Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Cener onome ko te skontao. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
gaston je napisao/la:Cener onome ko te skontao.
jbg,ako ne znas ko je A.K.M

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ma nismo mi samo onako rekli da je on talenat, činjenice su to same govorile, bezbroj nagrada i rezultati. Dečko je kidao, meni livno je bio bolji od Muse zbog šuta koji je imao, a inače su veoma slični.lumani je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:Ja se nadam da će Atic dobiti minute, dečko nije mogao zaboraviti igrati košarku, bio je naš najveći talenat
Penny Hardaway #1
dok se nije pojavio Dzananvolimo mi malo pretjerati kada se prica o talentima,a Atic ocigledno ima mnogo drugih problema..
Malo offa,bio je jedan nas Trener u Americi necemo ga imenovati ali je bio recimo uspijesan preko baredobio je vijesti iz BiH da ima jedan Extra talenat za collega da momak kida,ovaj dosao na trening KK Bosne i nije pitao prije treninge o kojem igracu je rijec nego posle a igrac je se zvao A.K.M:salut:
ovo ti je BIH i procjena talenta.
Brate tek sam se probudio i kontam ko je taj talenat o kome pričaš i nmg. Da se sjetim, i ako ne kažeš sjetit ću se ali odma jer mi glava puca.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ajoooojlumani je napisao/la:Abdul/Kerim

Na to sam totalno zaboravio, ja sam ipak tražio malo mlađeg

Pa dobro, nije on sad ni toliko loš, ali Atic je drugi svijet u juniorima u odnosu na Damira.
Penny Hardaway #1
-
- Kontakt:
I Gordić neće igrati: Vujošević bez kompletne petorke?!
NBA zvijezde Mirza Teletović i Jusuf Nurkić zatim Nemanja Gordić, Andrija Stipanović i Elmedin Kikanović nisu planirali da ovo ljeto provedu na reprezentativnim pripremama koje počinju 2. jula.
Bhbasket
NBA zvijezde Mirza Teletović i Jusuf Nurkić zatim Nemanja Gordić, Andrija Stipanović i Elmedin Kikanović nisu planirali da ovo ljeto provedu na reprezentativnim pripremama koje počinju 2. jula.
Bhbasket
Apsolutno sam ocekivao ovaj potez nemanje, momak se 3 puta tesko povrjedio igrajuci za reprezentaciju zbog cega je pauzirao u klubovima 2-3 mjeseca i kada vidi kako svi otkazuju mora da je pomislio sta sam ja idiot, za razliku od ostalih stvarno imam shvatanja za njegov potezedinjo-bih je napisao/la:I Gordić neće igrati: Vujošević bez kompletne petorke?!
Bhbasket
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nemanja se svaki put do sada odazvao. Može i on nekad propustiti.

Moj Sejo Bukva jeb.ao te MulaOmerovic sjeba ste nam kompletnu reprezentaciju, nadam se da ces stopama onog egomanijaka mahmutovica (vidjeti cemo jeli i lopov) iz saveza
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Bukva je 0 kao igrač,čovjek i funkcioner u savezu. Ništa pozitivno nema oko njega.nerminh74 je napisao/la:Moj Sejo Bukva jeb.ao te MulaOmerovic sjeba ste nam kompletnu reprezentaciju, nadam se da ces stopama onog egomanijaka mahmutovica (vidjeti cemo jeli i lopov) iz saveza
Gordic I kikanovic nisu propustili zajedno okupljanje jos od juniorskih dana I prvi put propustaju I to zajedno 

Gordic nije nastupio u kvalifikacijama pod acom, trazio postedu da bi se u potpunosti oporavio od povrijedeInterista je napisao/la:Gordic I kikanovic nisu propustili zajedno okupljanje jos od juniorskih dana I prvi put propustaju I to zajedno
-
- Kontakt:
na kraju ce biti mozda ovih 12:
musa, vrabac, gegic, karahodzic, atic, lazic, polutak, sikiras, sejfic, gajic, loncar i renfroe/wright
musa, vrabac, gegic, karahodzic, atic, lazic, polutak, sikiras, sejfic, gajic, loncar i renfroe/wright
Tesko ce karahodzic prije glogovca, ali ostaje da se vidi, samo se nadam da ce barem stipanovic igrati da da snage pod kosemedinjo-bih je napisao/la:na kraju ce biti mozda ovih 12:
A inace za ovakvu reprezentaciju bi navijao punim srcem i tako bi volio kada bi ova reprezentacija izborila predkvalifikacije
Mislim da Glogovac nije cak ni pozvan, jedino je mozda dobio neki naknadni poziv. Realno i sa ovim rosterom bi morali biti jaci od Slovacke i Armenije, ali ne i od Svedske. Tesko je ocekivati da ce se jedan od Amera odazvati, ako vec niko od 'pravih' seniora nije tu. Bojim se da nece biti izgovori kao prosle godine, kada je Renfroe donosio nekakve nalaze kao dokaz povrede, a onda je kroz kratko vrijeme zaigrao u klubu. Ako bude ponovo radio takve stvari, uzeti mu drzavljanstvo i kraj price. Dobro bi bilo Campari poslati naknadni poziv u A tim, da vidimo hoce li tad imati privatnih problema.nerminh74 je napisao/la:Tesko ce karahodzic prije glogovca, ali ostaje da se vidi, samo se nadam da ce barem stipanovic igrati da da snage pod kosemedinjo-bih je napisao/la:na kraju ce biti mozda ovih 12:
A inace za ovakvu reprezentaciju bi navijao punim srcem i tako bi volio kada bi ova reprezentacija izborila predkvalifikacije
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
koliko ja znam, glogovac nije ni pozvan. a camparu nebih zvao sad, ako ima privatnih problema onda ih (nazalost) ima i neka onda dobije drugi put sansu. za renfroa se slazem (isto vazi i za wrighta), onda neka nadju nekig treceg amera!
Obrad Tomic.... Gasi mjesalicu,motaj kablove
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma brate ove momke gledati i uživati kako se bore za svaku loptu, a ne drkadziju Teletovica, koji igra kako mi se ona stvar namjesti. Musa Sikiras su svakako budućnost ove zemlje, i potajno se nadam da bi Atic mogao biti važna karika kad bi imao samopouzdanja.nerminh74 je napisao/la:Tesko ce karahodzic prije glogovca, ali ostaje da se vidi, samo se nadam da ce barem stipanovic igrati da da snage pod kosemedinjo-bih je napisao/la:na kraju ce biti mozda ovih 12:
Penny Hardaway #1
-
- Kontakt:
slazem se tracy