovoliko igrača ne možemo napraviti dobar vezni red, yebiga onda. Ni Zeba, ni bilo ko drugi ne smije imati sigurno mjesto u prvih 11, to se ne smije desiti. Imamo još dva ofanzivna vezna koji moraju dobiti šansu.
Od krilnih igrača će nam mnogo toga zavisiti. Zec je pokazao da je drugačiji od ostalih, okomito, na gol pa šta bude. Takvog igrača nismo imali odavno. Drugo krilo je i dalje kritično, Zakarić je uglavnom dezorjentisan, Crnov više povrijeđen nego zdrav, a valjalo bi nam da se potpuno oporavi. Bio je veoma dobar u ono malo utakmica što je igrao.
Napadač će nam vjerovatno trebati jer sumnjam da će Lendrić ostati. Ostajemo na Beganoviću, Nikoliću i Zajmoviću, teško da se jedan od njih može iskristalisati u standardnog napadača. U ovom trenutku bih prihvatio bilo koga, Koljića, Krpića, Obradovića... jer nemamo mnogo izbora a ni vremena. Pare sigurno nisu problem obzirom da smo ih ponudili Gotalu.
Sve u svemu, mogla bi ovo biti ekipa koja će se nešto pitati naredne sezone. Ja sam iskreno malo umoran od titula u najavi, ali to nam mora biti cilj kao i svake godine. Ne smijemo stvoriti zaostatak na startu prvenstva kao posljednjih godina. Ne smijemo gubiti bodove na Grbavici. Ne smijemo igrati na nulu protiv Sarajeva, bolje je dvije izgubiti i dvije dobiti, nego 3-4 remija uz ogavan pristup. Razbili su nas četiri puta prošle sezone, a ove podjele bodova ne idu ni nama ni njima u prilog, to koristi samo konkurenciji. Od mogućih 12, prošle sezone smo osvojili tri boda protiv Sarajeva, pa se pitamo kako smo ispustili titulu!?
I još nešto, veoma bitno. Status Kjosevskog se MORA riješiti, na kraju sezone mu ističe ugovor i ako ode džaba treba ih sve otjerati u tri lijepe, od Misimovića, preko Ćenana, pa do Petrovića, itd... Neće nam tada biti kriv Zubanović ili neko drugi, iako će nam se servirati da su Hrapa i Zuban glavni krivci. Nemojte da ispadnemo smiješni kao poganćeri sa narandžastim kvazikapitenom.
Sve ovo sa Bekrićem nas nije poremetilo, Klub se napokon odlično nosio sa situacijom. Bez saopštenja, prepucavanja, prozivanja, pustili su da vrijeme odradi svoje i odradilo je. Bekrić će se ponovo potegnuti kada bude loša situacija, nakon prvog kiksa i uvijek će ga koristiti kao oružje protiv Petrovića, zato nam kiksevi ne trebaju. Ne dajte Fokusima, duplom sportu, Sinanu i kompaniji da nas strijeljaju. Vjerujte mi da materijala imaju, sve što im treba jeste pogodan momenat da ga plasiraju, ne dajmo im taj momenat. Igrači moraju prestati mahalati po birtijama, a to svakako rade samo takozvani Željovci.
U SEZONU NOVU SKUPA ĆEMO JAČI... !!!
Bekovi su solidno popunjeni, naravno ako dođe Projić. Imamo Sinišu, Stanu i Projića, Stana može igrati sve, a tu je i mali Šehić koji opet mora dobiti minutažu, posebno jer će Siniša minimalno pet utakmica biti pod suspenzijom i Slavko se nekad mora prelomiti i dati djetetu šansu.
Vezni red na papiru djeluje najbolje, ali na terenu imaju najviše oscilacija. Stvarno je teško naći dobitnu kombinaciju u vezi i igrače koji se odlično nadopunjuju. Najbolje bi bilo kad bi Uglješa nastavio sa dobrim partijama, pa oko njega sastavljati vezni red. Za Žerića važi isto što i za Kemu, jednostavno mora igrati. Čak bi nekad mogli protiv slabijih na Grbavici krenuti sa njim i sa Zebom i jedan osigurač iza njih, a ima ih trojica. Ne sviđa mi se ova situacija kada su Zajko i Jovan sigurni u prvih 11 a nerijetko su među lošijim pojedincima. Realnost je da niti jedan od njih ne odskače od ostalih, svi su tu negdje, Zeba, Blagojević, Radinović, Marković, ko god da igra, mrljavi smo. Tu su još Hasanović, Šabanadžović i Ramović, i ako od ovoliko igrača ne možemo napraviti dobar vezni red, yebiga onda. Ni Zeba, ni bilo ko drugi ne smije imati sigurno mjesto u prvih 11, to se ne smije desiti. Imamo još dva ofanzivna vezna koji moraju dobiti šansu.
Od krilnih igrača će nam mnogo toga zavisiti. Zec je pokazao da je drugačiji od ostalih, okomito, na gol pa šta bude. Takvog igrača nismo imali odavno. Drugo krilo je i dalje kritično, Zakarić je uglavnom dezorjentisan, Crnov više povrijeđen nego zdrav, a valjalo bi nam da se potpuno oporavi. Bio je veoma dobar u ono malo utakmica što je igrao.
Napadač će nam vjerovatno trebati jer sumnjam da će Lendrić ostati. Ostajemo na Beganoviću, Nikoliću i Zajmoviću, teško da se jedan od njih može iskristalisati u standardnog napadača. U ovom trenutku bih prihvatio bilo koga, Koljića, Krpića, Obradovića... jer nemamo mnogo izbora a ni vremena. Pare sigurno nisu problem obzirom da smo ih ponudili Gotalu.
Sve u svemu, mogla bi ovo biti ekipa koja će se nešto pitati naredne sezone. Ja sam iskreno malo umoran od titula u najavi, ali to nam mora biti cilj kao i svake godine. Ne smijemo stvoriti zaostatak na startu prvenstva kao posljednjih godina. Ne smijemo gubiti bodove na Grbavici. Ne smijemo igrati na nulu protiv Sarajeva, bolje je dvije izgubiti i dvije dobiti, nego 3-4 remija uz ogavan pristup. Razbili su nas četiri puta prošle sezone, a ove podjele bodova ne idu ni nama ni njima u prilog, to koristi samo konkurenciji. Od mogućih 12, prošle sezone smo osvojili tri boda protiv Sarajeva, pa se pitamo kako smo ispustili titulu!?
I još nešto, veoma bitno. Status Kjosevskog se MORA riješiti, na kraju sezone mu ističe ugovor i ako ode džaba treba ih sve otjerati u tri lijepe, od Misimovića, preko Ćenana, pa do Petrovića, itd... Neće nam tada biti kriv Zubanović ili neko drugi, iako će nam se servirati da su Hrapa i Zuban glavni krivci. Nemojte da ispadnemo smiješni kao poganćeri sa narandžastim kvazikapitenom.
Sve ovo sa Bekrićem nas nije poremetilo, Klub se napokon odlično nosio sa situacijom. Bez saopštenja, prepucavanja, prozivanja, pustili su da vrijeme odradi svoje i odradilo je. Bekrić će se ponovo potegnuti kada bude loša situacija, nakon prvog kiksa i uvijek će ga koristiti kao oružje protiv Petrovića, zato nam kiksevi ne trebaju. Ne dajte Fokusima, duplom sportu, Sinanu i kompaniji da nas strijeljaju. Vjerujte mi da materijala imaju, sve što im treba jeste pogodan momenat da ga plasiraju, ne dajmo im taj momenat. Igrači moraju prestati mahalati po birtijama, a to svakako rade samo takozvani Željovci.
U SEZONU NOVU SKUPA ĆEMO JAČI... !!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Na grbaviciKatana je napisao/la:Ako prodjemo Zetu gdje prvu igramo s Svedima jel se zna?
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Ja ne kontam kakvi ste vi navijaci. Svaki dan pljujete po nekom drugom igracu. Ovi pljuju upravi, ovi ih brane al pljuju po igracima. Nama tacno nista ne treba. Umjesto ako si navijac podrzi klub nismo mi tu da odredujemo ko ce igrati, ko je dobar a ko ne. Previse raja dopusta sebi a kad treba pare dati za kartu, godisnju onda je skupo. 
-
nedimsalih
- Kontakt:
Katana je napisao/la:Ja ne kontam kakvi ste vi navijaci. Svaki dan pljujete po nekom drugom igracu. Ovi pljuju upravi, ovi ih brane al pljuju po igracima. Nama tacno nista ne treba. Umjesto ako si navijac podrzi klub nismo mi tu da odredujemo ko ce igrati, ko je dobar a ko ne. Previse raja dopusta sebi a kad treba pare dati za kartu, godisnju onda je skupo.
Treba zabranit svaku kritiku 
sve sto se radi u klubu je perfektno i svi igraci su perfektni
sve sto se radi u klubu je perfektno i svi igraci su perfektni
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Neandertalac
- Kontakt:
Meni je najbitnije da prođemo Zetu. Sve ostalo na stranu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 26 gostiju.