BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Signore
Kontakt:

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

Post Postao/la Signore » 29 jun 2017, 20:16

7aprildomemoj je napisao/la:Još samo na godinu da izvučemo koji klub sa Kosova da nas i oni oduče od nogometa i ogade nam isti :mrgreen:
Sreca pa nas je UEFA pomazila po tom pitanju. Ne mogu igrati nasi klubovi s njima, kao ni reprezentacija.
Evolve je napisao/la: Gosti nam NK Don Bosco Žepce, malisani. :)
Znam. Vidio sam jutros da je Brasnic objavio :mrgreen: Oni inace nesto suradjuju s vasim klubom. Jednom prilikom su bili tu u Zepcu, bile su i neke slike, cini mi se da je Musa cak bio u doba dok je on bio trener, ali nisam siguran. Jos su im donirali neku opremu za treniranje i slicno :mrgreen:

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 29 jun 2017, 20:16

Ma dobro je, imamo bolji skor protiv San Marina i Andore.
Ta' ce oni
Rezultat je trend, ideal je vječan!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 jun 2017, 20:17

MortemHz je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
Zar vi niste svjetlo bh fudbala u Evropi i slicne floskule... Ajde, ba :roll:
Počinje ti Zeljo uskoro, zar nisi do sad trebao biti na Grbavici, umjesto što pjeniš i uživaš u ovoj tekmi
Daleko mu je to brate :lol:
Takvi su najglasniji kad treba provocirat i **** se :lol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 jun 2017, 20:18

exampLe. je napisao/la:I onda kaze sto pratis Chelsea/Real/Barcu/Juve i sl.

Koga da pratim, ove nase talasike? :lol:
Chibre onda sa svetih tema chibre...
Nije ovo b ovo je A Sloboda :lol:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 29 jun 2017, 20:20

Signore je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Još samo na godinu da izvučemo koji klub sa Kosova da nas i oni oduče od nogometa i ogade nam isti :mrgreen:
Sreca pa nas je UEFA pomazila po tom pitanju. Ne mogu igrati nasi klubovi s njima, kao ni reprezentacija.
Evolve je napisao/la: Gosti nam NK Don Bosco Žepce, malisani. :)
Znam. Vidio sam jutros da je Brasnic objavio :mrgreen: Oni inace nesto suradjuju s vasim klubom. Jednom prilikom su bili tu u Zepcu, bile su i neke slike, cini mi se da je Musa cak bio u doba dok je on bio trener, ali nisam siguran. Jos su im donirali neku opremu za treniranje i slicno :mrgreen:
Jel to zbog činjenice da ih nismo priznali :?:
Hrvatska je sa Kosovom čini mi se u grupi :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 jun 2017, 20:23

7aprildomemoj je napisao/la: Jel to zbog činjenice da ih nismo priznali :?:
Nemam pojma, al tako je. Zato nisu izvlacili kome ce Kosovo, a kome Gibraltar. Kosovo nije moglo u grupu s BiH i dopalo je Hrvatskoj, a Gibraltar otisao u grupu s BiH

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 29 jun 2017, 20:28

2:1 TOOOO..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 jun 2017, 20:28

Ajmo divovi!!!! GAZI SAD :D

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 jun 2017, 20:29

:thumbup:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 jun 2017, 20:30

BoixosNois1899 je napisao/la:

Ajde i ti lazni katalonac..chibre. Dabogda zaradio u zivotu pa otiso na jednu utakmicu ..chibreeee..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2017, 20:32

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 jun 2017, 20:36

Siroki djeluje kao da moze

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 jun 2017, 20:37

Sariel je napisao/la: Ajde i ti lazni katalonac..chibre. Dabogda zaradio u zivotu pa otiso na jednu utakmicu ..chibreeee..
Hvala na lijepim željama
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2017, 20:40

Mi pratimo iz ljubavi prema nasem, gradskom, bosanskom klubu sa kojim smo povezani. Vi bi pratili tim iz Zambije da ima dobre rezultate jer se lozite na to, osobe bez nekog identiteta. Lagano je reci da volis Real Madrid jer su najtrofejniji na svijetu ali ti nisi nimalo povezan sa njima, treba to imati u srcu a ne pratiti neke dobre timove za koje znas da ce uvijek manje-vise dobiti.. jos se fol raduje neko tome :lol:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 jun 2017, 20:42

MortemHz je napisao/la: Mi pratimo iz ljubavi prema nasem, gradskom, bosanskom klubu sa kojim smo povezani. Vi bi pratili tim iz Zambije da ima dobre rezultate jer se lozite na to, osobe bez nekog identiteta. Lagano je reci da volis Real Madrid jer su najtrofejniji na svijetu ali ti nisi nimalo povezan sa njima, treba to imati u srcu a ne pratiti neke dobre timove za koje znas da ce uvijek manje-vise dobiti.. jos se fol raduje neko tome :lol:
A kako si zaključio da ja navijam za Barcu jer eto kao imaju dobre rezultate?

FC Grizzlies

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2017, 20:45

MortemHz je napisao/la: Mi pratimo iz ljubavi prema nasem, gradskom, bosanskom klubu sa kojim smo povezani. Vi bi pratili tim iz Zambije da ima dobre rezultate jer se lozite na to, osobe bez nekog identiteta. Lagano je reci da volis Real Madrid jer su najtrofejniji na svijetu ali ti nisi nimalo povezan sa njima, treba to imati u srcu a ne pratiti neke dobre timove za koje znas da ce uvijek manje-vise dobiti.. jos se fol raduje neko tome :lol:
Barsa? Napisao sam Real Madrid kao primjer jer su najtrofejniji i najveci klub svih vremena mada naravno da to vazi i za Barselonu, Juventus, Bayern i ostale a na te se i djeca loze. Sto ne navijate za Levante, Getafe? Jer vam nemaju sta ponuditi i jer nemaju rezultate kakve vi hocete da imaju.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 29 jun 2017, 20:52

Mislim da prolaz nije upitan, ibretim se kakva smo dva naivna gola primili, ovo su goli amateri ..
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 jun 2017, 20:53

MortemHz je napisao/la:
Barsa? Napisao sam Real Madrid kao primjer jer su najtrofejniji i najveci klub svih vremena mada naravno da to vazi i za Barselonu, Juventus, Bayern i ostale a na te se i djeca loze. Sto ne navijate za Levante, Getafe? Jer vam nemaju sta ponuditi i jer nemaju rezultate kakve vi hocete da imaju.
Tipično naše razmišljanje. Ti timovi koje si nabrojao su klubovi koji imaju milione i milione navijača širom svijeta. Hoćeš reći da su to sve djeca? Za Barcu navijam još od kad sam bio dijete, od vremena kada klub baš i nije bio dominantan u Europi tako da nisam jedan od takvih.
Pretpostavljam da si Sarajlija pa ću te pitati sljedeće: Zašto ne navijaš za Olimpic ili Slaviju?

FC Grizzlies

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 29 jun 2017, 20:53

Signore je napisao/la:
Jel to zbog činjenice da ih nismo priznali :?:
Ne, nismo mi jedina država koja ih nije priznala, nije ni Španija pa mogu igrati. Mislim da UEFA to pravda sigurnosnim razlozima.
Ja bih proslavio da nas iz sigurnosnih razloga ne stavljaju u grupe sa Srbijom, možda i Hrvatskom, što bi bila i više nego razumna odluka...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 jun 2017, 21:01

poraz iskljucivo zbog Cale, promijeni ekipu jednom majku mu yebem i fudbal...prolazimo ove ali samo u slucaju da se Cala dohaviza u ovih 7 dana i skonta ko ustvari moze igrati a ko ne, pa makar i juniori igrali odredjene pozicije, ne mogu gori biti
Pyro is not a crime !

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gost.