Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
PartizanVirtu4l je napisao/la:Daj mi samo jedan primjer kad ste izbacili jačeg od sebe.ALOBOLA je napisao/la:Sta mai strucnjakVirtu4l je napisao/la:Nema ništa od naše Evrope dok Željo, Sarajevo i Široki ne zaigraju kako treba. Kakve Slobode, Radnici, Zrinjski i kompanija.
Pajelhskzmostar je napisao/la:PartizanVirtu4l je napisao/la:Daj mi samo jedan primjer kad ste izbacili jačeg od sebe.Virtu4l je napisao/la:Nema ništa od naše Evrope dok Željo, Sarajevo i Široki ne zaigraju kako treba. Kakve Slobode, Radnici, Zrinjski i kompanija.
Odakle si uzimao podatke? Posto ja oduvijek za ova pretkola uzimam podatke sa soccerway.MortemHz je napisao/la:Posjeta bh. klubova u 1. pretkolu Europa Lige:[/b]
Željezničar - Zeta 8.500
Široki Brijeg - Ordabasy 3.000
Zaria Balti - Sarajevo 2.000
Ja se nadam da Ce biti tako, ali ni blizu to nitko nije osigurao, ni blizu. Ni nasih 2:0 nista ne znaci. Toga je svjestan bio i trener Ordabasya, pa iz tog razloga onakva izjava. Vidim ovdje su mnogi iskomentirali da kazahstanci nisu nesto ali su se meni bas ucinili dobri, tehnički fini igraci. Biti Ce vatreno u uzvratu, u to sam siguran.Virtu4l je napisao/la:Na stranu sva naša zajebancija, ali bilo bi strašno da sva tri kluba prođu dalje.
Mislim da smo i vi a i mi u sličnoj situaciji, mi imamo manju prednost ali nešto slabijeg protivnika, ukratko treba nam po gol za mirnu završnicu. Čisto sumnjam da nam ovi mogu natrpati po 3-4 komada ako bi zabili gol.PERO1234 je napisao/la:Ja se nadam da Ce biti tako, ali ni blizu to nitko nije osigurao, ni blizu. Ni nasih 2:0 nista ne znaci. Toga je svjestan bio i trener Ordabasya, pa iz tog razloga onakva izjava. Vidim ovdje su mnogi iskomentirali da kazahstanci nisu nesto ali su se meni bas ucinili dobri, tehnički fini igraci. Biti Ce vatreno u uzvratu, u to sam siguran.
Stvarno bi bila katastrofa da Željo i Široki ispanu. kažem jesu oni bolji ali trebaš primiti 3 gola da ispaneš ej 3 gola!!! Željo mora 2 i da nitko ne uspije dati gol e to bi bilo tek katastrofa ako mi budemo igrali kao u četvrtak na Pecari ja minimlano očekujem 1:1 ili 0:0Virtu4l je napisao/la:Mislim da smo i vi a i mi u sličnoj situaciji, mi imamo manju prednost ali nešto slabijeg protivnika, ukratko treba nam po gol za mirnu završnicu. Čisto sumnjam da nam ovi mogu natrpati po 3-4 komada ako bi zabili gol.PERO1234 je napisao/la:Ja se nadam da Ce biti tako, ali ni blizu to nitko nije osigurao, ni blizu. Ni nasih 2:0 nista ne znaci. Toga je svjestan bio i trener Ordabasya, pa iz tog razloga onakva izjava. Vidim ovdje su mnogi iskomentirali da kazahstanci nisu nesto ali su se meni bas ucinili dobri, tehnički fini igraci. Biti Ce vatreno u uzvratu, u to sam siguran.
Slazem se. Nas ceka velika promjena vremenske zone, put od 5000KM, velika vrućina i protivnik koji je navikao na uvjete. Ovo je po meni tek sad 50:50.Virtu4l je napisao/la:Mislim da smo i vi a i mi u sličnoj situaciji, mi imamo manju prednost ali nešto slabijeg protivnika, ukratko treba nam po gol za mirnu završnicu. Čisto sumnjam da nam ovi mogu natrpati po 3-4 komada ako bi zabili gol.PERO1234 je napisao/la:Ja se nadam da Ce biti tako, ali ni blizu to nitko nije osigurao, ni blizu. Ni nasih 2:0 nista ne znaci. Toga je svjestan bio i trener Ordabasya, pa iz tog razloga onakva izjava. Vidim ovdje su mnogi iskomentirali da kazahstanci nisu nesto ali su se meni bas ucinili dobri, tehnički fini igraci. Biti Ce vatreno u uzvratu, u to sam siguran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.