FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 29 jun 2017, 12:39

Tačno, baš mit. Napraviše Dinamo od njih a realno, qurac. Jači smo bar za klasu.

Naravno treba ih respektovati, nikako ne potcijeniti kao ni precijeniti.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 29 jun 2017, 12:41

Monci je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
cruz40 je napisao/la:Ja vise ovih portala, sad Zeta ispade ko Atletico Madrid, dosta vise suplje, najbolja odbrana, vrtić, ma nek se nose u tri pm.
Bice im veceras trica, kad izadju pred pun stadion vidjece sta je strah!
Ja sam mišljenja da je to dobro po nas, skida ulogu favorita i opterećuje mladu ekipu Zete koje novinari itekako hvale ovih dana a mladići sigurno nisu imuni na te hvalospjeve. Odlično, vidjećemo kakvi su pod pritiskom.

Naprijed Željo ljubavi moja!
Vodi ih chetnik i arkanov vojnik koji je upadao po svlacionicama prijetio sudijama i zavrsavso utakmice. Zeta racku ekipa ba.
E nek veceras proba upasti na Grbavici, tako su se i plasirali u evropu upadajuci po svlacionicama i prijeteci igracima i sudijama.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 jun 2017, 12:42

Neandertalac je napisao/la:
cruz40 je napisao/la:Ja vise ovih portala, sad Zeta ispade ko Atletico Madrid, dosta vise suplje, najbolja odbrana, vrtić, ma nek se nose u tri pm.
Bice im veceras trica, kad izadju pred pun stadion vidjece sta je strah!
Ja sam mišljenja da je to dobro po nas, skida ulogu favorita i opterećuje mladu ekipu Zete koje novinari itekako hvale ovih dana a mladići sigurno nisu imuni na te hvalospjeve. Odlično, vidjećemo kakvi su pod pritiskom.

Naprijed Željo ljubavi moja!
Slazem se. Najgora stvar po nas bi bila kad bi se nasiroko pisalo da nam dolaze nekakvi juniori koje trebamo ispratiti sa peticom sa Grbavice. S tim stavom ih je 'evropsko' Sarajevo docekalo prije nekoliko godina, pa dozivise blamazu. Koliko je ta Zeta bila ozbiljna ekipa najbolje govori cinjenica da su primili 14 golova u slijedecem pretkolu :roll: Ali, potcjenjeni bili na Kosevu, proradio inat i cao.
Puno, puno bolje je ovo pozivanje na oprez i 'kukanje' koje smo zapoceli upravo mi ovdje prije nego sto smo ih i izvukli :mrgreen:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 jun 2017, 12:45

Još jedna stvar, prozivanje Bogićevića.

Jedino Bogićević ne valja a svi ostali su ok, profesionalci i vrhunski igrači bez mane.

Žalosno i smiješno.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2017, 12:51

Neandertalac je napisao/la:Još jedna stvar, prozivanje Bogićevića.

Jedino Bogićević ne valja a svi ostali su ok, profesionalci i vrhunski igrači bez mane.

Žalosno i smiješno.
najgori medju losima, a i zbog drugih stvari je zasluzio da se proziva
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 jun 2017, 12:54

Žalosno i smiješno.
Smrad da ne moze biti veci, vracen da se moze trenirati sa 4 stopera a na kraju mu traka na ruci.
Od davljenja Ace Kosorica, udaranja Zole, tuzbe sindikatu sa onom bagrom od Dzidica do katastrofalnih partija na proljece.
Fuj. Daleko najmrzi igrac Zelje od kada pratim Zelju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 jun 2017, 12:56

Žalosno i smiješno.
Kakvi god da su ostali, bar nisu tužili klub i pljuvali ga po press konferencijama, a sutradan objeručke prihvatili da budu zamjenik kapitena i trenerov miljenik ;) Još k tome nisu psovali Željinim igračima dok su igrali za druge klubove, umalo uništavali tuđe karijere i krkanski igrali protiv Želje, a delegat je ginuo u dresu OlimpiKa sa svojim haverom Regojem, ja sam govorio da nam nije trebao još kad je dolazio opet, al' ipak sam samo navijač... Valjda ti je sad jasnije što smo svi, a ja svakako najviše vjerujem, protiv njegovog lika i djela u dresu Željezničara :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 29 jun 2017, 12:57

Žalosno i smiješno.

I ja se slažem, iako je ispao po nama smece, on kao neko ko živi od fudbala je možda i imao pravo na to sto je uradio...
NE simparišem ga uopšte, čak jedva čekam da mu leđa vidim, ali mislim da bi veliki rizik bio promjenti oba centralna štopera u ovome trenutku, jer koliko toliko dva beka golman zanju se postavljati međusobno... Vidjet cemo na sta ce to liciti sve vecaras, treba se nadati najboljem!
1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2017, 12:59

treba dovest kovacevica sto je otiso iz sarajeva, navija za zelju momak, yebe mu se za pitare
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 29 jun 2017, 13:28

slika
ZELJEZNICAR 1921!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 jun 2017, 13:32

Dok nisu dosli slavko i cenan nikad nisam ruznu napisao protiv igraca, neki se cude sto prozivamo nacitanog. Nabijem ga na napojnu žilu.
Kako je izblamirao klub pa se jos na to popisao u med na klub, da bi nakon toga dobio traku (2) i zakovan u prvih 11.
Mars u pm ko god klubu nanosi stetu.

2-0 vareniku im **** crnogorsku. Favoriti kurca moga eto sta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 jun 2017, 13:35

Ne kontam kako je kriv Bogićević što igra? Hajde stručnjaci objasnite.

Mislim boli me qurac za njega, zbog nekih stvari od ranije ne bi mi ni bio u klubu ali prozivati njega bukvalno za sve, smiješno i žalosno.

Moderno.

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 jun 2017, 13:40

Cuj strucnjaci :kafa: nije kriv treba ga nagraditi kanđijom.

Kad se neko ufura da je pokupio/la svu pamet svijeta :rol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

nedimsalih
Kontakt:

Post Postao/la nedimsalih » 29 jun 2017, 13:52

Neandertalac je napisao/la:Ne kontam kako je kriv Bogićević što igra? Hajde stručnjaci objasnite.

Mislim boli me qurac za njega, zbog nekih stvari od ranije ne bi mi ni bio u klubu ali prozivati njega bukvalno za sve, smiješno i žalosno.

Moderno.
Huja jarane.....

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 29 jun 2017, 13:57

Bogičević kriv što je tužio klub i blatio na razne načine, Slavko isključivo kriv što ga je vratio, a vrhunac pišanja po klubu je to što je zamjenik kapitena.
Al' haj danas nećemo bar o tome, ima ljepših tema, kao što je npr Evropska utakmica na najdražem i najljepšem stadionu nakon 13 godina.
Sastavi su vec prijavljeni UEFA-i.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 29 jun 2017, 14:03

Ako je za ista kriv, onda su to greske njega i Kerle iz kojih smo primili golove koji su nas kostali titule.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2017, 14:03

Sad ulazim u banku kad frajer sto radi tu isti Ugljesa. Trznu me reko sta se desava. [emoji38]

Vidim opet Sindikalac tu. Iskustvo u zadnjoj liniji. Pojest ce onog malca.[emoji55]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 29 jun 2017, 14:09

irfo je napisao/la:treba dovest kovacevica sto je otiso iz sarajeva, navija za zelju momak, yebe mu se za pitare
+1 :thumbup: Nebi lose bilo da pokusaju bas njega dovesti, momak je dobar i ko covjek i ko igrac zadnji nije los, Cenan na potezu, ha ha , Dajte ba ljudi Danas je tekma nakon 13 godina igramo na Nasoj Grbavici vi se uhvatili Sindikalca i dr gluposti..... Danas igra Zeljo i Zeljo je najvazniji i najbitniji. Hajde Ivaneeeeeeeeeeeeeee :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 29 jun 2017, 14:27

Ne uzimajte za provjereno i 100% tačno, al' mislim da nas je već odbio.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 29 jun 2017, 14:36

Podrzimo vec jednom klub bez stalnog psovanja pojedincu ili par njih. Ne igra Bogi sam da je krivac, ne igra sam Markovic da je krivac, ne igra Lendrić sam da je krivac. Fudbal je kolektivna igra majka mu stara .Zašto uvijek psovanje igracima? Danas igramo tako bitnu utakmicu a vi pljujete po igracu kao da je ne znam sta. Zbog glupana Kostića smo izgubili dosta igraca i zbog Kostića se navukao gnjev na Bogija a s deckom osvojili par trofeja, ne ide brate dragi....
Podrska upravi i igracima je jedini ispravan put!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Redfire16 i 41 gost.