NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Zna li ko sta je sa Pezerom iz Celika,,u pricama po carsiji sam cuo da bi momak vrlo rado igrao za Tosk, samo da mu posao nadju u Tesnju. A realno mali bi nam dobro dosao,,a po pricama je momak kulturn i lijepo vaspitan,,mislim da ne bi bio problem da ga bilo ko zaposli u Tesnju,,,ako ima istine u tome.
Sve u svemu, uz trenutni igracki kadar,,da srcanoscu i jedinstvom nadomjestimo kvalitetu i ovu sezonu izborimo opstanak,,aa aBd i da se ustabilimo u ovoj ligi.
Sve u svemu, uz trenutni igracki kadar,,da srcanoscu i jedinstvom nadomjestimo kvalitetu i ovu sezonu izborimo opstanak,,aa aBd i da se ustabilimo u ovoj ligi.
Teško da ima u tome istine, ali kad bi doveli Pezera bio bi to pun pogodak. Momak je zadnje dvije sezone odigrao sasvim korektno u Čeliku, bio je standardan kod svih trenera, a zadnju polusezonu pod palicom Pavića je bio jedan od najboljih. Odličan u defanzivi, a zna ponekad povući loptu prema naprijed. Pored toga je i dosta borben, crveni i žuti kartoni sigurno neće dolaziti u pitanjeAsimBrkan je napisao/la:Zna li ko sta je sa Pezerom iz Celika,,u pricama po carsiji sam cuo da bi momak vrlo rado igrao za Tosk, samo da mu posao nadju u Tesnju. A realno mali bi nam dobro dosao,,a po pricama je momak kulturn i lijepo vaspitan,,mislim da ne bi bio problem da ga bilo ko zaposli u Tesnju,,,ako ima istine u tome.

Moja najveća želja je sigurno Bojan Regoja, kako bi nam on sjeo, ko budali šamar. Veliko iskustvo, preko 250 utakmica u Premijer ligi, pravi kapiten i vođa, a sigurno bi došao u Tošk za milju ili milju i po. Prošlu polusezonu je bio jedan od najboljih u Čeliku. Njegovim dolaskom bi odbrana sigurno bila dosta kvalitetnija, dati mu kapitensku da ovu našu djecu povede u pobjede.

JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
Cuo sam da su pricali sa Regojem. Medjutim, navodno im je rekao da mu Olimpik daje 10hiljada na ruke u 2 milje platu. Tako da izgleda jos teze da i on dodje.MVN1994 je napisao/la:Teško da ima u tome istine, ali kad bi doveli Pezera bio bi to pun pogodak. Momak je zadnje dvije sezone odigrao sasvim korektno u Čeliku, bio je standardan kod svih trenera, a zadnju polusezonu pod palicom Pavića je bio jedan od najboljih. Odličan u defanzivi, a zna ponekad povući loptu prema naprijed. Pored toga je i dosta borben, crveni i žuti kartoni sigurno neće dolaziti u pitanjeAsimBrkan je napisao/la:Zna li ko sta je sa Pezerom iz Celika,,u pricama po carsiji sam cuo da bi momak vrlo rado igrao za Tosk, samo da mu posao nadju u Tesnju. A realno mali bi nam dobro dosao,,a po pricama je momak kulturn i lijepo vaspitan,,mislim da ne bi bio problem da ga bilo ko zaposli u Tesnju,,,ako ima istine u tome.
Sve u svemu, uz trenutni igracki kadar,,da srcanoscu i jedinstvom nadomjestimo kvalitetu i ovu sezonu izborimo opstanak,,aa aBd i da se ustabilimo u ovoj ligi., ali takav nam i treba u ovoj ligi.
Moja najveća želja je sigurno Bojan Regoja, kako bi nam on sjeo, ko budali šamar. Veliko iskustvo, preko 250 utakmica u Premijer ligi, pravi kapiten i vođa, a sigurno bi došao u Tošk za milju ili milju i po. Prošlu polusezonu je bio jedan od najboljih u Čeliku. Njegovim dolaskom bi odbrana sigurno bila dosta kvalitetnija, dati mu kapitensku da ovu našu djecu povede u pobjede.![]()
Koliko sam cuo uprava nema namjeru da skupo placa igrace, kao plafon im je bilo da daju Dini dizdarwvicu 700km i da su imali usmeni dogovor, al ih ovaj ispalio i za Bosnu zapuco.
Ljudi se ne šale kad kažu da je ovo najskuplja liga,AsimBrkan je napisao/la:Cuo sam da su pricali sa Regojem. Medjutim, navodno im je rekao da mu Olimpik daje 10hiljada na ruke u 2 milje platu. Tako da izgleda jos teze da i on dodje.MVN1994 je napisao/la:Teško da ima u tome istine, ali kad bi doveli Pezera bio bi to pun pogodak. Momak je zadnje dvije sezone odigrao sasvim korektno u Čeliku, bio je standardan kod svih trenera, a zadnju polusezonu pod palicom Pavića je bio jedan od najboljih. Odličan u defanzivi, a zna ponekad povući loptu prema naprijed. Pored toga je i dosta borben, crveni i žuti kartoni sigurno neće dolaziti u pitanjeAsimBrkan je napisao/la:Zna li ko sta je sa Pezerom iz Celika,,u pricama po carsiji sam cuo da bi momak vrlo rado igrao za Tosk, samo da mu posao nadju u Tesnju. A realno mali bi nam dobro dosao,,a po pricama je momak kulturn i lijepo vaspitan,,mislim da ne bi bio problem da ga bilo ko zaposli u Tesnju,,,ako ima istine u tome.
Sve u svemu, uz trenutni igracki kadar,,da srcanoscu i jedinstvom nadomjestimo kvalitetu i ovu sezonu izborimo opstanak,,aa aBd i da se ustabilimo u ovoj ligi., ali takav nam i treba u ovoj ligi.
Moja najveća želja je sigurno Bojan Regoja, kako bi nam on sjeo, ko budali šamar. Veliko iskustvo, preko 250 utakmica u Premijer ligi, pravi kapiten i vođa, a sigurno bi došao u Tošk za milju ili milju i po. Prošlu polusezonu je bio jedan od najboljih u Čeliku. Njegovim dolaskom bi odbrana sigurno bila dosta kvalitetnija, dati mu kapitensku da ovu našu djecu povede u pobjede.![]()
Koliko sam cuo uprava nema namjeru da skupo placa igrace, kao plafon im je bilo da daju Dini dizdarwvicu 700km i da su imali usmeni dogovor, al ih ovaj ispalio i za Bosnu zapuco.

Uprava će morati dovesti par kapitalaca u ekipu, jer ovi momci imaju želju i motiv, to je neupitno, ali nemaju iskustva u ovoj ligi, a bojim se da se neće moći nositi ni sa pritiskom.
Zadnja izmjena: MVN1994, dana/u 24 jun 2017, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pored toga, tek je početak transfer roka, Regoje sigurno blefira, jer da mu se nudi takav novac prihvatio bi on to odmah. Poslat mu ponudu za nekih mjesec dana, 1500 + premije + kapitenska traka, prihvatiti će bez razmišljanja. Jer nije on u cvijetu mladosti, pa da se za njega klubovi otimaju.
Kako nam javlja naš Senad Durkalić, planirana sutrašnja prozivka igrača koju je zakazao Šef stručnog štaba NK “TOŠK” Tešanj, Igor Remetić, prolongirana je za petak, 30.06.2017. godine, sa početkom u 18:00 sati, u prostorijama kluba na stadionu “Luke” u Tešnju.
Osim prozivke i prvog treninga, očekujemo i konferenciju za javnost, sa predstavljanjem planova za naredni period. Već smo upoznati sa dolaskom novih igračkih pojačanja: Benjamin Lukomirak (HFK “Trebić” – Češka Republika) i Aleksandar Kršić (NK “Usora”), te Haris Kurdić i Hajrudin Čamdžić iz FK “Borac” Jelah, a svakako očekujemo i nove informacije.
Izvor: Tesanj. Net
Osim prozivke i prvog treninga, očekujemo i konferenciju za javnost, sa predstavljanjem planova za naredni period. Već smo upoznati sa dolaskom novih igračkih pojačanja: Benjamin Lukomirak (HFK “Trebić” – Češka Republika) i Aleksandar Kršić (NK “Usora”), te Haris Kurdić i Hajrudin Čamdžić iz FK “Borac” Jelah, a svakako očekujemo i nove informacije.
Re:
malo mi se to sve oteze,,kao glavni adut Remetica za narednu sezonu ce biti dobra fizicka sprema igraca..kako sam ja cuo,, a gledajuci sad, ostalo je malo vise od mjesec dana do pocetka prvenstva. Sad koliko za mjesec dana oni se mogu fizicki spremiti i ojacati za sezonu.MVN1994 je napisao/la:Kako nam javlja naš Senad Durkalić, planirana sutrašnja prozivka igrača koju je zakazao Šef stručnog štaba NK “TOŠK” Tešanj, Igor Remetić, prolongirana je za petak, 30.06.2017. godine, sa početkom u 18:00 sati, u prostorijama kluba na stadionu “Luke” u Tešnju.
Čuj zašto, čekaj da se momci odtrijezne, neće mamurni doći na prozivku.atomac123 je napisao/la:Među zadnjim imamo prozivku. Zna li neko razlog?
E daleko ćemo doguratMVN1994 je napisao/la:Čuj zašto, čekaj da se momci odtrijezne, neće mamurni doći na prozivku.atomac123 je napisao/la:Među zadnjim imamo prozivku. Zna li neko razlog?

TŽV!
Eno Pezer potpisao za Zrinjski.AsimBrkan je napisao/la:Zna li ko sta je sa Pezerom iz Celika,,u pricama po carsiji sam cuo da bi momak vrlo rado igrao za Tosk, samo da mu posao nadju u Tesnju. A realno mali bi nam dobro dosao,,a po pricama je momak kulturn i lijepo vaspitan,,mislim da ne bi bio problem da ga bilo ko zaposli u Tesnju,,,ako ima istine u tome.
TŽV!
Nisam pesimista da odmah pucam paljkbu po igracima treneru il bilo kome. Da je uspijeh bio uci ove sezone u prvu federalnu i nije, pored konkurencije kakva je bila u drugoj ligi centar. Realno da se rekreativci sastanu i da igraju u toj ligi..mozes ko sale biti u vrhu.
Tako da ne razumijem neke ljude u i oko kluba a i igrace sto jos zive haman u slavi titule druge lige centar.
Prije svega osim fizicke spreme koja ce nam biti presudna ukoliko mislimo opstati...treba i psihicki te igrace pripremiti, dati im do znanja sta ih ceka naredne sezone, odnosno da se vec spuste na zemlju,,da ih s pocetka sezone vec ne bi hladni sokovi cekali.
I dalje dam optimist da mozemo izboriti opstanak, ali samo uz veliku srcanost i bezobrazluk na domacem terenu...aa ne kao posljednja utakmica protiv Novog grada, gdje te gosti mesare na tvom terenu.
Tako da ne razumijem neke ljude u i oko kluba a i igrace sto jos zive haman u slavi titule druge lige centar.
Prije svega osim fizicke spreme koja ce nam biti presudna ukoliko mislimo opstati...treba i psihicki te igrace pripremiti, dati im do znanja sta ih ceka naredne sezone, odnosno da se vec spuste na zemlju,,da ih s pocetka sezone vec ne bi hladni sokovi cekali.
I dalje dam optimist da mozemo izboriti opstanak, ali samo uz veliku srcanost i bezobrazluk na domacem terenu...aa ne kao posljednja utakmica protiv Novog grada, gdje te gosti mesare na tvom terenu.
Opustite se ljudi, prozivka je odgođena zbog radova u svlacionici.
Kao da svi čekate bilo šta da se desi, pa da počnete prozivati.. što se tiče igrača, koliko se može čuti, većina njih se individualno sprema unazad dvije-tri sedmice, tako da će sigurno spremni dočekati ovu sezonu. Za 2 dana gore ili dole, niko neće biti ni bolji ni gori. Tako da samo lagano i opusteno
Kao da svi čekate bilo šta da se desi, pa da počnete prozivati.. što se tiče igrača, koliko se može čuti, većina njih se individualno sprema unazad dvije-tri sedmice, tako da će sigurno spremni dočekati ovu sezonu. Za 2 dana gore ili dole, niko neće biti ni bolji ni gori. Tako da samo lagano i opusteno

FGR !
To je to, veoma važna konstatacija. Druga liga centar je amaterska po svim parametrima. Tošk je bio institucija u toj ligi, i davno ju je prešišao sa profesionalnošću, međutim neke druge stvari su uticale na to da 12 godina čekamo da igramo u višem rangu BH nogometa. Kad se sjetim koji su sve treneri prolazili kroz Tesanj (Ibraković, Nikić) i koliko su koštali tačno mi muka bude. Tošk je u drugoj ligi svoje igrače plaćao redovno i imali su sasvim pristojna primanja, dok u drugim klubovima ljudi igrali za dnevnicu jbt.AsimBrkan je napisao/la:Da je uspijeh bio uci ove sezone u prvu federalnu i nije, pored konkurencije kakva je bila u drugoj ligi centar. Realno da se rekreativci sastanu i da igraju u toj ligi..mozes ko sale biti u vrhu.
To mi je drago čuti, naravno ako ima istine u tome, fizički snaga je odsudna u ovoj ligi. Nadam se da rade po nekom planu i programu koji je Remetić proslijedio igračima.JohnDoe je napisao/la:što se tiče igrača, koliko se može čuti, većina njih se individualno sprema unazad dvije-tri sedmice.
E pa za to ti treba par igrača sa iskustvom u ovoj ligi. Naši se realno boje ući u duel sa igračem. Zbog toga ja i trubim da nam treba nekoliko kapitalaca u ekipi, koji bi svojim iskustvom ali i zalaganjem fizički i psihički unaprijedili našu igru.AsimBrkan je napisao/la:I dalje dam optimist da mozemo izboriti opstanak, ali samo uz veliku srcanost i bezobrazluk na domacem terenu...aa ne kao posljednja utakmica protiv Novog grada, gdje te gosti mesare na tvom terenu.
Nogometni klub TOŠK obavještava medije, igrače i simpatizere kluba, da će press konferencija u povodu početka priprema za sezonu 2017/18 biti održana u petak u 16:00h u prostorijama NK TOŠK. Tom prilikom u 18:00h prozivku će izvršiti šef stručnog štaba Igor Remetić, kada će biti održan i prvi trening.
Iako je postojala volja da se nakon inicijalno određenog termina prozivke 01. jula počne i ranije sa pripremama, nemogućnost završetka finalnih radova uređenja klupskih prostorija primorala je Upravu kluba da termin pomjeri i konačno zakaže za petak, 30. juni.
Predstavnicima medija biti će prezentiran plan za narednu sezonu, te predstavljanje novih igrača. Medijima će biti distribuirane pozivnice i akreditacije sa kojima će ekskluzivno pravo prisustva istoj dobiti isključivo oni mediji sa kojima je Klub imao blisku saradnju u protekloj sezoni.
Izvor: FB NK TOSK
Iako je postojala volja da se nakon inicijalno određenog termina prozivke 01. jula počne i ranije sa pripremama, nemogućnost završetka finalnih radova uređenja klupskih prostorija primorala je Upravu kluba da termin pomjeri i konačno zakaže za petak, 30. juni.
Predstavnicima medija biti će prezentiran plan za narednu sezonu, te predstavljanje novih igrača. Medijima će biti distribuirane pozivnice i akreditacije sa kojima će ekskluzivno pravo prisustva istoj dobiti isključivo oni mediji sa kojima je Klub imao blisku saradnju u protekloj sezoni.
Izvor: FB NK TOSK
Tako, samo onu seljačinu iz jelahba.info držati van svih dešavanja, po mogućnosti u ustanovi zatvorenog tipa.
TŽV!
Nogometni klub TOŠK obavještava simpatizere i medije da je postignut dogovor za dolazak Zlatana Gafurovića u redove Kluba. Nekadašnji kapiten Rudara iz Kaknja i bivši igrač zeničkog Čelika uz svoje fudbalske vještine, donosi i iskustvo potrebno za igranje u Prvoj ligi Federacije BiH. Vezni igrač priključiti će se pripremama u ponedjeljak, 03. jula 2017. godine.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Momak ima milijardu utakmica u prvoj ligi federacije dobro ce vam doći!
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I treba nam neko iskusan, mislim da će samo njegovo prisustvo na terenu dobro doći.emir123 je napisao/la:Momak ima milijardu utakmica u prvoj ligi federacije dobro ce vam doći!
TŽV!
Sarmelino je napisao/la:Nogometni klub TOŠK obavještava simpatizere i medije da je postignut dogovor za dolazak Zlatana Gafurovića u redove Kluba. Nekadašnji kapiten Rudara iz Kaknja i bivši igrač zeničkog Čelika uz svoje fudbalske vještine, donosi i iskustvo potrebno za igranje u Prvoj ligi Federacije BiH. Vezni igrač priključiti će se pripremama u ponedjeljak, 03. jula 2017. godine.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.