FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
joj izjave glavasa: "zeljo me je iznenadio". znaci njega iznenadi prvak drzave otvorenom igrom sa dosta prilika.
zemljo otvori se...

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Sami smo krivi i tu nema sta.Imali smo tri zicera prije njihovog gola koja nismo iskoristili.Zaista je nevjerovatan promasaj Zebe,a Lazina reakcija je bila presporaŽeljovac je napisao/la:[youtube][/youtube]

AMAR OSIM!
vjeran1987 je napisao/la:tek sad vidim odakle je zeba fulio jer nisam bas najbolje vidio odande gdje smo bili ucini mi se van 16 da je bio ali sad tek vidim sta je promasio za ne povjerovati,i zasluzeno smo izgubili mozemo pricati sta god hocemo sasvim zasluzeno
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Ma obični ublehaš, i mene je to iznerviralo. Navikao lik da gosti spuste gaće valjda, pa čim neko nešto proba odigrati, on iznenađen.zlaya_tm87 je napisao/la:joj izjave glavasa: "zeljo me je iznenadio". znaci njega iznenadi prvak drzave otvorenom igrom sa dosta prilika.zemljo otvori se...

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
U čitavom svijetu se fudbal igra na iste golove i sa sličnim loptama. Tereni se doduše razlikuju. Naša liga, a samim tim i naš Željo su dno fudbala u Evropi. Meni koji pratim Želju preko 30 godina je prilično puno trebalo vremena da se naviknem na činjenicu da u prvoj ekipi Želje igraju igraći (od rata na ovamo, čast rijetkim izuzecima) koji ne tako davno ne bi mogli igrati ni u GP Bosni. Opet ponavljam igralo se na iste golove i sa sličnim loptama. Što ovo se govorim? Pa zato jer da su ovi naši nekakve igraćine i da većinom ne fulaju šanse kakve fulaju (k'o npr. u Tuzli)vjerovatno ne bi ni igrali u Želji. Dešava se i velikim igraćima (po Evropi) da se fula, ali jedna od 10, a kod nas je procenat obrnut. Mi se danas zadovoljavamo činjenicom da napadač nosa dvojicu i spušta lopte. Naučna je fantastika da je kojim slučajem sam sebi spusti i zabije go. Da to dvaput ponovi već bi se pisalo što ga selektor ne zove. Nažalost, surova realnost. Kod nas većinom igra što domaći što regionalni otpad uz eventualno par mlađih "perspektivnih" (za ovaj jad od lige) igraća i to je to. Ista lopta, isti go, ali neće u go. Kako i zašto?
Ne pljujem nikog niti sam to ikad radio nego samo pokušavam sam sebi što ono kažu da olakšam. Kad sam bio otprilike vaših godina (mislim na većinu raje ovdje) mislio sam da nema goreg igraća od Samarđije i goreg golmana od Škrbe. Zato bolje tišu i poklopi se jer može i gore od ovoga što danas imamo. Nikad ne reci nikad.
Ne pljujem nikog niti sam to ikad radio nego samo pokušavam sam sebi što ono kažu da olakšam. Kad sam bio otprilike vaših godina (mislim na većinu raje ovdje) mislio sam da nema goreg igraća od Samarđije i goreg golmana od Škrbe. Zato bolje tišu i poklopi se jer može i gore od ovoga što danas imamo. Nikad ne reci nikad.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
hhahahhaahhahahahahahahahahŽeljovac je napisao/la:![]()

Nego šta je sa Baljićem, hoce on potpisati?
Kako napreduje Čolić? Oce uskoro biti u prvom sastavu?
Kako napreduje Čolić? Oce uskoro biti u prvom sastavu?
- RagazziDelSud
- Kontakt:
sviđa mu se grbStole iz Bora je napisao/la:Zar od toliko grbova ti bas nadjes isti ..Ad0 je napisao/la:Na FB u ima profil..pa mu posalji poruku reci mu sve sto imas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
U koliko je danas trening?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Za zivot cijeli!
Ruski internacionalac u Želji
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ru ... ac-u-zelji
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Skeptičan sam po pitanju ovih "internacionalaca". Daj Bože da šta bude od ovog Rusa. Ne mora biti poput Aršavina, samo neka je dobar za ove lige.Seyo_TM je napisao/la:Ruski internacionalac u ŽeljiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ru ... ac-u-zelji

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ko je jos osto mali baljic i taj golman da nisu potpisali od ove djecurlijeSeyo_TM je napisao/la:Ruski internacionalac u ŽeljiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ru ... ac-u-zelji

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
E ako iko sazna kad je danas trening nek napise!
Mlad dečko, Amar je u njemu sigurno vidio potencijal, ja mu ,opet, bezrezervno vjerujem. Vidim nije klub objavio na koliko je potpisao ugovor, pretpostavljam 2,3 godine? Zna li neko otprilike kolika su prosječna mjesečna primanja fudbalera u Želji, može i na pp?!
Rus još nije potpisao ugovor!
"Novo ime u sastavu Željezničara je Anton Valerivič Kolobov koji je jučer potpisao ugovor sa Željezničarom. Klub nije objavio dužinu trajanja ugovora."MinistaR je napisao/la:Rus još nije potpisao ugovor!

Nije potpisao ugovor, informacija koja je potvrđena sa Grbavice. Otiđi do kluba, pa ćeš se i uvjeriti. Očekuje se potpis danas ili sutra.tanzla je napisao/la:"Novo ime u sastavu Željezničara je Anton Valerivič Kolobov koji je jučer potpisao ugovor sa Željezničarom. Klub nije objavio dužinu trajanja ugovora."MinistaR je napisao/la:Rus još nije potpisao ugovor!