MortemHz je napisao/la: Daleko mu je to brate
Znate kako se kaze, mene stid!bodi123 je napisao/la: Takvi su najglasniji kad treba provocirat i **** se
Prvo, daleko od toga da se pravdam, al oni na forumu koji znaju odakle sam znaju koliko su mi blizu i Grbavica i Kosevo, al ajde.... U pojedinim glavama ocigledno je to neki orjentir koliko je ko vrijedan, ili sta ja znam... Debilizam!

Drugo, ne znam cemu to 'lizanje' i kao navijamo za sve 'nase'. Ma, boli me brate qurac! Protiv Sarajeva navijam cijeli svoj zivot, i fakat ne namjeravam poceti jer nam je slab drzavni koeficijent. Nije mi normalno da na tu ekipu drugacije gledam u ligi i Evropi. Za mene je isti pristup: dabogda svaku izgubili! Bas me zanima kako bi se i jedni i drugi koji kao 'navijaju' za rivala u Evropi ponasali da taj rival napravi senzaciju i udje u grupne faze EL i dobije 'goriva' za podjebavanje slijedecih 20 godina. Mozes misliti...

Sto se ostalih ekipa tice, manje- vise mi je svejedno, jer je sarajevsko rivalstvo ipak daleko ispred ostalih u ligi. Ajmo reci da 'simpatisem' ostale nase ekipe kad im se suprostavi neko iz Evrope. Drago mi je radi Sirokog, recimo. Ono, autsajderi su, i svako nas bruka na svim poljima pa eto....