Boljeg nećemo imati.bega_afc je napisao/la:Fejk moderator.Ramsey16 je napisao/la:Napusite se svi klinca
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Evo ovim našim prijedlog: nek dovedu Forsberga iz Leipziga a mogu se riješit npr Walcotta ako hoće.
Sada cemo javiti wengeru,ali ovi iz Leipziga cijene svoje klince,a bogami i Wenger cijeni svoju trkacu kokos tako da od toga nema nistaArnelv52 je napisao/la:Evo ovim našim prijedlog: nek dovedu Forsberga iz Leipziga a mogu se riješit npr Walcotta ako hoće.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kad dolazi macak
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svi zele da preuzmu njegov povoljni ugovorArnelv52 je napisao/la:Evo ovim našim prijedlog: nek dovedu Forsberga iz Leipziga a mogu se riješit npr Walcotta ako hoće.

'oće li taj vise odbjegli sin da stigne u katalonsku prestoljnicu ? Ajde Wenga popusti malo, 'šas zapeo.
Pošaljemo vam brata Rafinhu u zamjenu ako je turčin predebeo jel.

27.10.2020
Kako prenosi Kevser, čim mu kosa naraste na Pujolovu dužinu, dolazi.leorey je napisao/la:'oće li taj vise odbjegli sin da stigne u katalonsku prestoljnicu ? Ajde Wenga popusti malo, 'šas zapeo.![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
+ image rights.anell je napisao/la:Mesut će imati platu 300 000 sedmično
Sto je najgore, gladnjak nece ni to potpisati. Hoce 350.000 sedmicno jer toliko moze dobiti iduce ljeto kad mu istekne ugovor.
@leorey - nema nista od Bellerina. Mozete dobiti Jenkinsona pa igrajte tiki-taku sa njim.

Jean-Michel AULASVerified account @JM_Aulas 42m42 minutes ago
More
@OL @Le_Progres Fausses ls informations du Progrès:l'éventuel transfert d'Alex L celui ci n'est pas à Londres la1 ère offre était de 45 m€ !
Translate from French
Grubo prevedeno :
@OL @Les_Frogres False Progress info: the possible transfer of Alex L that it is not in London the 1st offer was of 45 m €!
Mamu li mu njegovu pa treba ga zapalit Allaha mi

- Marsal
- Kontakt:
Platit ćemo ga 53 miliona eura 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Meni sad ništa nije jasno, jedino da je ovaj Aulas podvojena ličnost, frajer prije par sedmica izjavi da je dobio " nice offer " od Arsenala, onda sljedeće sedmice Lakazet ne ide nigdje, pa ponuda je bila mala, pa ide u januaru u Atletiko, pa se ušuti, pa nije momenat za transfer jer mu fali zamjena, gluho bilo ybt.
Kakav tip za poslovati, ovo nisam još vidio nigdje.
Kakav tip za poslovati, ovo nisam još vidio nigdje.
Seaman je napisao/la:
ne gine nam crni mačak u vreći i zamusani kozojeb na luftiću
i kao šećer na kraju koštat će preko 100 milki skupa
![]()
![]()
![]()
![]()
dobro da nisam bio u pravu

bit će čak nešto jeftiniji

luke @lukelondon_
@ODonnellDale Haha when we dont sign him this week il come back to you, Dale x
Follow
Dale O'Donnell ✔ @ODonnellDale
@lukelondon_ They're working on finalising a deal. Just reporting the transfer's current status.
1:01 PM - 2 Jul 2017

- Marsal
- Kontakt:
Ovog francuskog macka u vreci i mogu nekako podnijet, ali ovaj alzirski mi se gadi. Pored zivog Lemara oni ce dovest ovo smece i vjerovatno ga preplatit.
Jos ako je istina da je on zamjena za Alexisa.... pa bokte.
Jos ako je istina da je on zamjena za Alexisa.... pa bokte.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
To je to... Dovode se znaci Lacazette i Mahrez a prodaje se Alexis i to u City! A tako i treba kada se glupim navijacima muda pod bubrege lako mogu prodati.
Taman kada dodje alzirski kozojeb bice takav hajp da ce se zamaskirati odlazak Alexisa u rivala.
Slicno je bilo kada je RvP otisao a mi doveli Girouda i Podolskog da ga mjenjaju...
Jbte pa u ovom klubu se sve yebeno ponavlja iz godine u godinu...

? са GT-I9300 уз - &
Taman kada dodje alzirski kozojeb bice takav hajp da ce se zamaskirati odlazak Alexisa u rivala.
Slicno je bilo kada je RvP otisao a mi doveli Girouda i Podolskog da ga mjenjaju...
Jbte pa u ovom klubu se sve yebeno ponavlja iz godine u godinu...

? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pored Lemara oni dovede Mahreza, jel moguće
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
I tog Alexis mi je pun qrac ovaj klinac. Vidis da mu daju bogaoca da ostane ali ocigledno on je odlucio da ide. I sta sad Arsenal kao klub tu moze?
Postano iz vreće
Postano iz vreće
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
Daju mu klinac. Kazu nude mu povecanje plate za 20%!Kontraa je napisao/la:I tog Alexis mi je pun qrac ovaj klinac. Vidis da mu daju bogaoca da ostane ali ocigledno on je odlucio da ide. I sta sad Arsenal kao klub tu moze?
Postano iz vreće
Ali bilo kako zna se kako treba ici ostro sa igracem kada umisli da je iznad kluba...
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Arsenal - Transferi
Nek ide dzabe iduce sezone.
A da nije radjen ovako los posao godinama i da Arsenal igra kao sto bi klub njegovog renomea trebao da igra onda ni Alexis ne bi trazio da ode.
I sad sam siguran da se dovede par vrhunskih pojacanja Alexis ne bi pravio problem.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A da nije radjen ovako los posao godinama i da Arsenal igra kao sto bi klub njegovog renomea trebao da igra onda ni Alexis ne bi trazio da ode.
I sad sam siguran da se dovede par vrhunskih pojacanja Alexis ne bi pravio problem.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kontraa je napisao/la:I tog Alexis mi je pun qrac ovaj klinac. Vidis da mu daju bogaoca da ostane ali ocigledno on je odlucio da ide. I sta sad Arsenal kao klub tu moze?
Postano iz vreće
treba ostati u voajerovoj prćiji koja neće biti konkurentna za naslov idućih 10 godina

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.