eh kad se sjetim ovoga

... bjezanja iz skole i put Grbavica finale kupa 1996 godine protiv Celika.... nazalost to finale smo izgubili nesretno iz dosudjenog penala u 110 minuti, a konacan rezultat glasio je 2:1
Gledaj samo jes namrahmetli Alija podvalio dresove za finale

....mi imali svoje dresove vec bili u nasoj opremi i Alija je poklonio jendu garanturu dresova Celiku i nama... nas zapali ovi zuti i onda igraci se presvlacili onako na stadionu
evo ovdje stoje trener Mujazinovic, zatim Zvijezdan Kresic,Nedim Hasic-Mikica,Omer Joldic,Nedzad Bajrovic,Amir Halilovic,Sakib Malkocevic.Kabir Smajic,Vedin Music,Tahirovic-Copak i Nedim Omerovic-Ragib
Ma bila je ovo super ekipa stvarno... Ragib je bio odlican napadac i tada jedan od najboljih u drzavi.Znao je pasti u sesnestercu sto je najvaznije... Tahirovic takodjer ne treba g apuno spominjati.Meni je iskreno bio najdrazi igrac, a nije ga djaba Jedinstvo iz Bihaca posudilo odnas za toto kup kada su pobjedom trebali ugostiti Juventus

....Tih godina nismo igrali odbranu igrlai smo svugdje za gol vise, a kako i nebi sa RAGETOM I CIPKOM u napadu i naravno brzonogim Ciletom
Ebiga nema vise ovih igraca nigdje ebo one danasnje manekene.... Tahirovic-Copak je evo ga ovdje u USA U Ohio zivi, dok je Kresic u Canadi trener je ima neku skolu nogometa za djecu i ujendo uziva gleda kosarku to jeste Toronto....ljudi neznaju vise nikoga dole iz trenutne uprave, eto dokle nam je tim dogurao zalosno.Oni takodjer nisu ni znali da smo dobili Zelju dok im ja nisam rekao ebiga eto kakvu mi imamo upravu da ni bivse igrace vise ne moze interesovat onakav klub sa onakvim ljudima na celu.