FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja nekako mislim bas suprotno da cemo se mi okliznut i na kosevu. Mislim da ce bit mec totalno bezidejan. I da ce zavrsiti 0:0... Volio bih da grijesim, i daj Boze da pogrijesim pa da prodjemo. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- TobeYarabi
- Kontakt:
nespremni rahmanovic uradio vise za poluvrijeme, nego cijeli spremni vezni red za godinu.
Jučer sam negdje čitao da je cijela evropa zahvaćena cyber napadima kažu da je najviše Ukrajina nahabala. Kažu jedan od jačih napada u posljednje vrijeme.PitarBordo je napisao/la:Dosta raje je danas s ovog foruma otišlo na BTV stranicu tamo gdje je utakmica FKS prenošena i influx usera im je unišitio server u potpunosti... Nije isključeno da je ovo bila odmazda from Moldavia with love... Najozbiljnije.aleksandar_veliki je napisao/la:Napadi su na portal i forum, borimo se ko lavovi. Izvinjavamo se zbog kraceg prekida. Hvala na razumjevanju.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
WroteColon
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Plot twist: Iz Ukrajine su također išli ti napadi, mada to je bilo napad na Windows većinom, preuzimalo ti system i onda ti tražilo keš da ti vrati, vrlo brzo je pronađen killswitch za rundll.pitic je napisao/la:Jučer sam negdje čitao da je cijela evropa zahvaćena cyber napadima kažu da je najviše Ukrajina nahabala. Kažu jedan od jačih napada u posljednje vrijeme.PitarBordo je napisao/la:Dosta raje je danas s ovog foruma otišlo na BTV stranicu tamo gdje je utakmica FKS prenošena i influx usera im je unišitio server u potpunosti... Nije isključeno da je ovo bila odmazda from Moldavia with love... Najozbiljnije.aleksandar_veliki je napisao/la:Napadi su na portal i forum, borimo se ko lavovi. Izvinjavamo se zbog kraceg prekida. Hvala na razumjevanju.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Voli kada je kapiten, prošlu je sa trakom zabio u kupu.MortemHz je napisao/la:
Ako sam dobro vidio i ovaj gol u gostima je stigao iz nekog odbijanca
prvo pokušaj nekih polumakazica
Marko hvala ti što će pitari pohoditi Koševo 

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A sta da ti kazem, prvo poluvrijeme negledljivo, rasuli nas u svakom segmentu igre, da su dali i treci bilo bi zasluzeno. Bukvalno su nadmoc pokazali. Drugo poluvrijeme se vec dosta toga promijenilo i zavrsili smo sa 20 suteva dok su oni imali 5-6 na kraju, posjed smo isto vratili i koliko-toliko stvarali sanse a i dali smo taj jedan gol, treba jos spomenuti u zadnjoj minuti priliku. Sve u svemu ukratko nismo zasluzili da dobijemo ali je ovo realan neki rezultat kada se spoja oba poluvremena.aleksandar_veliki je napisao/la:Cini se da smo se ovaj put izborili. Hvala jos jednom na strpljenju i hajde jedan kvalitetan osvrt na tekmu ako ko ima snage jer nissm mogao gledati.
-
- Kontakt:
Ma prolazimo ovo 100% tri komada minimalno ce mo uvalit
Sreća pa je bila ova "blokada" foruma, ohladila se glava. Ćala me danas toliko ispizdio da tek sebi dolazim. Ako Kuzmanović i Rahman ne budu prva postava, a Ivetić na beku umjesto onog idiota - jer nema druge riječi za njega, onda fakat ne znam ima li Mehmed oči. Hajde što smo poraženi, nego je u prvom poluvremenu izgledalo kao da igramo protiv Borusije, a ne ovih levata. I to je sve krivica jednog čovjeka i ČISTOG KUKAVIČLUKA!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mene nije strah.
Za prekucavanje lige
ili

Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 30 jun 2017, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Gori gol primismo.High je napisao/la:Što šutite u vezi sa predikcijama?![]()
Moja: gubimo 1:0.Primamo neki gol kao jedan od ona dva koja nam zabi Moldovan.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Mislim da ce doci to sve na svoje . Mico i Rahmanovic su tu tek koji dan Krste se tek treba prikljuciti i jos nam trebaju zadnji vezni i stoper sad od prvog isticu neki ugovori valjda bude tu nesto za nas . po meni ovako bi trebalo
Pavlovic
Hodzic ( kadusic)
Novakovic ( pojacanje)
Mihojevic
Bekic ( ivetic )
Saric ( Radovac)
Pojacanje
Rahmanovic
Crnkic
Kuzmanovic ( hebibovic )
Krste (Ahmetovic )
Ivetic moze biti vezni 30 min i to kad vodimo pa da odbranimo to .
Pavlovic
Hodzic ( kadusic)
Novakovic ( pojacanje)
Mihojevic
Bekic ( ivetic )
Saric ( Radovac)
Pojacanje
Rahmanovic
Crnkic
Kuzmanovic ( hebibovic )
Krste (Ahmetovic )
Ivetic moze biti vezni 30 min i to kad vodimo pa da odbranimo to .
Dobro je smo izgubili jer da je bilo 2:2 Mehmed bi poslao isti sastav i na Kosevu i igrao na nulu.Ovako moramo napasti od pocetka pa mozda i bude nekih promjena.
-
- Kontakt:
Polahko i saburli samo, rano je ova faza za bilo kakvo usijano pljuvanje,igrala je ekipa koja je najveci teret iznijela proslu sezonu i koja nam je donijela Evropu.
Tesko je da odma gura Rahmanovica i Micu tek su dosli,pokazali kvalitet igrat ce
Doso je Velkoski Ahmet hoklica,pipa je zavrnuta definitivno i dovodimo koliko se mozemo pruziti,Dupovac je bio blizu al pare trazi nema tu ljubavi prema klubu jer su navikli da lopataju i sta ces ocekivati od igraca sa strane.Sretno nam u revansu jer ko god misli da ce biti lahko vara se.
Tesko je da odma gura Rahmanovica i Micu tek su dosli,pokazali kvalitet igrat ce

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Saraj'vo..