Bravo za stručni stožer

A ti vjerojatno pratis Siroki od prosle polusezone. Nista, nek stavi Corluku usrecit cemo se s njim.KingJamesMVP je napisao/la:Ti si vjerojatno neki Dinin rođak. Bekovi su nam katastrofa, i Dino i Stipo
Ja neznam STA si ti gledao zadnjih godinu dana. Pa to je za beka najpotrebnije: brzina, snaga i centarsut sto Dino nema. Za beka ti treba netko tko Ce zujati stalno na svojoj strani. Moj odabir je Corluka.Carles je napisao/la:Ako ce nam Corluka bit prvi desni bek onda stvarno... pa momak je antitalent, drven do bola, jedino sta on ima je snaga, trka i donekle je brz mada nista pretjerano. Takticka igra i inteligencija nula bodova, da ne pricamo o tehnici, Dino je za njeg TV u boji. Ne znam sta ste uopce nahakali na Dinu, momak je odigro i vise nego korektnu utakmicu. Ona lopta kad je bio penal je bila ekstra, ono Corluka ne more nikad odigrat. Nemam nista protiv momka al ako nam je on igrac za prvih jedanaest onda se nemamo cemu nadat. Ima i Dino puno falingi u igri, iskljuci se nekad pa mu se desavaju kiksevi iz nonsalancije, centarsut mora popravit, al momak zna igrat i ako uhvati kontinuitet on je jedan od top bekova u ligi. Brzo svi zaboravite da nam je momak u dosta navrata dosad kad uhvati kontinuitet bio medju najboljim igracima u dosta utakmica zadnjih sezona. Nekad mi se cini da najmanje cijenimo nase momke
eto svi su komentirali za Ćorluku, Dino nema ništa što ga čini nogometašem, jučer je zakuvao šansu gostima, morao Bralić praviti žuti karton, nema centaršut, puno griješiCarles je napisao/la:A ti vjerojatno pratis Siroki od prosle polusezone. Nista, nek stavi Corluku usrecit cemo se s njim.KingJamesMVP je napisao/la:Ti si vjerojatno neki Dinin rođak. Bekovi su nam katastrofa, i Dino i Stipo
Pametno velis[emoji1]Evolve je napisao/la:AJMO !
IGRAJ ŠIROKI!!
Potpis je stvar formalnostihskzmostar je napisao/la:Jel vam to Olic dolazi?
Je li ovo šuplja ili?Orjuna je napisao/la:Potpis je stvar formalnostihskzmostar je napisao/la:Jel vam to Olic dolazi?![]()
![]()
A ne znam je da lik ima godina al opet bi za ovu ligu klasa bio!skripar96 je napisao/la:Sta vam je ljudi,kakav Olic jeste li normalni vi[emoji23] [emoji23] [emoji23]
HskZ caca prepucavanja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.