FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj Aneleeee
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Noge do poda 

Nema vise odlaska na racun kluba nikome soim strucnog staba i igraca ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa na slici su 2 ekonoma, 3 doktora, PR kluba i direktorica i kantardzic koji je tehnicki direktor. Doduse ne znam ko su ove 3 osobe s desne stranePantelija je napisao/la:Nema vise odlaska na racun kluba nikome soim strucnog staba i igraca ....

Pozdrav braco da li ce biti prenos sutra u 19h tekme ? Posto ako se na varam sam neki dan nasao da prenosi neka nasa tv kuca ili samo ipak sanjao to hahah
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
Slucajni prolazniciLakoste je napisao/la:Pa na slici su 2 ekonoma, 3 doktora, PR kluba i direktorica i kantardzic koji je tehnicki direktor. Doduse ne znam ko su ove 3 osobe s desne stranePantelija je napisao/la:Nema vise odlaska na racun kluba nikome soim strucnog staba i igraca ....

- AlfredNobel
- Kontakt:
To što si čitao je vjerovatno revanš tekma, koju će Arena Sport prenositi. Sutra tekma će biti na onom linku što je neko podijelio maloprije, pa vrati jednu/dvije stranice i to je to.Nokson22 je napisao/la:Pozdrav braco da li ce biti prenos sutra u 19h tekme ? Posto ako se na varam sam neki dan nasao da prenosi neka nasa tv kuca ili samo ipak sanjao to hahah
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sve bi to bilo ok da oni imaju neku funkciju i razlog odlaska u Moldaviju, ovako idu samo da im guzica vidi puta. Satro oni sami sebi platili put, hahahaha
Sve go parazit, a ti bijedo idi na stadion placaj karte i gledaj amatere uhljebljene.
Sve go parazit, a ti bijedo idi na stadion placaj karte i gledaj amatere uhljebljene.
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Znači od starih uhljupa ostao je Kantar i Boga pitaj koja je njegova funkcija. Gledaj šta ih je ccc, pola nepotrebnih ovdje.
Jest dobra ova Anela ufff, u paru s Sabrinom san snova.
Jest dobra ova Anela ufff, u paru s Sabrinom san snova.

Nisi me nesto obradovao ali zahvaljujem burazeruAlfredNobel je napisao/la:To što si čitao je vjerovatno revanš tekma, koju će Arena Sport prenositi. Sutra tekma će biti na onom linku što je neko podijelio maloprije, pa vrati jednu/dvije stranice i to je to.Nokson22 je napisao/la:Pozdrav braco da li ce biti prenos sutra u 19h tekme ? Posto ako se na varam sam neki dan nasao da prenosi neka nasa tv kuca ili samo ipak sanjao to hahah

“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
- escobarpablo
- Kontakt:
Vidi direktorice jest visoka, trava je škakilja po mudima kad trčiAlfredNobel je napisao/la:
Kakva ekipica..
Divi Kantara i Trbića papaka, Anelu i Sabrinu poslati Moldavci da ih malo dekoncentrišu.

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Otrov se drži u malim boćicamaescobarpablo je napisao/la:Vidi direktorice jest visoka, trava je škakilja po mudima kad trčiAlfredNobel je napisao/la:
Kakva ekipica..
Divi Kantara i Trbića papaka, Anelu i Sabrinu poslati Moldavci da ih malo dekoncentrišu.

Klikni na vrhu videa i pojavit ce se opcija gore desnomiky_hz je napisao/la:Radi i na telefonu ev,samo nemogu da povecam ovaj prozor ,vako cu oci sjebat zmireci.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Joj sranja vidjet ces da necemo moci gledat tekmu...vidjeli ste sta govore da samo u moldaviji se moze gledat,neka ofirna tv kuca
AlfredNobel je napisao/la:Ovaj prvi lijevo isti Pero Ivetić

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Eto Krleta 

Stigla porukaaaa
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ado76 je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Ovaj prvi lijevo isti Pero IvetićElvir Krajina

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.