BIHfan je napisao/la:
![]()
Pa kako nisi dao gol u prijateljskoj ipak si ti nas Vedad Ibisevic.
Ma to je prijateljska-nisam htio da se povrijedim kao gore navedeni

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
BIHfan je napisao/la:
![]()
Pa kako nisi dao gol u prijateljskoj ipak si ti nas Vedad Ibisevic.
Rodni list,dvije slike i cvajubrato je napisao/la:evo hoću da se prijavim za ligu..šta treba?
Jesmo poceli preko noci al samo zato sto je vecina clanova to trazila. Eto izvinjavam se necu ja vise na svoju ruku nista radit. Izvinjavam se sto sam pokrenuo ovo uopste.High je napisao/la: Bukvalno ligu ste zapoceli preko noci sto nije uredu.To se malo bolje organizuje.
Cekamo 10. klub,da ima neki prosjek,vjerujem kako ce biti jos dosta dosta prijavljenih kad vide kako ovo ide,ova liga,jer neki i ne znaju pravila pa ce vidjeti da to nije bauk i prijaviti se,mada ce morati cekati duze vrijeme,zato prijavite se sad,olaksajte i vama i nama.Sto se tice pocetka,kako saznaje ekipa 60 minuta,liga pocinje sljedece subote.riki je napisao/la:I sad hocemo cekati deseti klub ili ce liga brojati 9 klubova.I kad bi zvanicno liga mogla krenuti????????????
nije. još se treba bar jedan tim osnovati, a to je bilo bazveze....defender je napisao/la:cek jel pocelo ovo, sry neki dan sam vidio da su postavljeni parovi i vidio rok do subote, imo sam nekog posla pa reko u zadnji tren cu sad vidim nema parova, jel pocelo ako nije kad ce pocet
High je napisao/la:Cekamo 10. klub,da ima neki prosjek,vjerujem kako ce biti jos dosta dosta prijavljenih kad vide kako ovo ide,ova liga,jer neki i ne znaju pravila pa ce vidjeti da to nije bauk i prijaviti se,mada ce morati cekati duze vrijeme,zato prijavite se sad,olaksajte i vama i nama.Sto se tice pocetka,kako saznaje ekipa 60 minuta,liga pocinje sljedece subote.riki je napisao/la:I sad hocemo cekati deseti klub ili ce liga brojati 9 klubova.I kad bi zvanicno liga mogla krenuti????????????
Neka kapiten nadje drugog igraca.Mukiol je napisao/la:SAMO MALO U OVOJ MOJOJ EKIPI CRAZY LEGS OVOG LOLE NEMA STO ZNACI DA TREBA MJENJATI!![]()
Priajavi se ovdje. http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 236#p60236 Eto ako hoćeš napravi tim pa pozovi još dvoje koji trenutno traže tim.Knele je napisao/la:Ja sam tu, zelim da igram i potpuno sam se oporavio od ozljede, dobivene na probnoj utakmici u Salzburgu, dakle?!
Gdje da se "uclanim"?
moramo malobrato je napisao/la:Zadnja klupa
High ©
csh
doci
žiku zadnje klupa i moderatora na okupu![]()
....zadnja klupa se nameće za vicešampionsku titulu
geronimo je napisao/la:Sorry, ako moze (a sto ne bi moglo) prebacite Ribery-a za kapitena nase ekipice!
Sad me zvao covjek i zamolio da tako bude, jer kaze da njegov nick bolje odgovara imenu naseg tima.![]()
![]()
Salim se, ali stvarno to uradite, jer bojim se da cu sta propustiti (kao kapiten) pa ode sve u helac...ipak je on cesce ovdje prisutan.
Thx
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.