cudno, evo trenutno ga gledam kako igra protiv rosenborga..Ted Mosby je napisao/la:Senegalac Baye Djiby Fall (25) novi je napadač Dinama, piše Jutarnji list. Dinamo je neko vrijeme bio u potrazi za pravim, klasičnim centarforom i čini se da je potraga završila.
- Trebamo nekoga tko će sve to "potrpati" u gol - pričao je bivši trener Dinama Zajec, a čini se da je to shvatio i novi trener, Vahid Halilhodžić koji je tražio pojačanje.
Senegalski napadač dolazi iz moskovskog Lokomotiva, a proljetos je na posudbi u norveškom Moldeu u 22 utakmice zabio 12 golova. Visok je 186 centimetara i igra podjednako dobro s obje noge. Iz Dinama se čeka službena objava.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Sigurno odrađeno gostovanje protiv Belupa, pobjeda 2-0 u Koprivnici. Vaha odlično radi svoj posao
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma to nepismeni i neinformirani hrvatski mediji (index i slične pizdarijesteve-o je napisao/la:
cudno, evo trenutno ga gledam kako igra protiv rosenborga..

A večeras je Dinamo rutinski odradio posao kod Slavena. Strijelci Rukavina (5 utakmica, 5 golova) i Sammir. Domaći su ljuti na suce zbog navodnog prekršaja u začetku akcije drugog Dinamovog gola, ali jeb*ga.
Sad slijedi Gyor, i očekujem novu, uvjerljivu pobjedu Dinama.
Hayley <3
kako je krenuo Dinamo ove 2 tekme protiv Gyora bi mogla biti još jedna pobjeda ali je stvar u tome da je proradio Rukavina tako da će najvjerovatnije i on u repku ponovo 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
"Gonic robova" je poceo svoje da provodi

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nasmijani i dobro raspoloženi stajali su Dinamovi igrači ispred svlačionice. Jedina briga nakon 90 koprivničkih minuta bio im je - prijevoz. Parking se već praznio, a Dinamova busa nigdje.
- Pa kaj je ovo, uhapsili su nam bus?! - viknuo je član uprave za odnose s javnošću Ado Kožul, a baš u tom trenutku plavi autobus odnekud se pojavio.
Osim problema s prijevozom, 'modri' su u Koprivnicu praktički doputovali na izlet. Bez imalo muke pobijedili su Slaven koji ne bi zabio gol da se igralo do jutra.
- Počeli smo se bolje braniti, a onda je sve lakše. Ma ja se nisam uopće umorio - rekao je Sammir koji je u 67. minuti majstorski “zavaljao” Rogulja i sjajnim udarcem potvrdio pobjedu zagrebačke momčadi.
- Nije se umorio kažete? A to vam je Sammir. On je svoje napravio, a nije se ni oznojio. E pa ja jesam - rekao je Rukavina.
U petoj utakmici za Dinamo zabio je peti gol.
- Ma, mogao sam još koji. Bilo je šansi... - rekao je Ante.
Drugu utakmicu u nizu Dinamo nije primio gol i ne smiju ga primiti do kraja mjeseca.
- Da, to nam je trener naredio. Rekao je da će od nas svaki mjesec tražiti nešto posebno, a do kraja ovoga ne smijemo primiti gol - otkrio je Ante Rukavina.
- Pa kaj je ovo, uhapsili su nam bus?! - viknuo je član uprave za odnose s javnošću Ado Kožul, a baš u tom trenutku plavi autobus odnekud se pojavio.
Osim problema s prijevozom, 'modri' su u Koprivnicu praktički doputovali na izlet. Bez imalo muke pobijedili su Slaven koji ne bi zabio gol da se igralo do jutra.
- Počeli smo se bolje braniti, a onda je sve lakše. Ma ja se nisam uopće umorio - rekao je Sammir koji je u 67. minuti majstorski “zavaljao” Rogulja i sjajnim udarcem potvrdio pobjedu zagrebačke momčadi.
- Nije se umorio kažete? A to vam je Sammir. On je svoje napravio, a nije se ni oznojio. E pa ja jesam - rekao je Rukavina.
U petoj utakmici za Dinamo zabio je peti gol.
- Ma, mogao sam još koji. Bilo je šansi... - rekao je Ante.
Drugu utakmicu u nizu Dinamo nije primio gol i ne smiju ga primiti do kraja mjeseca.
- Da, to nam je trener naredio. Rekao je da će od nas svaki mjesec tražiti nešto posebno, a do kraja ovoga ne smijemo primiti gol - otkrio je Ante Rukavina.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Zdravko Mamić u utorak se vratio iz Bratislave, gdje je dogovarao prelazak Slovanovih igrača Jakuba Sylvestra i Kornela Salate. Čelnici Dinama zadovoljni su cijenom (1,5 milijun eura za obojicu), no problem je što su obojica ove sezone već nastupila u Europi. Igrali su u pretkolu Eurolige protiv Crvene zvezde. Na spomenutoj utakmici Salata je zabio prekrasan gol, poluvolejem nakon kornera. Tako bi, dođu li u Dinamo, mogli natupiti tek na proljeće, koje zagrebački klub u Europi nije dočekao četiri desetljeća. Mamiću to ne smeta, te bi ih doveo odmah. Smatra da su vrlo kvalitetni i da mogu biti prava pojačanja. No zeleno svjetlo morat će dobiti i od Vahida Halilhodžića s kojim će sjesti i razgovarati. Mamić će ga pitati slaže li se da slovački dvojac dođe odmah, te da se krene u stvaranje momčadi za sljedeću sezonu i novi pokušaj ulaska u Ligu prvaka ili Vahi trebaju pojačanja koja će moći odmah igrati Euroligu. Također, Dinamo ove sezone nije toliko dominantan u hrvatskom prvenstvu, pa bi Salata i Sylvestr dobro došli kao zalog šeste uzastopne titule prvaka.
Nakon povratka iz Bratislave jasno je i da se odustalo od Baye Djibyja Falla, senegalskog napadača. On je igrač moskovskog Lokomotiva koji je na posudbi u norveškom Moldeu. U dogovoru s te dvije strane nije se mogao naći zajednički jezik, pa se Dinamo povukao.
Nakon povratka iz Bratislave jasno je i da se odustalo od Baye Djibyja Falla, senegalskog napadača. On je igrač moskovskog Lokomotiva koji je na posudbi u norveškom Moldeu. U dogovoru s te dvije strane nije se mogao naći zajednički jezik, pa se Dinamo povukao.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Barney Stinson
- Kontakt:
Rukavina Ante kupiti ću ti Fiću a Mercedes Senijadu Ibričićubrazzo je napisao/la:kako je krenuo Dinamo ove 2 tekme protiv Gyora bi mogla biti još jedna pobjeda ali je stvar u tome da je proradio Rukavina tako da će najvjerovatnije i on u repku ponovo

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- drinin vuk
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
A šta se dobro nasmija.drinin vuk je napisao/la:plavi niš ne brinite to se pjeva u Beogradu!![]()
![]()
![]()

Ali nema veze, vi ćete ispasti u skupini, a mi idemo do Dublina i osvajanja EL.

Uostalom, evo Vahine izjave danas:
A poslije toga je izjavio i ovo:"Došao sam ovdje s Dinamom napraviti toliko željeni iskorak i ućii u Ligu prvaka. Ove sezone to više nije moguće, ali donio sam majice kratkih rukava i spreman sam dočekati Europu u svibnju."
Najjači trener u Dinamu nakon Ćire... možda, što se tiče odnosa prema igri i ponašanju i jači od travničkog maga."Ako ispadnemo od Gyora, nemam više što tražiti ovdje. Već u petak bit ću u avionu za Pariz"
Hayley <3
Ma ajde Partizan, da nebi bilo sranja i vrijeđanja bezveze, ali jedna Žilina je u LP.. koja je prošle godine JEDVA izbacila tada jadni Hajduk.
E moj Mamiću... uklet si.

...što je više lome to je volim jače...
- drinin vuk
- Kontakt:
Realno nije Vaho ništa novo rekao,Mamić bi ga sa Maksimira istjerao u slučaju poraza.Dinamo je puno kvalitetniji,i sutra ne bi trebao primit ni gol,a kamo li više od gola,tako da su to izjave da se malo podigne javnost i navijači.
Hoće li bbb dolazit na tekmu?
Hoće li bbb dolazit na tekmu?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- badblueboylivno
- Kontakt:
Naravno da neće dolaziti na utakmicu. Obećali su da ih nema dok Mamić ne ode iz Dinama, pa makar to potrajalo deset godina. Primjer im je Partizan
, u kojem su dvije godine bojkotirali Zeku, koji je na kraju i otišao (samo ne znam baš jel to istina, ne da mi se tražit, a znam da je bio bojkot, samo dvije godine mi puno).
No, sad Boysi jebu medije i nogometne "dužnosnike" u zdrav mozak.

Kakva pljuska .

No, sad Boysi jebu medije i nogometne "dužnosnike" u zdrav mozak.

Kakva pljuska .

Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 26 avg 2010, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
Nicolas Ceolin 0:1,steta,inace losa tekma za sada ali mi Gyor nekako bolje stoji na terenu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dinamu u Europi u zadnjih 7-8 godina ko god dode u Maksimir - prvi udarac - gol.
...što je više lome to je volim jače...
Nanana naanananananana dajte Dinamo da se igramoooo, igramoooooo, igraaamooooooo
Kako ce vas napuniti veceras
Kako ce vas napuniti veceras

- senad_flamin
- Kontakt:
Dobise na poklon penal. Ja mislio Vaha bio vec na putu za Pariz.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.