BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Samo sam ih spomenuo ali da djeca se loze na takve klubove, nista novo. Da ti odgovorim na ovo pitanje, navijam jer je Sarajevo gradski klub, moj klub koji nosi ime mog grada gdje sam ovdje 1000 godina i od prve godine nastanka pa sve do sad pa dok ne umrem cu navijati za Sarajevo pa gubio 10:0 od ovih moldavaca ili pobijeđivao Real Madrid. Drugo, Slavija se ne nalazi u Sarajevu dok je Olimpik novonastali sarajevski klub sa kojim se ne mogu poistovjetiti jer ne mogu navijati i drzati u srcu neki klub pored mog. Naravno da i mene interesuju rezultati ali ja imam nesto svoje dok vi i takvi kao ti nemate. Nadam se da je sve jasno.
On topic, vrlo losa igra Sarajeva u prvom poluvremenu gdje smo mogli primiti 3 gola. Drugo poluvrijeme je bilo znatno bolje gdje smo imali skoro 20 suteva kao i mnogo veci posjed lopte a dali smo i go, sve u svemu utakmica nije zadovoljila ali na kraju rezultat je solidan pred revans na Koševu.
On topic, vrlo losa igra Sarajeva u prvom poluvremenu gdje smo mogli primiti 3 gola. Drugo poluvrijeme je bilo znatno bolje gdje smo imali skoro 20 suteva kao i mnogo veci posjed lopte a dali smo i go, sve u svemu utakmica nije zadovoljila ali na kraju rezultat je solidan pred revans na Koševu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Penal za Siroki
Evo Siroki poveo
Na kraju ce jos biti da ce Siroki i najbolje proci od svih ekipa 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Tako je jbt. Zasluzeno vodstvo Sirokog. Ovi su zreli za tri laka komada
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zakaric i dalje ne moze da hoda, prosao druge celine pripreme. 
Gori je od Ahmeta.

Gori je od Ahmeta.
Siroki haman rutinski 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast Široki, tako se bori
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dobar Siroki pravo dobro stoje ,nek nastave ovako,ocito ovaj trener ima smisla !
Siroki apsolutno zasluzeno. Od prve minute igraju puno bolje i stalno napadaju. Kazahstanci ce biti sretni ako zavrsi 3-0, jer bi ih Siroki mogao potpuno dotuci veceras i na uzvrat u potpunom miru.
Gledam Zelju u kombinaciji. Mirisem 1-0 ili 0-0
Gledam Zelju u kombinaciji. Mirisem 1-0 ili 0-0
O tom se i radi o zeljama..BoixosNois1899 je napisao/la:Hvala na lijepim željamaSariel je napisao/la: Ajde i ti lazni katalonac..chibre. Dabogda zaradio u zivotu pa otiso na jednu utakmicu ..chibreeee..
I nisi ti navijac nego tv simpatizer.koji u zivotu nisi pogledo taj klub uzivo i doso si ovde medju gilibtere al i prave bolesnike od zaljubljenika u lokalne Bh klubove zajebavat i podcjenjivat. I za manje.stvari se adbest i cast gubila na ovim temama.
Boli nas krac kakvo ti misljenje imas o najacoj ligi na dunjaluku kvazi navijacu jedan izvjestaceni.
Hvala prijatno.
Ovim sam zavrsio raspravu s tobom.ne obracaj mi se vise.
Ma dobro, pratim ja Zelju, odem s vremena na vrijeme i na tekmu al’ realno liga nam je rinaka.MortemHz je napisao/la:Mi pratimo iz ljubavi prema nasem, gradskom, bosanskom klubu sa kojim smo povezani. Vi bi pratili tim iz Zambije da ima dobre rezultate jer se lozite na to, osobe bez nekog identiteta. Lagano je reci da volis Real Madrid jer su najtrofejniji na svijetu ali ti nisi nimalo povezan sa njima, treba to imati u srcu a ne pratiti neke dobre timove za koje znas da ce uvijek manje-vise dobiti.. jos se fol raduje neko tomeBoixosNois1899 je napisao/la:exampLe. je napisao/la:I onda kaze sto pratis Chelsea/Real/Barcu/Juve i sl.
Koga da pratim, ove nase talasike?
Ja sam Chelsea pratio i kad nisu dobijali isto kao sto pratim i Zelju, bez obzira dobijali ili ne.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jbg, bar sam civilizovan za razliku od tebe. Odi popij tablete, smiri se. Nije ti zdravo to.Sariel je napisao/la:O tom se i radi o zeljama..BoixosNois1899 je napisao/la:Hvala na lijepim željamaSariel je napisao/la: Ajde i ti lazni katalonac..chibre. Dabogda zaradio u zivotu pa otiso na jednu utakmicu ..chibreeee..
I nisi ti navijac nego tv simpatizer.koji u zivotu nisi pogledo taj klub uzivo i doso si ovde medju gilibtere al i prave bolesnike od zaljubljenika u lokalne Bh klubove zajebavat i podcjenjivat. I za manje.stvari se adbest i cast gubila na ovim temama.
Boli nas krac kakvo ti misljenje imas o najacoj ligi na dunjaluku kvazi navijacu jedan izvjestaceni.
Hvala prijatno.
Ovim sam zavrsio raspravu s tobom.ne obracaj mi se vise.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Sariele majstore kacis se sa cijelim forumom. Nije ti dobro to, ovako bi te netko rado ugostio poslije gostovanja
Ali, SYLFC prije svega, kakve Barce, Chelsee i bakrači nekakvi

1905
Sta nam je s forumom?
Helem, Zeljo i Siroki dobise, Sarajevo razocaralo. Mada, otvoren nam je put za sva tri kluba da prodju dalje.
Helem, Zeljo i Siroki dobise, Sarajevo razocaralo. Mada, otvoren nam je put za sva tri kluba da prodju dalje.
TŽV!
Siroki je odigrao sjajnih 70 minuta na Pecari. Ovi Kazahstanci nisu nikakva ekipa i mogli su danas popiti 4-5 komada. Steta sto je Siroki stao u zadnjih 20 minuta i sto je uopce ovim dozvolio da predju centar, a ne da dolaze u prilike iz kojih je lako moglo biti 2-1 pa bi onda kukali pred uzvrat. Steta, ali bas steta sto ih se nije dotuklo i rijesilo pitanje prolaza vec veceras, mada ne vidim nacina da ova ekipa dobije Siroki s dva ili tri razlike. Usudio bih se reci da bi ih Siroki dobio i u gostima da je to potrebno, tj. da je npr. prva bila u Kazahstanu, mada mislim da ce ih mozda i ovako dobiti, bolji su, osjetno bolji.
Zeljo je ostavio dobar dojam, vidi se da je bolja ekipa od Zete, ali gosti nisu naivni i u uzvratu nece biti tako lako. 1-0 je varljiv rezultat, ali mislim da Zeljeznicar dolje moze odigrati minimalno nerijeseno. Steta sto bomba Zakarica nije usla, jer bi Zeljo s 2-0 bio sigurniji, tj. prilicno sam siguran da bi to bilo vise nego dovoljno ako bi se u Podgorici odigrala jedna tvrda utakmica. Dobra vijest je da je AIK odigrao tek 0-0 na Farskim Otocima. Suludo je ocekivati da ce ispasti, mada ne iskljucujem tu opciju, ali se mozemo barem nadati da nisu u dobroj formi. Prosle godine ih je mucio predstavnik Gibraltara.
Steta sto je Sarajevo pokvarilo ovu vecer, ali vjerujem da ce kuci dobiti barem 1-0 i proci dalje, jer se ipak ne radi o nekoj strasnoj ekipi. Moguce da su ih pitari danas podcijenili i zavrsilo je tako kako je zavrsilo.
Ukupno gledano, mislim da ce sva tri nasa kluba proci u drugo pretkolo EL.
Zeljo je ostavio dobar dojam, vidi se da je bolja ekipa od Zete, ali gosti nisu naivni i u uzvratu nece biti tako lako. 1-0 je varljiv rezultat, ali mislim da Zeljeznicar dolje moze odigrati minimalno nerijeseno. Steta sto bomba Zakarica nije usla, jer bi Zeljo s 2-0 bio sigurniji, tj. prilicno sam siguran da bi to bilo vise nego dovoljno ako bi se u Podgorici odigrala jedna tvrda utakmica. Dobra vijest je da je AIK odigrao tek 0-0 na Farskim Otocima. Suludo je ocekivati da ce ispasti, mada ne iskljucujem tu opciju, ali se mozemo barem nadati da nisu u dobroj formi. Prosle godine ih je mucio predstavnik Gibraltara.
Steta sto je Sarajevo pokvarilo ovu vecer, ali vjerujem da ce kuci dobiti barem 1-0 i proci dalje, jer se ipak ne radi o nekoj strasnoj ekipi. Moguce da su ih pitari danas podcijenili i zavrsilo je tako kako je zavrsilo.
Ukupno gledano, mislim da ce sva tri nasa kluba proci u drugo pretkolo EL.
Prelijep dan a bio bi još ljepši makar da nije bilo onog gola sa centra.
Kocka je bačena
Nije lose.
Mislim da Siroki ima najbolje sanse za plasman dalje, Zelji ce biti tesko u Podgorici ali vjerujem da ce se izvuci na kraju.
Mislim da Siroki ima najbolje sanse za plasman dalje, Zelji ce biti tesko u Podgorici ali vjerujem da ce se izvuci na kraju.
-
- Kontakt:
Bravo Siroki,bravo Zeljo jednom nogom u drugom krugu,vazno je ovo kad ne primis gol kuci ,lakse je puno u uzvratu.
Sarajevo ocekujem da se uozbilji i da dobiju kuci ove da imamo 3 u drugom krugu.
Sarajevo ocekujem da se uozbilji i da dobiju kuci ove da imamo 3 u drugom krugu.
Svi prolaze. 

Graovac 

Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.