Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Treba mijenjat profilneanell je napisao/la:Ipak će Mahrez saprati ukus kasete.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Lemar je igrač kakvog ja volim i definitivno mislim da može izrasti u vrhunskog igrača ali imam osjećaj da to nije ono što sada treba Arsenalu. Meni se čini da su se stvorila takva očekivanja od transfer roka da će nas samo prava zvijezda moći riješiti nezadovoljstva navijača a objektivno bar jednu pravu zvijezdu smo daleko od titule u ligi.Artetitis je napisao/la:Ja se jos nadam Lemaru da sapere ukus Lacazettea.
Ako ne može Mbappe onda čekat da se nešto desi pa pokupiti višak iz nekog velikog kluba.
Ljudovi ja sam na moru i nemam vremena pratiti transfere. Postavite ovdje ako se sta bitno zdogodi (znam da nece al za svaki slucaj) 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dolazesoccerfan je napisao/la:Ljudovi ja sam na moru i nemam vremena pratiti transfere. Postavite ovdje ako se sta bitno zdogodi (znam da nece al za svaki slucaj)
Kaseta
Mahrez
Odlaze
Sanchez
Gibbs
Giroud možda
Nema potrebe da više ulaziš na ovu temu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Kratko da te uputim:soccerfan je napisao/la:Ljudovi ja sam na moru i nemam vremena pratiti transfere. Postavite ovdje ako se sta bitno zdogodi (znam da nece al za svaki slucaj)
1. Dolazi mačak u vreći 99%
2. Dolazi mačak u vreći iz Lisica nekih 80%
3. Ne dolazi Lemar jer Monaco cijeni svoje klince
4. Alexis čeka da ga prodaju
Kratko da te uputim,soccerfan je napisao/la:Ljudovi ja sam na moru i nemam vremena pratiti transfere. Postavite ovdje ako se sta bitno zdogodi (znam da nece al za svaki slucaj)
Jah zaboravio sam napisati da Monaco cijeni svoje klince, da ne bude poslije da nisi znao.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Svi cijene svoje klince samo smo mi qrc od kluba, jel tako?
Može li ovo neko od navijača Monaca potvrditi, imaju li oni svoju temu ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa trebalo bi da otvoris pa da vidimo jel ih ima?anell je napisao/la:Može li ovo neko od navijača Monaca potvrditi, imaju li oni svoju temu ?
Postano iz vreće
I da dodam, žao mi što nam Chelsea uze Rudigera, biće odličan štoper a još navodno naš navijač..
Maršal će.Kontraa je napisao/la:Pa trebalo bi da otvoris pa da vidimo jel ih ima?anell je napisao/la:Može li ovo neko od navijača Monaca potvrditi, imaju li oni svoju temu ?
Postano iz vreće
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Lacazette to Arsenal is a matter of days according to tomorrow's L'Equipe (via: @ORestons) pic.twitter.com/tEstRQZ2Ki
@ORestons Info L'Equipe: Lacazette has agreed to join #afc in a deal that is worth around €60m including bounces. pic.twitter.com/OjN2COU1bJ
Ma ne smije on to, kladim seanell je napisao/la:Maršal će.Kontraa je napisao/la:Pa trebalo bi da otvoris pa da vidimo jel ih ima?anell je napisao/la:Može li ovo neko od navijača Monaca potvrditi, imaju li oni svoju temu ?
Postano iz vreće
Postano iz vreće
- Marsal
- Kontakt:
Izvolite omladinci.Kontraa je napisao/la:Ma ne smije on to, kladim seanell je napisao/la: Maršal će.
Postano iz vreće
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=340
Proljevom sapiremo ukus gov.ana, znaci.anell je napisao/la:Ipak će Mahrez saprati ukus kasete.
Jel se spominje šta Dalbert ovdje?Iz Italije javljaju da je i Arsenal zagrizao za igrača.
Arsenal ima Monreala, Gibbsa i Kolašinca za njegovu poziciju tako da je to vjerovatno tvrđenje pazara od strane Nice i/ili samog igrača.SiamoNoi je napisao/la:Jel se spominje šta Dalbert ovdje?Iz Italije javljaju da je i Arsenal zagrizao za igrača.
Artetitis je napisao/la:Arsenal ima Monreala, Gibbsa i Kolašinca za njegovu poziciju tako da je to vjerovatno tvrđenje pazara od strane Nice i/ili samog igrača.SiamoNoi je napisao/la:Jel se spominje šta Dalbert ovdje?Iz Italije javljaju da je i Arsenal zagrizao za igrača.

A ovdje nema govora o odlasku Monreala i Gibbsa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.