FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tačno, baš mit. Napraviše Dinamo od njih a realno, qurac. Jači smo bar za klasu.
Naravno treba ih respektovati, nikako ne potcijeniti kao ni precijeniti.
Naravno treba ih respektovati, nikako ne potcijeniti kao ni precijeniti.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
E nek veceras proba upasti na Grbavici, tako su se i plasirali u evropu upadajuci po svlacionicama i prijeteci igracima i sudijama.Monci je napisao/la:Vodi ih chetnik i arkanov vojnik koji je upadao po svlacionicama prijetio sudijama i zavrsavso utakmice. Zeta racku ekipa ba.Neandertalac je napisao/la:Ja sam mišljenja da je to dobro po nas, skida ulogu favorita i opterećuje mladu ekipu Zete koje novinari itekako hvale ovih dana a mladići sigurno nisu imuni na te hvalospjeve. Odlično, vidjećemo kakvi su pod pritiskom.cruz40 je napisao/la:Ja vise ovih portala, sad Zeta ispade ko Atletico Madrid, dosta vise suplje, najbolja odbrana, vrtić, ma nek se nose u tri pm.
Bice im veceras trica, kad izadju pred pun stadion vidjece sta je strah!
Naprijed Željo ljubavi moja!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Slazem se. Najgora stvar po nas bi bila kad bi se nasiroko pisalo da nam dolaze nekakvi juniori koje trebamo ispratiti sa peticom sa Grbavice. S tim stavom ih je 'evropsko' Sarajevo docekalo prije nekoliko godina, pa dozivise blamazu. Koliko je ta Zeta bila ozbiljna ekipa najbolje govori cinjenica da su primili 14 golova u slijedecem pretkoluNeandertalac je napisao/la:Ja sam mišljenja da je to dobro po nas, skida ulogu favorita i opterećuje mladu ekipu Zete koje novinari itekako hvale ovih dana a mladići sigurno nisu imuni na te hvalospjeve. Odlično, vidjećemo kakvi su pod pritiskom.cruz40 je napisao/la:Ja vise ovih portala, sad Zeta ispade ko Atletico Madrid, dosta vise suplje, najbolja odbrana, vrtić, ma nek se nose u tri pm.
Bice im veceras trica, kad izadju pred pun stadion vidjece sta je strah!
Naprijed Željo ljubavi moja!
Puno, puno bolje je ovo pozivanje na oprez i 'kukanje' koje smo zapoceli upravo mi ovdje prije nego sto smo ih i izvukli
- Neandertalac
- Kontakt:
Još jedna stvar, prozivanje Bogićevića.
Jedino Bogićević ne valja a svi ostali su ok, profesionalci i vrhunski igrači bez mane.
Žalosno i smiješno.
Jedino Bogićević ne valja a svi ostali su ok, profesionalci i vrhunski igrači bez mane.
Žalosno i smiješno.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
najgori medju losima, a i zbog drugih stvari je zasluzio da se prozivaNeandertalac je napisao/la:Još jedna stvar, prozivanje Bogićevića.
Žalosno i smiješno.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Smrad da ne moze biti veci, vracen da se moze trenirati sa 4 stopera a na kraju mu traka na ruci.Neandertalac je napisao/la:Još jedna stvar, prozivanje Bogićevića.
Žalosno i smiješno.
Od davljenja Ace Kosorica, udaranja Zole, tuzbe sindikatu sa onom bagrom od Dzidica do katastrofalnih partija na proljece.
Fuj. Daleko najmrzi igrac Zelje od kada pratim Zelju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kakvi god da su ostali, bar nisu tužili klub i pljuvali ga po press konferencijama, a sutradan objeručke prihvatili da budu zamjenik kapitena i trenerov miljenikNeandertalac je napisao/la:Još jedna stvar, prozivanje Bogićevića.
Žalosno i smiješno.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Idemoplavi
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Još jedna stvar, prozivanje Bogićevića.
Žalosno i smiješno.
I ja se slažem, iako je ispao po nama smece, on kao neko ko živi od fudbala je možda i imao pravo na to sto je uradio...
NE simparišem ga uopšte, čak jedva čekam da mu leđa vidim, ali mislim da bi veliki rizik bio promjenti oba centralna štopera u ovome trenutku, jer koliko toliko dva beka golman zanju se postavljati međusobno... Vidjet cemo na sta ce to liciti sve vecaras, treba se nadati najboljem!
1921
treba dovest kovacevica sto je otiso iz sarajeva, navija za zelju momak, yebe mu se za pitare
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- MocMahale444
Dok nisu dosli slavko i cenan nikad nisam ruznu napisao protiv igraca, neki se cude sto prozivamo nacitanog. Nabijem ga na napojnu žilu.
Kako je izblamirao klub pa se jos na to popisao u med na klub, da bi nakon toga dobio traku (2) i zakovan u prvih 11.
Mars u pm ko god klubu nanosi stetu.
2-0 vareniku im **** crnogorsku. Favoriti kurca moga eto sta.
Kako je izblamirao klub pa se jos na to popisao u med na klub, da bi nakon toga dobio traku (2) i zakovan u prvih 11.
Mars u pm ko god klubu nanosi stetu.
2-0 vareniku im **** crnogorsku. Favoriti kurca moga eto sta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne kontam kako je kriv Bogićević što igra? Hajde stručnjaci objasnite.
Mislim boli me qurac za njega, zbog nekih stvari od ranije ne bi mi ni bio u klubu ali prozivati njega bukvalno za sve, smiješno i žalosno.
Moderno.
Mislim boli me qurac za njega, zbog nekih stvari od ranije ne bi mi ni bio u klubu ali prozivati njega bukvalno za sve, smiješno i žalosno.
Moderno.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Cuj strucnjaci
nije kriv treba ga nagraditi kanđijom.
Kad se neko ufura da je pokupio/la svu pamet svijeta
Kad se neko ufura da je pokupio/la svu pamet svijeta
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
nedimsalih
- Kontakt:
Huja jarane.....Neandertalac je napisao/la:Ne kontam kako je kriv Bogićević što igra? Hajde stručnjaci objasnite.
Moderno.
Bogičević kriv što je tužio klub i blatio na razne načine, Slavko isključivo kriv što ga je vratio, a vrhunac pišanja po klubu je to što je zamjenik kapitena.
Al' haj danas nećemo bar o tome, ima ljepših tema, kao što je npr Evropska utakmica na najdražem i najljepšem stadionu nakon 13 godina.
Sastavi su vec prijavljeni UEFA-i.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Al' haj danas nećemo bar o tome, ima ljepših tema, kao što je npr Evropska utakmica na najdražem i najljepšem stadionu nakon 13 godina.
Sastavi su vec prijavljeni UEFA-i.
Ako je za ista kriv, onda su to greske njega i Kerle iz kojih smo primili golove koji su nas kostali titule.
- Zeljeznicar -
Sad ulazim u banku kad frajer sto radi tu isti Ugljesa. Trznu me reko sta se desava. [emoji38]
Vidim opet Sindikalac tu. Iskustvo u zadnjoj liniji. Pojest ce onog malca.[emoji55]
Vidim opet Sindikalac tu. Iskustvo u zadnjoj liniji. Pojest ce onog malca.[emoji55]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
+1irfo je napisao/la:treba dovest kovacevica sto je otiso iz sarajeva, navija za zelju momak, yebe mu se za pitare
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ne uzimajte za provjereno i 100% tačno, al' mislim da nas je već odbio.
Podrzimo vec jednom klub bez stalnog psovanja pojedincu ili par njih. Ne igra Bogi sam da je krivac, ne igra sam Markovic da je krivac, ne igra Lendrić sam da je krivac. Fudbal je kolektivna igra majka mu stara .Zašto uvijek psovanje igracima? Danas igramo tako bitnu utakmicu a vi pljujete po igracu kao da je ne znam sta. Zbog glupana Kostića smo izgubili dosta igraca i zbog Kostića se navukao gnjev na Bogija a s deckom osvojili par trofeja, ne ide brate dragi....
Podrska upravi i igracima je jedini ispravan put!!
Podrska upravi i igracima je jedini ispravan put!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.