Jako dobro znam jer puno i putujem, a prije svega jer to i radim, tako da, smijesni ispadate.Ado76 je napisao/la:Koju istinu?Tacno je da imas od TA smjestaj u slucaju otkazivanja leta ili ako ne postoji transfer u toku dana.Ali odmor kao sto nasi igraci dole imaju NEMAS jer letimo isti dan.Evander je napisao/la:Bitno je pokazati onako kako jeste.
Pljuvanje je reci istinu? Radi cega smeta nekom sto ove karte nemaju nikakve veze sa sponzorskim ugvorom, nego su kupljenje kod drugog partnera?
A Centrotrans nam nije sponzor?Odnosno Centrotours kao dio njega?Jel ti znas, osim carter leta, koliko unaprijed trebas rezervisati avio karte da bi cijela ekspedicija imala mjesto u avionu?Pitaj tog svog pa neka ti kaze, a onda napisi ovdje.
Ma ne znam uopste i zasto te i citiram i objasnjavam jer ti si sveznajuci
Radi cega ti smeta cinjenica da su karte normalno kupljene, kao sto bilo ko kupi karte, a nemaju nikave veze sa sponzorstvom?
Kupljene od drugog dobavljaca po standardnoj tarifi.[/quote]
Ma ti si smijesan lik [emoji38] [emoji38]
Uz to sve si objasnio uz recenicu da puno putujes i znas kako to ide.
Evo ja tebi sada kazem rezervisi kartu za Istanbul 20.07.lupam, danas i tu istu kartu istog prevoznika 10 dana prije puta pa uporedi cijenu.
A ja sam gori sto svjetskom putniku objasnjavam, zasto karta TA u nekim situacijama kosta 100, a u nekim 340 eura[/quote]
Pametujes mi o necemu sta radim vec 15 godina?

Ko prica o cijeni?
Ja kazem da karte nisu sponzorske, nego redovno kupljene. To sto nam je TA sponzor, sa ovim nema nikakve veze.