FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 01 jul 2017, 09:21

Liivak mi je najveća nepoznanica u klubu. Ne kontam kako liku ne daju ni jednu utakmicu da pokaže šta zna. Ako je već spor na krilu, treba ga probat na AMFu, navodno može igrat oba krila i AMF. Čisto da vidimo šta imamo u ekipi.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 01 jul 2017, 09:23

TobeYarabi je napisao/la:sreca pa nismo izjednacili jer bi na kosevu gledali jos jednu uspavanku..ovako moramo napasti, i mislim da cemo na poluvremenu voditi 3 razlike
Neće Čala žuriti.. Zatvorit će se Čala i čekati moldavce.. I neće ih dočekati!! Da se kladimo? Sastav će isti biti.. U 80. ulaze Rahman i Mićo.. Ali kasno.. Poslije tekme Čala se vraća u općinu, gdje i pripada :rol:
Sva sreća pa ga igrači neće poslušati nego će se dogovoriti da ih napadnu od prve minute i raskuju! 4:0, minimalno :salut: I Mehmed ostaje do oktobra.
IDEMO PONOVO!

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 01 jul 2017, 09:32

MortemHz je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
rasavoje je napisao/la:Nema nista od nas. :cry:
prosetacemo se ligom :kafa:
To niko iz Bosne nece uraditi nikad, da mi je da je osvojimo na kraju pa makar uz bod prednosti..ove zvjezdice u potpisu se moraju mijenjati
Kone 11/12, ono je bila dominantna titula (gledajući broj bodova na kraju i one nizove pobjeda, ne ulazim u prljave igrice).

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jul 2017, 09:40

A dobro u pravu si, Leotar jedne godine meni se cini isto..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 jul 2017, 09:41

MartinSco je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:sreca pa nismo izjednacili jer bi na kosevu gledali jos jednu uspavanku..ovako moramo napasti, i mislim da cemo na poluvremenu voditi 3 razlike
Neće Čala žuriti.. Zatvorit će se Čala i čekati moldavce.. I neće ih dočekati!! Da se kladimo? Sastav će isti biti.. U 80. ulaze Rahman i Mićo.. Ali kasno.. Poslije tekme Čala se vraća u općinu, gdje i pripada :rol:
Sva sreća pa ga igrači neće poslušati nego će se dogovoriti da ih napadnu od prve minute i raskuju! 4:0, minimalno :salut: I Mehmed ostaje do oktobra.
Tjesi se Martine. :wave:

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 01 jul 2017, 09:46

Sarajlijica1946 je napisao/la:
MartinSco je napisao/la:
Tjesi se Martine. :wave:
:plac:
IDEMO PONOVO!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jul 2017, 09:47

MortemHz je napisao/la:A dobro u pravu si, Leotar jedne godine meni se cini isto..
Jest Leotar, nabili su preko 80 bodova. Al tad je bilo 20ak ekipa u ligi ja mislim.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jul 2017, 09:54

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:A dobro u pravu si, Leotar jedne godine meni se cini isto..
Jest Leotar, nabili su preko 80 bodova. Al tad je bilo 20ak ekipa u ligi ja mislim.

Citam prosle godine da si ih mogao kupiti za bas neke sitne pare ali niko nije :D

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 jul 2017, 10:06

MortemHz je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:ako je beitar jeruzalem mogao od 87-e do 95te minute dati tri gola i od 1:3 doći do 4:3 možemo i mi dati dva gola minimum :kafa:
Taman smo Europski Jeruzalem :kafa:
kockice se savršeno poklapaju, moldavci samo treba da dođu i budu poraženi :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jul 2017, 10:11

FoSte95 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:ako je beitar jeruzalem mogao od 87-e do 95te minute dati tri gola i od 1:3 doći do 4:3 možemo i mi dati dva gola minimum :kafa:
Taman smo Europski Jeruzalem :kafa:
kockice se savršeno poklapaju, moldavci samo treba da dođu i budu poraženi :kafa:
slika

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 jul 2017, 10:16

Klub mora odrediti formaciju i taktiku, i da sve selekcije isto igraju. Od 8 godina do seniora, da već imamo priviknute igrače na sistem. Takav sistem ima Ajax i zato proizvode igrače konstantno.

A sto se tice uzvratne utakmice, očekujem laganu pobjede, samo da igramo kao drugo poluvrijeme i imamo sigurnu prednost od 2-3 gola.
Sabrine mi moje!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 jul 2017, 10:18

BosnianKingdom je napisao/la:Klub mora odrediti formaciju i taktiku, i da sve selekcije isto igraju. Od 8 godina do seniora, da već imamo priviknute igrače na sistem. Takav sistem ima Ajax i zato proizvode igrače konstantno.

A sto se tice uzvratne utakmice, očekujem laganu pobjede, samo da igramo kao drugo poluvrijeme i imamo sigurnu prednost od 2-3 gola.
Može. Formacija i taktika 4-2-3-1 - polulijevo :kafa:

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 01 jul 2017, 10:29

BosnianKingdom je napisao/la:Klub mora odrediti formaciju i taktiku, i da sve selekcije isto igraju. Od 8 godina do seniora, da već imamo priviknute igrače na sistem. Takav sistem ima Ajax i zato proizvode igrače konstantno.

Jest ali za to moras imat profesionalne trenere pocevsi od akademije pa nadalje, jer sa djecom treba najvise raditi i zato tu trebaju profesionalci a ne uhljebljni jarani koji su tu dosli Bog na kako i koji se tek uce. A treba imati i nekoga ko ce sve to fino uvezati, usmjeravati kako sta treba, nesto sto bi trebao radit ovaj rukfas ali njemu je to prevelik zalogaj. Nama treba neko dokazan i priznat i kod nas a i u svijetu, do sad smo imali jednog takvog, gospodina Kodru al ga otjerase ublehe nesposobne. :kafa:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2017, 10:48

Ovo za formciju da moraju igrati isto,znaci izneseno na prvom obracanju BP kad su usli u klub ,tamo u opcini stari grad vjerovatno je bilo jos raje pa ce se sjetiti.

No nema od toga nista,kao i od mnogih stvari koje su tad ispricane.Trebali smo vec nekad uveliko grupnu fazu igrat :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 01 jul 2017, 10:51

Kod nas bi to tako izgledalo da bi ovih 11 ratnika igrali i tekme mladjih vikendom, znaci imali bi bar 5 utakmica vikendom. Spartanci! :mrgreen:

Nego vi ste samo pljuvaci, svakih 7/8 godina titulu uzmemo i vi nezadovoljni ccc :kafa:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 jul 2017, 10:59

Vala halal Bokiju ovaj go s centra, desi se svakom, samo da ne utice na njeg to i da se vrati jaci. Valjao je nama Boki prosle sezone, vise nego iko.

Opet cu potrvdit, da Cala nije pic.ka i da napada u svakoj utakmici od prve minute, mi bi se prosetali ligom i trpali ovake ekipe kao Moldavce petardama, al jok SEF obecao minimalni poraz s datim golom i ispunio obecanje. :tokralju: :tokralju:

Za uzvrat i inace utakmice Sarajeva, ishod je nemoguce prognozirat, jer sve ovisi od toga sta Janjos odluci da se desi. Ne bi me cudilo 1:0 neki brzi gol i da se brani do kraja, pa da ga u 90im primimo i 1:1 da zavrsi...
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jul 2017, 11:04

ThrillerHz je napisao/la:Vala halal Bokiju ovaj go s centra, desi se svakom, samo da ne utice na njeg to i da se vrati jaci. Valjao je nama Boki prosle sezone, vise nego iko.

Opet cu potrvdit, da Cala nije pic.ka i da napada u svakoj utakmici od prve minute, mi bi se prosetali ligom i trpali ovake ekipe kao Moldavce petardama, al jok SEF obecao minimalni poraz s datim golom i ispunio obecanje. :tokralju: :tokralju:

Za uzvrat i inace utakmice Sarajeva, ishod je nemoguce prognozirat, jer sve ovisi od toga sta Janjos odluci da se desi. Ne bi me cudilo 1:0 neki brzi gol i da se brani do kraja, pa da ga u 90im primimo i 1:1 da zavrsi...
Mi kad brzo zabijemo, brzo i primimo, kakav 90. minut :nene:
Ma aBd 2:0 na Koševu, uz neku solidnu posjetu (bio bih zadovoljan sa preko 6 milja s obzirom na situaciju). Mićo i Crnkić zabijaju.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 jul 2017, 11:16

skoroalen je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Vala halal Bokiju ovaj go s centra, desi se svakom, samo da ne utice na njeg to i da se vrati jaci. Valjao je nama Boki prosle sezone, vise nego iko.

Mi kad brzo zabijemo, brzo i primimo, kakav 90. minut :nene:
Ma aBd 2:0 na Koševu, uz neku solidnu posjetu (bio bih zadovoljan sa preko 6 milja s obzirom na situaciju). Mićo i Crnkić zabijaju.

Utakmica s Radnikom ce ostat zauvijek upamcena... Ma samo da prodjemo, rezultat nebitan. Uz neku pompeznu najavu i jak marketing, moglo bi se navuc bruku raje, al ovako pustit bez ikakvih najava, iceg, i 6 milja ce premija bit. Treba Crnku u spic gurnut, krila Hebib i Mico, to bi bilo vrh, al poznavajuci naseg inzinjera, istih 11 ce istrcat opet...
1946~

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 jul 2017, 11:16

Bice 10 hiljada u uzvratu i to minimum.
A mi cemo uzeti 3:1 al cemo strepit da ne daju drugi go. Hebibovic ve promasiti dvije 100% prilike
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 01 jul 2017, 11:25

skoroalen je napisao/la:Liivak mi je najveća nepoznanica u klubu. Ne kontam kako liku ne daju ni jednu utakmicu da pokaže šta zna. Ako je već spor na krilu, treba ga probat na AMFu, navodno može igrat oba krila i AMF. Čisto da vidimo šta imamo u ekipi.

Na zahtjev trenera stoperice livak je ostao u klubu a onda ga taj isti trener skartirao. Ako si vidio da je talenat i dobar igrac pusti covjeka 90 min da igra :sick: jednu tekmu :geek:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”