FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
možda mu je obećao u ligi i kupu više minuta, ali mi je čudno dovedeš ga kao veliko pojačanje, nešto malo minuta mu daš i to je to. Pa više su minuta Rahmanović i Kuzmanović od Liivaka sakupili do sada xD
Pa to je to, momak ostao u klubu, kao obećana mu minutaža, a već sad znamo ko će se mijenjat na tim krilima. Još će u slučaju dolaska još jednog stranca Liivak izvisit i za mjesto na klupi. Ne znam, žao mi momka, imam neki feeling da je solidan igrač i da bi nam mogao valjat kad bi dobio šansu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma ja, smijesno, neki ovdje po forumu su osuli paljbu po estoncu da ne valja i sl. A ne znam da li je lik odigrao sve ukupno jedno poluvrijene. Kada je debitovao protiv Olimpica, meni se iskreno svidio u ono desetak minuta sto je odigrao. Al i to je malo da bi mogao reci da li valja.skoroalen je napisao/la:Pa to je to, momak ostao u klubu, kao obećana mu minutaža, a već sad znamo ko će se mijenjat na tim krilima. Još će u slučaju dolaska još jednog stranca Liivak izvisit i za mjesto na klupi. Ne znam, žao mi momka, imam neki feeling da je solidan igrač i da bi nam mogao valjat kad bi dobio šansu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam otkud ti toliko pozitive vezano za posjetu..
mozda ja grijesim ali kakvih 10K minimalno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Liivak je dobar igrač, momak ima šlifa. Zna s loptom pravo ala Rahmanović, ali je Čala jako staromodan trener. Nema on povjerenja u strance baš nešto, a kad mislim na strance onda van ovog regiona. Inače nam je klub takav. Jedini koji je od stranaca valjo je Marciano. Diatta je onako spreman igrač bio, da se forsiro više možda je nešto od njega moglo i biti. Ista priča i sa Kouadio-om. One brazilce što nam uvalili ne želim da računam, jer oni nisu bili tu zbog fudbala.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A Nouken?Stroj1946 je napisao/la:Liivak je dobar igrač, momak ima šlifa. Zna s loptom pravo ala Rahmanović, ali je Čala jako staromodan trener. Nema on povjerenja u strance baš nešto, a kad mislim na strance onda van ovog regiona. Inače nam je klub takav. Jedini koji je od stranaca valjo je Marciano. Diatta je onako spreman igrač bio, da se forsiro više možda je nešto od njega moglo i biti. Ista priča i sa Kouadio-om. One brazilce što nam uvalili ne želim da računam, jer oni nisu bili tu zbog fudbala.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
I meni je, u tih 10 minuta se vidjelo da koristi mozak. Posebno mi je ostao jedan centaršut na njega, on je sa ivice kaznenog savršeno glavom spušta u for Crnkiću (ja mislim) koji ne prati. Neko poput Hebibovića bi vjerovatno primao loptu i pokušavao nešta solo napravit.Zagor je napisao/la:Ma ja, smijesno, neki ovdje po forumu su osuli paljbu po estoncu da ne valja i sl. A ne znam da li je lik odigrao sve ukupno jedno poluvrijene. Kada je debitovao protiv Olimpica, meni se iskreno svidio u ono desetak minuta sto je odigrao. Al i to je malo da bi mogao reci da li valja.skoroalen je napisao/la:Pa to je to, momak ostao u klubu, kao obećana mu minutaža, a već sad znamo ko će se mijenjat na tim krilima. Još će u slučaju dolaska još jednog stranca Liivak izvisit i za mjesto na klupi. Ne znam, žao mi momka, imam neki feeling da je solidan igrač i da bi nam mogao valjat kad bi dobio šansu.
Pa i sam je rekao Liivak za estonske medije kako mu je Ćala obećao više prostora za igru u sl sezoni. Valaj može mu dadti kojih minuta protiv Viteza, Goška, Čelika (ovo sve puta dva) pa u kupu.
-
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gdje je onaj sto kaze da su na zvanicnoj igraci samo do juna. Evo prvi juli tacno i dalje kova i ekipa na zvanicnoj. Hodi sad po jednu cvoku, bar ubuduce neces braniti neradnike! Krste broj 28, ali je veoma upitno jer je objavila zvanicna stranica. 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Na transfermarktu je bilo promjena. A zvanicna ce biti dok se vrate sa putovanja 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nigdje insajdera da nam zagolicaju maštu, niko se i ne spominje kao moguće pojačanje.
Nema priča kad će porukica.. slabo bogami..
Do sad su pojacanja dolazila utorkom, treba se jos malo strpitiharis004 je napisao/la:Nigdje insajdera da nam zagolicaju maštu, niko se i ne spominje kao moguće pojačanje.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Uleti onaj Zukanović jučer, nešto kao blizu, uskoro još jedan i razbježa se. Ne znam koja je furka ne reći ime, onda najbolje nemoj ništa ni govoriti. Bogami, kao da će Iniesta doći, pa se krije nešto da ne propadne (glupost).haris004 je napisao/la:Nigdje insajdera da nam zagolicaju maštu, niko se i ne spominje kao moguće pojačanje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neko iz nase lige, toliko znamo
mozda je neki rezervni stoper

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Eo Rahma reklamira ti SC video za rodju
Sad ce lajkovi na kanal

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zagor je napisao/la:Ma ja, smijesno, neki ovdje po forumu su osuli paljbu po estoncu da ne valja i sl. A ne znam da li je lik odigrao sve ukupno jedno poluvrijene. Kada je debitovao protiv Olimpica, meni se iskreno svidio u ono desetak minuta sto je odigrao. Al i to je malo da bi mogao reci da li valja.skoroalen je napisao/la:Pa to je to, momak ostao u klubu, kao obećana mu minutaža, a već sad znamo ko će se mijenjat na tim krilima. Još će u slučaju dolaska još jednog stranca Liivak izvisit i za mjesto na klupi. Ne znam, žao mi momka, imam neki feeling da je solidan igrač i da bi nam mogao valjat kad bi dobio šansu.
Odigrao je preko 100 minuta u 4 utakmice.Ja sam dao misljenje o njemu na osnovu starta protiv Travnika kad je poceo.Helem nejse,nevjerujem da ce biti bolje ni sada,pogotovo sto se pojacao taj ofanzivni dio sa nekim igracima.Realno je neki treci izbor za krilo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Neka ih i nema vala,samo bezveze naprduju,ili nemaju potpune informacije ili nece do kraja da ih iznesu ili slazu.haris004 je napisao/la:Nigdje insajdera da nam zagolicaju maštu, niko se i ne spominje kao moguće pojačanje.
Uglavnom ja bi to banovao po kratkom postupku,pogotovo ove kao zukanovica ili svrakinovca. Da ne spominjem majkla koji je srecom uklonjen sa foruma i eno ga tamo na onom drugom forumu laze i petlja uveliko i tamo su ga se zasitili jer po njemu su Petrak,Stojcev,Obradovic i Mehmedagic vec odavno trebali da budu zavrseni.
-
- Kontakt:
Ne znam što dzaba prizivamo i očekujemo pojačanje... kad svejedno neće igrat, može nam doći i Komazec i Subić i Ordagić al džaba kad mi unaprijed znamo prvih 11. Raju je ozbiljno počela da nervira ova Čalina tvrdoglavost. 

DŽE JE DULJA?