Mora da ti je vecina programiranje dosloDANTES je napisao/la: Ma tehnologija qrac moj.. Nemam pojma šta su me pitali samo išao eci peci pec

I naravno rio jedini jos nije svoj meč odigrao,suprise suprise
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mora da ti je vecina programiranje dosloDANTES je napisao/la: Ma tehnologija qrac moj.. Nemam pojma šta su me pitali samo išao eci peci pec
Hoćemo i mi riješit se?badblueboylivno je napisao/la:Kaznite ga, neka starta s hendikepom.
Ako si jos tu, moze.bodi123 je napisao/la:Hoćemo i mi riješit se?badblueboylivno je napisao/la:Kaznite ga, neka starta s hendikepom.
Bič pliz, ja sam pobijedio 0-0DANTES je napisao/la:Inače danas sam u jednoj partiji u računarima uzeo tačno 0 bodova
Moze, jesam, javio sam ti se samo tamo na igricibadblueboylivno je napisao/la:Ako si jos tu, moze.bodi123 je napisao/la:Hoćemo i mi riješit se?badblueboylivno je napisao/la:Kaznite ga, neka starta s hendikepom.
Uslikam ti sutra, ne znam jel kod svakog kao kod mene ali nije isto u nas 2sekerbay je napisao/la:Bič pliz, ja sam pobijedio 0-0DANTES je napisao/la:Inače danas sam u jednoj partiji u računarima uzeo tačno 0 bodova
Saema, kakav je kod vas?
Mudi ba, zeza se čova.
Song called "I am a God" appears on which Kanye West album:sekerbay je napisao/la: I hajde curice, pošalji mi tog kenju vesta, pa da te i tu uzmem![]()
Krenulo me sa muzikom.
Šteta što odlaziš bez titule, ali eto napeto je bilo iako rezultat možda tako i ne govoribadblueboylivno je napisao/la:Pomete me bodi kao da nema sutra. ccc
To je to od mene, moram odustati, ne da mi se više rebootati mobitel, kad sredim novi, vraćam se!
ne vidim tu nikakvu štetu.bodi123 je napisao/la: Šteta što odlaziš bez titule
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.